Új hozzászólás Aktív témák

  • Daywalkerke

    aktív tag

    válasz pictigjis #7072 üzenetére

    Rákérdeztem ismerősömnél és ő a Curve-t nem magyar hanem a Transferwise által adott bankkártyával használná, mert a Transferwise által adott havi 70e Ft-os ingyenes készpénz felvétel neki kevés, tehát Curve neki kizárólag csak készpénz felvételre kellene.
    Ezzel (Transferwise kártya) is akkor lehet gond vagy ez csak a magyar bankok által adott kártyáknál van?
    Curve-nál a fizetős Blue kártyánál is ugyanannyi a limit mint az ingyenes csomagnál, illetve a fizetősnél is ilyen szigorúak vagy ez csak az ingyenes csomagra vonatkozik?
    Limitnél én ezt találtam a Curve weboldalán:

    Your Curve spending limits

    illetve az alábbi ehhez kapcsolódó weblinket:

    Fair use

    Ezek szerint ha jól értelmezem napi max 74.000HUF vehető fel ATM-ből, illetve a második weblinken olvasható, hogy ingyen havi max. 10 készpénzfelvétel lehetséges (felette 0,5GBP-t ír készpénzfelvételenként), tehát akkor az ingyenes Curve kártyával havi max. 740.000HUF vehető ingyenesen fel, a kérdés már csak az (mert erről nem találtam weboldalukon semmit), hogy a fizetős Curve Blue-nál is ugyanezek-e a limitek, illetve, hogy a Fair use-nál említett 0,5GBP-n felül van-e egyéb költség az ingyenes Curve kártyánál ha a havi 10 ingyenes készpénz felvételen felül még vesz-e valaki fel készpénzt, illetve, hogy a 10. ingyenes készpénz felvétel után is ugyanez a 74.000HUf marad-e a napi maximum limit ami naponta felvehető.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák