Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Szajo #21814 üzenetére

    nyugodtan fejlessz ami ertelmesebbnek tunik.

    intelligence jellemzoen vagy 3, vagy 20 pont. elobbi eleg barmilyen nem hacker buildnek, utobbi dedikalt hacker buildekhez kotelezo. ha hackert akarsz az elso kb 20-30 szinten kb a ket hacking agat kell huzni, masra nagyon nem lesz pontod. hacking melle 16 (vagy 20) body ajanlott, esetleg 18 (vagy 20) crafting, maradek mehet coolra. ha nem kell crafting (vagy eleg 12 epic cuccokra, mert ugy is lesz Comrade's hammer es Breakthrough), akkor coolt kb tudod maxolni.

    katana/pisztoly/puska buildekhez erdemes a magasabb reflex, gyorsabb lesz a kari mozgasra is. itt intelligence nem kell. maradek pontokat body, cool es crafting kozott kell kiegyensulyozni. van olyan fegyver, amihez 18as craft kell. cool es body vedelmet ad (bar mashogy), igazabol a 16os bodyval elerheto second heart ami erdekes. coolnal nagyon egyszeru felhuzni magasra a kapcsolodo skilleket, mig bodynal az athletics bar a jatek legjobb kapcsolodoja, de idegorlo szintezni.

    de gyakorlatilag menj ugy, ahogy szeretnel, altalaban a jatek vegere barmit is fejlesztesz, az mukodni fog es elvezetes lesz. CP77 remekul mukodik ugy, hogy mindent magadnak fedezel fel.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák