Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    Spoiler, de nem tudom mekkora. Aki végzett a játékkal, azokhoz szól inkább:

    Tegnap láttam egy furcsa dolgot. És mekkora szerencse, hogy videóra tudtam pont venni?!: [link] 5:37-kor, Sam-től balra. Mi a franc az?

    És meglepő módon, mai (jó tegnapi) reddit post: [link] Tökéletesen látszik a jelenség. És hoppácska, egy csomag egy másik játékostól. Ez nem is meglepő. A multiuniverzum sokszor említve van, és az is, hogy több Sam-et láttak az emberek. Szóva az valami kis féreglyuk, amin keresztül átjött egy csomag. Ez egyértelmű.

    Bár ez, hogy többen is láttam ugyan olyan Sam-et, már érdekes. Hogyan?! Az, hogy egy csomag átjön, az még oké. Na de akkor egy adott személy, hogy találkozhat több Sam-mel? Semmi jele , hogy mi átlépnénk egy másik dimenzióba.

    A másik pedig az, hogy én beletettem 105 órát. És sose láttam ilyet. Tegnap pedig volt egy patch. A reddit post is a patch után került ki. Csaknem készül valami!? REMÉLEM KÉSZÜL VALAMI! ;)

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák