Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Aktív témák
-
BOBAKILL
őstag
válasz szarvasbogár #1500 üzenetére
Annyit élvezet lehet összefarmolni.
Inkább ng sok+-os lehet a történet, nem tudom ezt megcsinálta-e valaki már? Kíváncsi lennék mit adna amúgy. -
BOBAKILL
őstag
válasz szarvasbogár #1502 üzenetére
Ja, azt nem tudtam. Köszi az infót! Nem nagyon pvp-zek amúgy. De lehet kíváncsiságból megszerzem a 10 nyelvet és odaadom neki.
-
Rony949
őstag
válasz szarvasbogár #1502 üzenetére
Nem kötelező invadelni, elég ha tagja vagy a covenant-nak és így mész coop-ban bossokat öldösni.
-
onkelz
aktív tag
Hát, most elkeserítettél rendesen Abyss második menete elég rendes
Azt hiszem nem vacakolok Rosalindával, ha nem kell a továbbjutáshoz...
-
vorosmarti
senior tag
Az első "ajándék" 10 után esik, a második meg 30 után. Minden covenant-nál így van. Csak akkor kell megcsinálni, ha ki akarsz maxolni minden achi-t. Megjegyzem: nekem 20-30-as luck értékkel kb 4-5 óra volt a 30 nyelv kifarmolása anor londo-ban. Invader-kedés nálam nem játszott, mert túl magas volt a soul-level-em.
-
Heisenberg69
senior tag
Lenyomtam a dragonslayer bosst, +5-ös az irithyll straight sword, és elder prince bossnal vagyok. Komolyan mondom életem egyik legjobb játéka. Max Payne-nel voltam így anno.
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
Rony949
őstag
válasz Heisenberg69 #1508 üzenetére
Ha ez életed egyik legjobb játéka akkor merem feltételezni hogy az első résszel még nem volt dolgod. Ezután rögtön ess neki annak is!
-
Djuree
félisten
válasz Rony949 #1509 üzenetére
vagy a ds2 inkább, a ds1 ma már csúnyácska nagyon, nem biztos h aki nem játszott vele annak is olyan élmény lenne most, sajnos tuti nem. ha jönne valami felújitott verzió azt én is elkezdeném, de most annyira vissza már nem szivesen lépnék...meg nincs is csak ps2-re nem?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Rony949
őstag
Csúnya? Ne beszélj hülyeségeket! A látványvilága eszméletlen jó és jól is öregedett. A pálya design-ról ne is beszéljünk, az oda-vissza veri a 2. és 3. részt.
Az 1. részben is rohadt jó bossok vannak, kellően kihívással teli, de emellett nem unfair mint sok DS3-as boss.
Úgyhogy az első rész a mai napig megállja a helyét.
-
Djuree
félisten
-
Šolaire
veterán
Szia szépen fel lehet moddolni. Nálam stabilan tartja a 60 fps-t. Dsfix-nek köszönhetően full hd a max felbontás. Vannak persze csúnya textúrák de összeségében nem mondanám hogy csúnya a játék sőt.
[link]
Magyarítva pedig teljesen olyan hangulata van mintha egy kaland,játék,kockázat könyvbe csöppentél volna főleg mikor kiírha hogy meghaltál.Ez csak az én véleményem de messze a legjobb rész.
[link]
Tény hogy nem lett volna szabad ilyen trehány portot kiadniuk de a rajongók teljesen helyrepofozták.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Rony949
őstag
válasz Šolaire #1514 üzenetére
Inkább örüljünk annak hogy kiadták PC-re. Alapból nem is akarták, egy petíció miatt hatódtak meg a Namco Bandai emberkék. A FromSoft meg még sohasem fejlesztett PC-re játékot, ez volt az első munkájuk. Igaz, lehetett volna jobb. Legalább azt a hülye kurzort eltüntethették volna, de az az igazság hogy a vanilla verzió még így is jobban futott mint az Xbox/PS verzió. Dsfix-el meg maga a mámor.
-
Šolaire
veterán
válasz Rony949 #1515 üzenetére
Tudom petíciót én is aláírtam anno. Egyébként felmoddolva hasonló lesz mint a 2. rész a színvilágot kivéve.
Tegnap gyors tempóba toltam sikerült is párszor meghalni még teleport sincs mindenhova gyalog császkálok nekem ez az igazi Souls játék a 3. rész grafikájával büntetne.“Praise The Sun” \[T]/
-
BOBAKILL
őstag
válasz Rony949 #1512 üzenetére
Annyiban igaza van Djuree-nak hogy azért a képi világát a DS1nek már nem lehet egy lapon említeni a mostaniakkal. Anno még nagyon szuper volt az igaz. Nekem a DS3 és a BB világa és hangulata jött be a legjobban. A ds2 kicsit kakukktojás, a demon souls és a ds1 az hasonló ilyen szempontból. A ds-t csak videókon láttam.
Belekezdtem a ds1be újra, de nagyon furcsa már az újak után. Nem rosszabb, csak másabb. Viszont magyarul tényleg egész jó kalandjáték hangulatot ad. Az angollal nincs bajom de így tényleg más.
Abban viszont neked van igazad hogy a bossok fair-ek a ds1ben, a ds3ban (és bb-ban) már nagyon nem. Legalábbis egy részük. De így is a legjobb rpg franchise az biztos.Kíváncsi vagyok ds3 után mi jön majd a from softwaretől, (mármint a köv. dlc után) mert ugye elméletileg a trilógia véget ért. BB-hoz is jöhetne még dlc például.
-
Djuree
félisten
válasz BOBAKILL #1517 üzenetére
BB2?
vagy vmi teljesen új, modernebb. van lehetőség bőven és abban 100%-ig biztos vagyok h baromi király lesz, akármit is találnak ki ezek a beteg állat japók.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Nemrég kezdtem el a játékot PS4-en egy knight karakterrel. Találtam az előbb egy Uchigatana katanat, mennyire érdemes ezt fejlesztgetni?
-
Heisenberg69
senior tag
Friede boss a kiegben van benne? Ha lenyomom az elder prince meg a nameless bosst akkor már csak az utolsó boss marad? Máshova már nem lehet menni?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
lbandi777
aktív tag
válasz Heisenberg69 #1526 üzenetére
Igen,igen.
-
Djuree
félisten
na elkezdtem a gémet. ludex gundyr szétcsapkodva, a 2. formája nem volt egyszerű, taktikázva kinyirt mindig, á mondom baxa meg, odaszaladok és csapkodom mint állat erre odalett. XD
firelink shrine-nál vagyok. itt merre? azt a katanás figurát kéne kinyirni? elég húzós.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz BOBAKILL #1533 üzenetére
hát rohadt jó eddig, de ebben biztos voltam, már a forgotten road-ot (vagy mit) kezdem majd. a nagy fa bosst kihagytam eddig. hozza a 2 hangulatát nekem, sokszor esek kelek, az íj itt is nagyon hasznos, sokszor távolról szedegetek le ezt azt. tegnap vagy 8 órát beletoltam, lassan, óvatosan, mindent bejárva haladok, csak akkor megyek tovább ha már az adott pályán mindent bejártam, legalábbis úgy néz ki, mert titkokat még ng+ -ban is szoktam találni.
a boreal valley bosst npc-vel öltem le. én nem szívbajoskodok, megnézem egyedül a bosst, aztán ha úgy gondolom h komoly, akkor keresek npc-t.
az vicces volt hogy az irithyll straight swordot hogy kaptam meg. megláttam az enemyt, meglőttem íjjal, elkezdett jönni, befostam, gyors fel a lifttel, erre fent gondolkoztam h kéne leölni, erre kiírja h megkaptam a kardot. mondom wtf van? a marhája biztos belegyalogolt a lift üres helyére és leesett valami jó mély helyre. ezt én is megjátszottam egy másik liftnél, jöttek a mobok utánam, mondom spuri le a lifttel, csakhogy a lift lent volt, én meg szép nagy lendülettel bele a liftaknába. kívülről kellett vna látnom magam, még most is szakadnék a röhejtől.
hát ma se lesz lefekvés egyhamar. ugyanolyan letehetetlen mint a többi from játék. nekem a felfedezés az öröm, a bossok csak szükséges rosszak nekem, gyorsan vhogy túljutni rajtuk aztán megint mehet az adventure.LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
tényleg most uchigatana +2 -vel megyek. jobb az irithyll straight sword?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
BOBAKILL
őstag
Hát így az elején lehet jobb, a fagysebzés miatt. De az uchi meg hosszab. Igazából én az irithyllt sose használtam, uchival mentem. Majd jött a pontiff sword, végül a chaos blade. Azóta is azzal tolom, de már kezdtem új karaktert is, ami strenghtes lesz bár nehéz rászoknom a pajzsra. Még nem áll rá a kezem.
Bár gondolkodok rajt ahogy a mostanit átalakítom strenghtesre, de nem is tudom...Jó kis trükk ez a liftes, beszarás! Új szintre fejlesztetted a harc művészetét. Kár hogy a bossok túl nagyok hogy beleessenek. Nekem egyedül a Soul of cinder meg a champyon gundir nincs meg önálló harcban.
Segítenék is szívesen, de még nincs meg ps4re a ds3.[ Szerkesztve ]
-
BOBAKILL
őstag
válasz Heisenberg69 #1537 üzenetére
Jajj, a nameless kinget kihagytam a felsorolásból akikez egyedül még nem öltem meg.
Hívjál be valakit segíteni ha nagyon nem megy. Ezek nagyon unfair bossok. -
lbandi777
aktív tag
válasz Heisenberg69 #1537 üzenetére
Na a Nameless az 1 köcsög,már kb. 10 karakterrel végignyomtam van amelyikkel ng+3- ban vagyok,ő az egyetlen aki még gondot okoz,de csak azért mert a többihez képest nagyon más a ritmusa át kell hozzá állítani az ember kezét,champion az nagyon könnyű pary-val,a tesók meg a véres kardot nem szeretik,illetve mindíg csak egyet szabad ütni utánna gurulás.
-
Djuree
félisten
ez a draw out true strength ez mi?
-
Ronam
addikt
válasz Adam_Shepard #1541 üzenetére
Mi az hogy fonnyadt? Én elhasználtam mind az ötöt.
-
Djuree
félisten
azért örömmel látom h vannak itt is picsafüst bossok, ez a crystal sage elég harmatos volt, másodjára lement, miután láttam mit tud.
már a cathedral of the deep bejáratát is elértem, de még nem megyek be, még a fa boss hátra van előbb őt gyökértelenítem.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
a fegyvereknél ezt a skillt hogy kell csinálni? uchigatanánál van a hold, de nem tudom előhozni?
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- MEGJELENT! FC25 Standard / Ultimate edition - Xbox One / Series digitális formában
- GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION + Shark Card (online pénz) - Xbox One/Series letöltőkód
- Nintendo Wii 64GB Fekete + Kék Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Játékok
- Nintendo Wii 64GB + Wiimote + Nunchuck + Játékok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest