Új hozzászólás Aktív témák

  • freeknight

    őstag

    válasz Vesa #14925 üzenetére

    Szerintem senki nem olyan idióta, hogy azt várta, hogy majd egy belépőszintű vga áráért fog ultrapszichómega minőségben 60 fps-el játszani konzolon. Mivel kiadták konzolra is a játékot, ugyanazért az árért, mint a pc-s verziót, jogos volt az elvárás, hogy legalább a konzolos színvonalat megüsse, értsd a pc low-medium presetet 900p-ben 30 fps-el. Erre megkaptuk a san andreas grafikáját 700p körül átlag 15 fps-el.

    Még mindig nem valid érv, hogy prevgenre ki se kellett volna adni. Egy hónapja jöttek ki a nextgen konzolok, 1 éve sincsenek a developer kitek a fejlesztőknél. Ezt a játékot pedig 8 éve fejlesztik, 2 éve már tulajdonképpen elkészült a játszható alfa verzió, ha ennyi idő alatt nem voltak képesek megoldani egy minimális szintet megütő portot, akkor az nem a 7 éves hardvert minősíti.
    Más kérdés, hogy sokan fejlesztenének már végre és vennének nextgen konzolt, köztük én is, de erre most esély sincs. És nem, sokan nem fognak százezrekért pc-t venni, mert esetleg limitált a játékkal tölthető idejük, és teljesen overkill lenne egy ilyen drága hobbieszközt porfogónak használni az év nagy részében.

Új hozzászólás Aktív témák