Új hozzászólás Aktív témák

  • Papaj x

    tag

    Üdv mindenkinek!

    Gondoltam ezt megosztom veletek, hogy ti se unatkozzatok, illetve tisztába legyek vele, hogy én látom-e rosszul a dolgot..

    Adott egy laptop, mely December körül került eladásra. A kedves vásárló most keresett fel, hogy a gép most jött vissza szervízből. Rossz.

    Először nem volt rajta hang, ezért vitte szervízbe. ott megpróbálták újrarakni, majd telepítés közben a gép megállt. Azóta a gép nem ad képet. A laptop egy intel chipsetes, intel vga.
    Újramelegítették, s akkor sem válaszolt!

    A szakszervízes kiadott ez közleményt, miszerint ezen gép volt már szétszedve, s össze lett tákolva néven. (ez a friss hűtőpasztára utalt, illetve valahol valami beleszakadt fém felfogatót láttam). Megállapította, hogy a gép egyszer leesett az előző tulajnál, mivel az egyik sarkán ilyen sérülési nyomok láthatóak (így is volt, volt rajta sérülés). Összegezve: tönkrement az alaplap.

    A kedves vásárló jelenleg, ha jól számolok lassan 5. hónapja elvárja egy használt terméknél, hogy a gépet cseréljem ki, mivel a gép nem jó.

    Kaptam fotókat a gépről, kábelszakadástól kezdve minden van ott. A kedves ügyfél szerint természetesen így volt, mert a szakik nem rombolhatták szét. Kedvesen fel volt háborodva, h én átvertem.

    Kérdés, erre mit lehet reagálni? Ilyen létezik???

    U.I.: a gépet visszaveszem...

    "A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”

Új hozzászólás Aktív témák