Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyamte
tag
Sziasztok.
Nyomni akarjuk a warst a haverral, de mindig kirúg a szerver. Miért?
Hamachi van fent a régi crysist tudtam nyomni ez már nem meg. Miért?
Ha valaki tudna segíteni az jó lenne. Előre is köszi.
Üdv -
iwu
addikt
b+, leesett az állam...
ez még rövidebb, mint az első volt...még bele sem merültem, és már vége...nó komment...és az optimalizálás, dettó, mint az első, semmivel sem jobb.
azért egynek elmentjah, és én sem találtam elsőre, így hát normál arzenállal nyomtam le a végét...elsőre...
ÜDw:iwu
[ Szerkesztve ]
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
LucifeI2
őstag
Én most toltam végig a sima Crysist ami elment, nem volt rossz játék annyira, azután egyből elkezdtem a kiegészítőt. Eddig a játék legjobb része az a kis videó volt az elején.
Teljesen ugyan az a játék mint a sima, a különbség az, hogy hamarabb jönnek az alienek vagy mik. Már az első rész végében is csalódtam, legnehezebb fokozaton játszottam és a játék legkönnyebb része a főellenség volt a végén, de most ebben a kiegészítőben még nagyobbat csalódtam, semmi újat nem nyújtott eddig.
Nomád pedig jobban tetszett mint a mostani karakterem.
-
ToBeY
nagyúr
Az mitől lehet hogy a program működése leállt és kilép.A játék már többször megcsinálta ezt.
-
iwu
addikt
jah, és néha illúziórombolóan tré a magyar hangsúly...
de azért nem volt gáz. asszem én is megpróbálom a deltát...
ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
marinea2
addikt
Nem nagyon vettem észre a NAGY optimalizálást a játékban
Sőőőt! Nektek is ugyan olyan mint az elődje??"Régen" én voltam a rózsaszín maci - MVP Freak - Victory Royale - maFIA
-
feka007
veterán
válasz BalaNce87 #1848 üzenetére
Ezek voltak az eredeti crysisban is és azzal is jobban futott szóval ebben pont nincs igazad szerintem
Tudom, hogy voltak az 1-ben is... (de egyébként itt sokkal realisztikusabb lett) A Warhead azért lassabb, mert sokkal több az ellenfél, a robbanás, tágasabbak a terepek, nem visszafelé optimalizáltak, csak megnőtt a számítás... Első részben nem az első pályához kell viszonyítani, hanem a jeges részekhez, ott is azok voltak a lassúak (mondjuk 4870-en már pont ezek a gyorsabbak, de egy 88gtx korú kártyán még úgy van) -
Laraxior
titán
hűha... épphogy
Gyerekek hatalmas game volt,pörgős játék,nincsen mese,jönnötök kell"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Syde
tag
Nálam Vista X64 nem igazán akar működni... Elindulni, elindul. Csak szétesik a textúra...
Szerk: Éppen most telepítem XP-re. Reménykedek.
[ Szerkesztve ]
-
Syde
tag
XP-én legalább megy. Igaz ahogy említed így hiába van 2GB VRAM, ha rendszer a csak 1 hajlandó kezelni, a RAM ból is csak 2.8 GB-ot. És sajnos random kilépked...
FPS-ről annyit, hogy 1680X1050 élsímítás nélkül "játékos" beállításon van 35-50 FPS között. Csúcs beállításon sajnos sokszor lemegy 30 alá, az pedig számomra zavaró.
-
Beowulf_78
addikt
válasz Laraxior #1862 üzenetére
Ezen meg pont hetedik lettem...pont ezt kellett screenshootolnod? Holott az elején 2.-3. helyet többször is "kibéreltem".
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.
-
gohanssj
csendes tag
csatlakoznák ehez a hozzászóláshoz!Szintén pixelhiba!Mi lehet a gond?Help?
-
twine
veterán
Sziasztok!
Nemrégiben itt jártamkor szidtam a játék optimalizálását, de szerencsére nem volt teljes mértékben igazam,,,a sokak álltal érezhető normális FPS-mégis szaggat-swappol dolgot nekem a Pagefile automatikus kezelése megoldotta! Már nem szaggat és egész türhetően tudok vele játszani! DE:
Másnál is csinálja azt a játék, hogy "random rendezi" a tájat? Értem ez alatt hogy mondjuk látok egy sziklát, nem is annyira messze(ez mondjuk relativ) ami tele van bokorral, odaértemkor eltünik róla a bokor és csupasz szikla lesz belőle,,vagy konkrétan egész nagy szikla darabok tünnek el meg jönnek elő közeledés-távolodás hatására....
Érteném mondjuk ha Low grafikán nyomnám, de ha feltolom csutkára (ami ugyan kevés Fps, de próbának jó) akkor is ugyanez a szitu! Mint a régi autós gammákban hogy olyan szemétül épitkezik a pálya! Na itt anniyra nem gusztustalanul, de azért idegesitően! -
KPepe
senior tag
Látom sokan vegyes érzelmekkel viseltetnek a játék iránt, ami a futást illeti. Nos, én is értetlenül ülök a gépem előtt, mert helyenként olyan szinten szaggattam közepes beállítások mellett is 1280*1024-ben, hogy rossz volt nézni. De úgy tűnik, hogy a 2 giga ram kevés vista alatt, mert a winyó megállás nélkül darált, és szerintem nem bírta úgy olvasni az adatokat, mint ahogy kellett volna. Ha visszavettem a grafikai minőségen, az sem segített sokat. Pedig szerintem egy ilyen gépen azért nem ezt kéne látnom.
Ja, és a bányás részen szétment a kép is, villództak a textúrák, elmentek a színek, sokszor az átvezető videókban is. Vonatos részt még így csináltam meg, játék restart nem segített. Aztán pár órával később meg jó volt megint. De nem hiszem, hogy a videokártya melegedett volna túl, mert a hőmérsékletek éppen olyanok voltak, mint máskor.
Érdekes...A tüzérség előtt minden és mindenki egyenlő. A föld színével.
-
zsolt1129
addikt
Köszi a beszámolót.Én akkor le sem töltöm,mert nem kinlódok vele.Nekem is a 2 giga lenne a ludas.Csak ezért meg nem fogok 4 gigát venni.Amit leirtál hogy villogtak a textúrák meg elmentek a szinek,az azért lehet mert tele van buggal.Kiváncsi leszek hogy ha adnak ki hozzá Patchet az orvosolja-e majd a problémát.
-
Fisher77
csendes tag
Sziasztok. Megtudná mondani, hogy mi lehet nálam a probléma? A játék nagyon jól fut, de néha egy pillanatra elsötétül a monitor majd megy tovább. Ritkán van, de nagyon zavaró
Álltalában akkor van amikor nagyobb akciók vannak. Viszont fraps alapján nem csökken az fps-em. -
Laraxior
titán
válasz Beowulf_78 #1866 üzenetére
az még hagyján,de ez pont akkori screen amikor automatikusan átvágott a koreaiakhoz...egész addig együtt mentünk
Remélem Pisti is kiadja végre azt a 7k-t a game-ért és nyomhatjuk 3asban... feka is jönne,csak ő délutáni gamek hive..reggel korán kel,iskola van a kis pubinak Én kelek mondhatnám a legkorábban (negyed öt) mégsem sajnálom az időt suliban meg úgyis csak aludni kell"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
nem kötelező
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
crysis18
tag
Este nyomhatnánk egy kicsit
Mert nem enged be egy szerverre se
A héten meek meg venni -
crysis18
tag
Hamachin ha lehetne
Mint régen -
Laraxior
titán
válasz crysis18 #1884 üzenetére
van tört szerver ha megnézed...keresd ezt: Coreiso...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
keIdor
titán
válasz Laraxior #1881 üzenetére
Nem, csak mindig azon nyomjátok ahogy olvasom... jobb lenne valami vegyes felvágott és akkor mindenki happy lenne. Játszom én is Battlegroundon, nem az, csak ne állandóan az legyen!
Eleve utálom a Battlefield-eket, az a map meg nagyon is emlékeztet arra...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
djbahool
senior tag
Hi!
Tudtok segíteni?
Máodik pálya (vége fele lehet), VTOL-hoz eljuttam, de hiába szálok bele nem száll fel.
? -
Laraxior
titán
Csak én szoktam egyedül azon nyomni Tegnap Beoval mentünk ketten...ennyi volt.
-
Laraxior
titán
ma nem megy a lövészet 8/8as átlaggal zártam...ami egyenlő a nullával
-
volvoguy
addikt
üdv. szeretném megkérdezni tőletek, hogy egy játék gépigénye összefügg a töltési idővel, vagy a töltési idő inkább a pálya méretének a függvénye, és a gépigényhez semmi köze, mert voltak játékok, mint pl a bioshock, de mondhatná ma crysis-t is, amikr lassan töltöttek be, de játék közben nem akadtak, de volt oylan is, ami lassan is töltött, meg akadozott is...itt akkor msot mi van? nagy volt a gépigény is,m eg a pályák is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Laraxior
titán
válasz volvoguy #1893 üzenetére
ha mondjuk löknél be még 2GB ramot a gépedbe mindjárt gyorsabban töltődne be
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen videókártyát?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Nyomtató topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest