Aktív témák

  • El Barto

    tag

    Eddigi tapasztalataim így félúton NG+7-ben...

    Agresszió a köbön,két kutya is pillanatok alatt szét tud kapni,de ez persze nem újdonság.Az már érdekesebb,hogy 2000 HP-t 2 3 ütéssel leszednek! :P Bossok: nem akarok semmi extrát belelátni,mert elvileg csak az életerejük több egy kicsivel (ez a max. szint ha jól tudom),de szinte mindegyik csinált olyat,mit eddig nem tapasztaltam! Gundyr elsőre,utána nekem mindig Dancer jön...egyedül elsőre majdnem megvolt,de utánam hajította (?) a kardját,kábé a kapuban állva talált el míg a terem másik vége felé szaltózgattam! :F Behívtam magamhoz a Sword Mastert,el sem merem mondani mit kapott szegény! :D Szemét vagyok,végignéztem!Vordt elsőre (oda-vissza rohangálás négyszer egymás után eddig nem volt,szerencsére kiugráltam,aztán távolról crystal magic),Greatwood szintén (kétszer a falhoz csapott,meg felállt és rám akart csücsülni),Volnirnak már nem kellett volna sok,erre rám fújt valami mérget,én meg csak gyepáltam,észre sem vettem hogy leszalad a HP csíkom!Épp akartam ütni,erre kiírja a game hogy You Died,mondom mi van?! :D

    Abyss Watchers...na,az király harc volt!!!Behívtam Blackhand npc-t segítőnek,így volt az első fázis két perc!!!ÚÚÚ,szinte azonnal bejött a második Watcher is,aki csak velem foglalkozott,harmadik pedig nem jött "segíteni" - na aztán második fázisban kaptam olyanokat a lángoló pallossal,hogy csak néztem,tripla kombó,360 fokos csapások...! :C Old Demon King elsőre,de a hammerrel olyan tüzeket "dobbantott" hogy a hátamra csapott fel,pedig volt köztünk táv bőven...meg suhintott is lángokat,jó volt.

    Pontiff eddig mindig elsőre,a hagyomány szerencsére most sem szakadt meg,de pont ivás közben felnyársalt,na mondom ennyi volt...lement a fél HP-m,utána még égetett meg földhöz csapott,de akkor már nem sérültem = ?

    Aldrich miatt szégyellem magam,amatőr voltam...már csak egy ütés kellett volna,lőtte a nyilat,én meg beleszaltóztam és suhi...egyszerre haltunk meg,a gép megadta (felirat: You Died és alatta a Lord of Cinder Soul,he-he),viszont az ember formát amiben bementem elvette! Kár azért,inkább harcoltam volna vele,én ha legyőzök egy bosst mindig meghajolok előtte...

    Még sokan vannak hátra,de Archdragon Peak már kipucolva,úgyhogy a ma esti menü Nameless King,aztán Ocerios...csak utána megyek Yhorm irányába.(Mondjuk ez így elég alternatív útvonal már! :D )

Aktív témák