Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz freeknight #18836 üzenetére

    bandaknak olyan szintu kapcsolataik nincsenek. max annyit lehetett volna csinalni, hogy a Tiger Claws segit osszehozni a talalkozot Arasakaval.

    Jackie multja azert elojon, viszont leginkabb a Heroes kornyeken. ha az kimarad (marpedig ki fog ha nem gondolod, hogy jo otlet egy halottat hazakuldeni taxival a csaladnak), ugy tenyleg keves. foleg streedkid vonalon amikor tobbet beszelsz Padreval azert ez benne van.

    nekem neha az volt az erzesem, hogy par dolog azert erzodik kevesnek, mert eszmeletlen mennyisegu content van. ld a legelejen A2nek, amikor az ember meglatja a palyat, es igy wow mennyi mindent kell csinalni.

    GTA vagy nem GTA tekintetben en pl orulok, hogy ennyire nem hasonlit ra. alapvetoen ez itt V sztorija, nem a bandake, nem a varose.

    lorenel en eleg sokat olvastam a shardokat is, ott latszik, hogy hasznalja a loret. a kedvencem az volt, amikor ket utcaval odebb a masik NCPD balhe az elozo folytatasa volt, ahogy eszkalalodott a helyzet. vagy amikor egy varos kozepi akcionak NCPD reported crime lesz a vege a semmi kozepen. de tenyleg, nagyon sok minden tortenik es konnyu elveszni benne.

    ettol egyebkent egyetertek, hogy par dolog lehetne hangsulyosabb is, ugyanakkor igy is annyi minden tortenik, hogy talan jobb ez igy.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák