Aktív témák

  • Yodamest

    addikt

    A 7végén végeztem én is az alapjátékkal, még a 2 dlc lesz hátra. Ez ilyen tipikus souls dolog, hogy a dlc-t a legvégére érdemes hagyni, mert mindig az a legnehezebb. Még valamikor lvl 75 körül bementem az alaszkai pályára, vittem is egy ideig, de azok az assassin varjak úgy szétszedtek, hogy hamar rájöttem tovább kell állni.
    Most mire végigvittem lettem valami lvl105 így már sztem jobb lesz visszanézni oda :) Ja meg először még a boss sem volt hostile, szal max beszélni tudtam vele, adott is egy gyűrűt ami a fagytól véd, majd saját maga ellen felhasználhatom legalább hehe.

    Minden boss megfeküdt, ami eddig elérhető volt. Nameless meglett kb 5. próbára, nekem inkább az 1. fázisával voltak gondjaim (ott haltam 4-et), mindig megpörkölt a sarija és nem láttam semmit a hülye kamerától. Amikor leszállt már annyira nem volt gáz, úgy egyből meglett, sikerült 2X lestaggerelni és bekritikálozni, hamar meghalt.

    Viszont ez nagyon faxa funkció, hogy Rosarianál nemcsak nullázni lehet a pontokat, hanem gyak. teljesen újrakreálható a karakter. Lehet ha mindennel végeztem áttravesztizem valami assassin csajszivá, sok jó dex fegyó van már ebben a részben. Nagyon jók a duál fegyverek, megérnének egy végigjátszást. Kérdés, hogy mivel én szeretek coopozni, milyen élet van NG felett... Mert ha jóval kevesebben vannak, akkor lehet inkább kezdek egyet teljesen 0-ról dex builddal.

Aktív témák