Új hozzászólás Aktív témák

  • Fitzgerald

    veterán

    A sztori és a dialógusok kapcsán többen kiemelik, hogy rohadt jól lettek megírva. A szinkront is dícsérik.
    A hangulat, a zene, az atmoszféra über alles.
    Viszont páran azt hiányolják, hogy nem igazán van meg a történetben a transzhumanista moralizálás, ami a klasszik cyberpunk-sztorik egyik alappillére.
    Ez inkább egy személyesebb történet, amelynek a célja az, hogy egy ilyen in medias res jelleggel bemutassa a játékosnak ezt a világot.
    A fejlődésrendszerről, a gunplay-ről is jókat mondanak, utóbbit többen a Destiny-hez és a Borderlands-hez hasonlították.
    A fő sztori - bár jól van felépítve és megírva - önmagában nem nyújt akkora katarzist, mint a side questekkel együtt, amelyek a Witcher-hez hasonlóan rendkívül expanzívak, részletesek, és igényesek lettek.
    Az AI-ról is jókat mondanak.
    A bugok meg...hát igen...volt aki a Fallout 76-hoz hasonlítgatta e tekintetben a játékot, ami nem túl biztató. Mer akkor mi a szarér' volt 8 hónap halasztás...

    Az az igazság, hogy a lekesedésemből nem veszítettem, de most már azért kezd leülepedni az én fejemben is, hogy ez is csak egy játék lesz.

    #10403 mettek

    Na ezért nem érdemes teszteket olvasni, két olyan dologról is írtál (AI, side questek), amelyeknek az ellenkezőjéről számoltak be azok a teszterek, akiknek a tesztjeit olvastam...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák