Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
Új hozzászólás Aktív témák
-
wierra
senior tag
válasz razorka777 #2650 üzenetére
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz razorka777 #2652 üzenetére
Ha kijön belőle egy olyan Stage6, ami még hiányzik, már megérte. Szerintem. Legalább egy picivel több az esély live versenyeken. Elég éles a mezőny. Egyébként is...mire tartogassam a dodót?
Az, hogy cheater csinálta a videót, a végeredmény tekintetében egyébként se releváns.
Egyébként nekem úgy rémlik, hogy beépített Stage6 alkatrésszel nem engedi a strippinget."In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
Dikri
tag
Segítsetek. Live racen mitől függ milyen ellenfeleket kapok? Most pl Honda NSX-em tud 14.200 körül, de szinte csak olyan ellenfelek jönnek akik 14.000 vagy alatti időket mennek.
Tuningolásnál van valami trükk, hogy esetleg nem a legtöbb Evo pontot adó beállítás a legjobb?
Mert pl most 1/2 mérföldes távon 315 a végsebességem, és a váltóáttétel miatt a végén max. fordulaton pörög a motor, de már nem tud tovább gyorsulni. Ha változtatok az áttételen ugyan nő a végsebességem, viszont gyengébb a gyorsulás és az össz. idő is rosszabb, és csökken az Evo pont is.Szóval mi a titok nyitja?
-
Asshya
csendes tag
Én úgy szoktam állítgatni,hogy elöször megnézem lassab váltás-nagyobb végsebességen,hogy adott fejletségi szintem mi a végsebesség és onnan megyek gyorsabb válltás-kevesebb végsebesség felé! állítok kicsit,megyek egy próbakörtés így próbálom belőni az optimális beállíítást! És igen,van úgy,hogy gyengébbnek tűnő értékkel jobbat megyek,illetve nem mindig futom a legjobb időt perfekt startal,hanem van,hogy később-elöbb engedem fel a gázt! Nincs kedved átjönni a klánunkba,írtad,hogy egyedül vagy aktív,nálunk kb.8-10 aktív ember van!
-
wierra
senior tag
Sztem random az összesorsolás.
Tuningnál a Dynoval lehet megtalálni az optimális beállítást, az Evo pont nem érdekes, csupán irányadó. Utána pedig meg kell tanulni a rajtolása és a megfelelő váltásokat. A leggyorsabb időt nem a zöld zónában történő váltás adja. Gyakorolj sokat, probálgass többféle váltási időzítést stb. Ha nagyon nem adja, akkor pihentess kicsit. Később próbáld újra.[ Szerkesztve ]
"In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda
-
wierra
senior tag
válasz razorka777 #2654 üzenetére
Nem engedi. Lásd a képet.
Ha a 'No'-t választod, visszalép az előző képernyőre. Ha a 'Remove parts'-ot, akkor szétszedi a kocsit, levonja a 400 goldot és a St6 alkatrészek visszakerülnek az inventory-ba.
Full St5 A45-ből 10 db fusion part jött ki.[ Szerkesztve ]
-
SZACSKO
tag
pedig nagyon egyszerű. Találni kell egy jó beállítást, amivel olyan 99% eséllyel nyersz. (1% a hackerek, meg akiket majd átsorol 5 perc múlva)
Ha ez megvan, csak tétben játszol. (Én nem 1/1-ezek sosem, és ha kihívnak, mindig emelek tétet)
Ennyi. Aki a tétet nem adja, az ellen nem is megyek.
Ha meg kihívsz valakit te, és nincs tét, azt el kell bukni. Így marad az egyensúly. -
SZACSKO
tag
Szia!
Ne a legerősebb időre tuningold a vasat, mert akkor a legjobbak közé is fog betenni, vegyél vissza belőle 1-2 mp-et, de csak óvatosan, mert ahogy tuningon visszaveszed, a kapott RP is csökken. próbálgatni kell és előbb -utóbb lesz olyan beállítás, amivel nagy arányban győzni lehet és az RP sem rossz. (minuszra nem tedd le, mert 200-nál több pr-t akkor nem fogsz kapni) -
wierra
senior tag
válasz razorka777 #2662 üzenetére
Úé. a St6 alkatrész nem strippelődik, nem lényegül át fusion part-tá.
-
Asshya
csendes tag
Az ugye nem hülyeség,ha veszem az autókat és szétstrpppelem????
-
Asshya
csendes tag
Van 3k "felesleges" aranyam mire éri meg elkölteni,gondoltam egy McLaren 570 vagy 650-re(ez picit drágább,de erősebb) mert sok partom van hozzá!?
-
wierra
senior tag
570-nel tudtam 10.5 körüli időt is futni, 650-nel nekem 10,6 alá nem megy, pedig ugyanannyi St6 van bennük.
-
Asshya
csendes tag
Fuck elqrtam Amelia kocsiját,rányomtam a racere,mielött tuningoltam volna még a kocsimon!! Pedig 2 stage6-ot is kaptam,meglett volna
-
Asshya
csendes tag
T1-nek mivel érdemes nekimenni? thx
-
razorka777
veterán
válasz capirossi x #2671 üzenetére
Szerintem ezek a következő Tempest boss autók lehetnek.
Az első listára gondolok.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
capirossi x
csendes újonc
válasz razorka777 #2672 üzenetére
Most néztem videókat és más embereknek ezek az autók megvannak.
-
Asshya
csendes tag
Megvan Angel's civic-je 10-12 fiesta strippelése kellett hozzá! T4-nek sima dodge Viper GTS-el érdemes nekimenni?
[ Szerkesztve ]
-
hothead2
tag
válasz capirossi x #2671 üzenetére
Capirossi, a tempest 2 "betétfutamain" én annó versenyeztem: Ruby Rose Gof GTI-je, A45-öse, Huayra-ja ellen meg Victor C-X75-öse ellen. A többi akkor még nem volt a játékban akkor.
-
SZACSKO
tag
válasz capirossi x #2674 üzenetére
Írtam privátot.
-
Joshy571
csendes újonc
Sziasztok! A 20M Hungary Team-ben van pár szabad hely! A szezon verda mindig megvan! Minimum rp 800 ezer! Segítő kész, össze szokott csapat! Facebook vagy messenger elérhetőség kötelező! Érdeklődni nálam lehet!
-
Asshya
csendes tag
Sziasztok! Jól gondolom,hogy a Ghibli(hiába 4*-os) egy hulladék?! Aston Martin Vanquish (csillag nélküli) 2 stage 6-al érdemesebb fejleszteni? Thx!
[ Szerkesztve ]
-
Asshya
csendes tag
válasz razorka777 #2681 üzenetére
Az erő/súly arányból gondolom,a T4-esek közül talán a Ghiblié a legrosszabb!
-
törölt tag
Igen, az. Egyenlore merthogy nincsenek hozza fusion-ok igy nem tudni mire kepes. De tekintve hogy csak prestige car amik altalaban semmire nem jok miutan vege az adott szezonnak es az utana levonek, valoszinuleg porfogo lesz belole. Kivetel ezalol a Honda NSX volt ami egy kivalo t4-es kocsi.
Csillag nelkuli kocsit egyatalan nem erdemes fejleszteni, hacsaknem az az egyetlen eselyed hogy a sztori moddal vegezz.
-
Asshya
csendes tag
Grat! Egyik kedvenc gépem,csillag,s6 nélkülivel olyan időket futok mint jóval tuningoltabb.csillagos társaival! A ghibli trágya lassú,8 sebességes,a váltás szörnyű(vagy én vagyok béna) Az első kocsi amivel a SupplyCup-ot nem tudom megcsinálni 25/8 win Elöbb kaptam egy 2*-os SRT Hellcatet érdemes foglalkozni vele? S6 nincs,fusiont a 0*-os Viperbe tettem ,540 goldért visszakapnám a 20db-ot! Kössz a segítségeket!
-
Jigli
csendes tag
Sziasztok!
Nem igazán tudok angolul ezért itt informálódok és nem külföldi topicokban. A legutolsó frissítés óta a játék grafikáján valamit elcsesztek illetve az optimalizáláson mert igen csak 10 fps-t produkál a game az eddigi 30-50 helyett.
LeEco LeMax 2-vel tolom (snapi 820/adreno 530/4 GB Lpddr4) egy Aurél rommal ami stabil és gyors és eddig semmi gondom nem is volt de ez az utolsó frissítés kikészít.
Bárkinek van bármi ötlete hogy amíg nem érkezik újabb update mit kezdjek ezzel a problémával?
Nincs hős haza nélkül, nincs haza hős nélkül!
-
Jigli
csendes tag
válasz razorka777 #2690 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet de az androidhoz nem nyúlok egy játék miatt mert nem ez az elsődleges viszont azt jó tudni hogy egy az anomália csak a custom rommal ellátott készülékeket sulytja. Ez esetben akkor inkább a játék verzióját cserélem vissza az előzőre.
Nincs hős haza nélkül, nincs haza hős nélkül!
-
Jigli
csendes tag
-
Asshya
csendes tag
Kivittem a Ghibli váltóját teljesen balra és kényelmesen nyerem a futamokat! Sőőőt :Hasítom a levegőt!
-
Fang
aktív tag
válasz razorka777 #2696 üzenetére
A jobb felső sarokban 2016 október szerepel, biztos ezt akartad feltenni? minden esetre azért ezt is köszi
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Joshy571
csendes újonc
Sziasztok! Játékosokat keresek következő szezontól a 20M Hungary Team nevű csapatba!
Követelmények:
- Minimum 30-as rank
- Tudd mi a wild card és hogy működik
- Csináld meg a token-es futamokat
- Hallgass a Leader-re és az Adminokra
- Legyen Fb vagy messenger profilod
- Ne használj hackelt programot
Amit cserébe adunk:
- Egy jó, hatékony és baráti csapat tagja lehetsz
- Megtanulhatod hogy játsz hatékonyan
- Megkapod a nyeremény autót!
Érdeklődni nálam privátban lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest