Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz DzsannyX #27036 üzenetére

    Szerintem a 3 és a 4 is jól sikerült de csak úgy ha nem vesszük figyelembe hogy fallout a neve mert falloutként egy tragédia mindkét játék. Az tény hogy a 4 főszála gyenge lett. Hogy on is legyek:
    Eddigi játékmenet alapján a véleményem:
    Első végigjátszásának úgy hogy nem ismerem a játékbeli történéseket előre Corpo-t választottam mert az volt az amivel azonosulni tudnék ilyen környezetben. Attributumokból INT 6, Cool 6, Tech 4, többi 3-3. Eddig mindent csak az INT-re raktam.
    Elsősorban a hackelés és lopakodás érdekel, azt fejlesztem de azt kell mondjam a fegyveres harc is tetszik (leginkább revolverek). Quickhack és Breach ág skilljeire raktam pontokat meg egyet a cold bloodra.
    Még az elején vagyok de remélem Militech-nek is lehet vinni feladatokat valahogy a corpo vonal tetszik. (Package küldit Meredithnek kedvezően fejeztem be)
    Azaz valami olyasmi karaktert szeretnék aki nem ilyen világítós RGB szörny ruhában manga fegyverekkel hanem valami láthatatlan szuperhacker ügynök.
    modokból Unlimited Carry Weight és GTAtravel-t raktam fel. Szeretem a tonnányi
    Eddig nem vettem semmit és nem is adtam el semmit csak bontogattam szét a cuccokat.

    Pár kérdés:
    Van-e valami negatív vonzata hogy ha inkább mellékküldetéseket csinálok? Azaz a fő szál nehézséget szintfüggő-e? Vagyis amúgy szintfüggő-e valami is? Vagy van-e olyan ami időre megy?
    Fegyverekből a modokat hogy lehet kiszedni?
    Érdemes mindent szétszedni? (eddig azt csináltam, hátha egyszer kraftolok valamit)

    Vintage Story PH szervere újra fut!

Új hozzászólás Aktív témák