Új hozzászólás Aktív témák

  • popey37

    addikt

    válasz kuyarashi #2691 üzenetére

    engem ez nem igazán érint, rendszeresen rendelek amerikából, kanadából. eddig egy csomagomat vámolták le a több százból. pedig usából, kanadából eddig is vám és áfa köteles volt minden.
    de mesélek jobbat: fiatalabb koromban paintballoztunk a haverokkal, csináltunk egy csapatot és indultunk a hazai és külföldi versenyeken, na a felszerelést usából rendeltem meg: 3 komplett cuccot, fegyvereket, ruhát védőfelszerelést. a csomag mérete egy eu raklapon egy 1,3 méter magas kartondoboz volt fullra tele. benne a számla a valós értékről, valami 1500 dollár körüli összeg volt.
    felhívtak, hogy jött egy csomag be kéne jönni, bementem, a vámos kitolta békán és megkérdezte, hogy mi a fene ez a cucc. nem röhögni, tényleg igy volt. elmeséltem neki a dolgot, megköszönte, aláirta a papirokat és még segített is bepakolni a kocsiba.
    az elején egy kifogása volt: milyen fegyverek ezek és mit akarok vele csinálni.
    összeraktam neki az egyiket és mondtam neki, hogy probáljon lőni vele, persze süritett levegő nélkül nem ment.

    szóval nem kell annyira megijedni, a csillagász cuccaim fele legalább kinából van, nem voltak olcsók: okulárszett, 50mm vezetőtubus meg egy 60mm-es, szürők tömkelege. kinából is áfa és vámköteles az értékhatár felett. még soha sem volt gond semmivel. még egyetlen egy csomagomat sem nyitottak ki eddig.

    Teló: +36302105384 SW 100/900 ED strehl 0.986

Új hozzászólás Aktív témák