Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1849 üzenetére
Mondjuk ez még csak béta, de azért reménykedem, hogy a végleges verzió a leendő X1950Pro-mon el fog menni
-
Gerr'y
senior tag
válasz keszegduda #1847 üzenetére
MOD: még 13 perc és elindítom a letöltést, reggelre lent is lesz...
Nekem most 15-20Kbit/s el jön és 18-20 óra van még hátra.....
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1854 üzenetére
nekem sem a mostani gépem lesz alá, hanem X2 és 2 giga ram van betervezve...mivel úgyis csak 1024x768-ban játszogatok, így reményeim szerint még a Crysist is el fogja bírni a masina, ha nem is maxon, de legalább high körüli grafikán
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1852 üzenetére
na bent vagyok, melyik altopikban tudok olvasni a gépigénnyel kapcsolatban, mert ez nekem teljesen zavaros....
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1858 üzenetére
nincsen annyi lóvé sajnos, mert a tuningos alaplap drágább alá, és én nagyon ki vagyok centizve.
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1859 üzenetére
angollal nincsen gond.. ;) na megnézem
-
Shodan
addikt
válasz keszegduda #1849 üzenetére
most akkor melyik fórum ez konkrétan?
megvanwww.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
Pala
veterán
válasz keszegduda #1862 üzenetére
De én olyan lapot veszek AMD alá, ami elvileg fel van készítve a Phenom fogadására is, szóval később megtérülhet a dolog.
mod: nekem még 8 perc. Viszont utána remélem nem 15 bájt / sec sebességgel fog csorogni.
-
Shodan
addikt
UK vagy Usaról szeditek?
www.pc-style.hu - Első magyar minimal modding oldal.
-
keszegduda
őstag
Na akkor jó éjt emberek!
Remélem holnap vagyis ma már kipróbálhatom, még ha nem is a legszebb oldalát látom, de akkor is... -
Pala
veterán
válasz keszegduda #1870 üzenetére
vehehe, én jártam jobban, nekem 300-zal jön (legalábbis most még annyival)
fene, elszóltam magam...
-
Drizzt
nagyúr
Beta kulcsot mindenkinek másfélét ad, vagy mostmár van esetleg valami közös? Nem szeretném az adataimat kiadni az EA-nak..
I am having fun staying poor.
-
vazimódó
senior tag
Elindítottam én is a letöltést és a kulcs is megvan. Reggelre lejön remélem.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
keszegduda
őstag
Nekem most települ a srác. De remélem elindul...
-
keszegduda
őstag
Na ahogyan sejtettem, kell egy reg kulcs...
Innetnől kezdve mit hogyan? -
keszegduda
őstag
Utánajártam egy picit és sajnos tényleg kell hozzá, és igényelni kell. Az igénylés a fileplanaten van, de kéri a megadott CD kulcsot, beírtam és azt írja ki invalid cd key...pedig ők küldték hivatalaosan.
Na majd megvárom a többieket... -
keszegduda
őstag
Közben doktorálok és igényeltem még 1 kulcsot és ugyan azt adta meg. Elvieleg mindenkinek úgy kezdődik, hogy 3CBK-.....?
MOD: Szerintem nem ingyenes a dolog, mert akkor mindent magkapnál. Arrra megy ki a játék, hogy már a gépeden van és fel is telepítetted, akkor már fogsz fizetni hogy kipróbáld...vagy valami hasonló. Van egy sanda gyanúm, hogy ennek is lőttek... sajnos.
-
snoopy
aktív tag
én ugyan azt a kulsot adtam meg cd key-nek és aktiválásnak is amit az fp-n kaptam.
semmi pénzes dolog nincs itt.nálam amúgy 800*600-ban pont üti a 30fps-t lowon.
-
bagyulajuve
addikt
na nekem csak most jön, de mennem kell dolgozni
Resistencia eterna
-
gandras
tag
válasz keszegduda #1877 üzenetére
Ha a gépedre fel van telepitve a battlefield 2 akkor nem kéri a regkulcsot, de ha beirod kézzel állítólag azt is elfogadja!
Énis most szedem 2 gépen lesz kiprobálva egy laptopon atix1600, meg egy asztalin 7600gt
,majd irok tapasztalatokat -
snoopy
aktív tag
majd meglátom, most mennem köll.
nem egy szép látvány úgy, merő rece, meg pixel. tiszta ciki, inkább nem is -
gandras
tag
Ez már olyan béta, ha vistan futtatom very high-on akkor dx10 lesz?
-
törölt tag
Na OPEN lett a béta ... már csak 1 óra+a laza letöltési idő és lehet gamelni
-
vazimódó
senior tag
válasz gandras #1885 üzenetére
Nem. Az a demo csak október vége fele fog megjelenni,ebbe még csak dx9-es effektek vannak.
Egyébként sikeült elindítanom a gémet.
Vista64bit-en is megy.
Eleinte elszarakodtam vele mire el tudtam indítani,password meg ilyenek.
A lényeg hogy ami kulcsot kap az ember a fileplaneten azzal lehet aktiválni, a feltelepítés után is kéri egyszerm,majd gamespy id-nél megadni a fileplanetes felhasználónevet nick-nek,majd beírni az email címedet amivel szintén a fileplanetre regeltél,végül a jelszót amit a játék new account menüben kértél.
Egyelőre még nem tudtam normálisan játsuzani vele mert csak 1Gb RAM van a gépembe és iszonyatosan swappel."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
törölt tag
Aki tölti /töltötte a kliens-t , attól kérdezném ,hogy stabilan jön? (gondolom nem maxon)
...csakmert sajna valószinűleg el kell zúzzak messzire 7végén jövök csak és ,h érdemes e neki állni ? ....,ha 30percet tok vele tolni akkor érdemes volt -
vazimódó
senior tag
Eleinte nekem se sikerült,de aztán találtam egy servert. Ha nem sikerülne neked később se(próbálgassad azért) akkor megnézem a serverlistában hogy bennemaradt-e az a server amelyiken voltam és adk egy IP-t.
Gave:Elég jól jön. Havernál most 470 és 800 kb/sec között ugrálde többnyire olyan 600 az átlag."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
Volt az elejeén vagy 3 server ami ugyanezt írta nekem is és nem sikerült belépni,de aztán találtam egyet. Nemsokára megnézem az IP-t. Még a végén csapunk egy PH Crysis party-t azon a serveren.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
vazimódó
senior tag
válasz #57018880 #1893 üzenetére
Szopatott engem is rendesen.
Este egyszer le is állítottam mert azt hittem össszeszarta magát a kliens,de nem...
Estére úgyhagytam a gépet és reggelre lejött így nem tudom hogy végül is hányszor 45 percezett."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
Jhonny06
veterán
Végre megvan a kulcs! Ma se fogok tanulni asszem...
-
whitezo88
nagyúr
gyorsan regeltem egy kulcsot, megyek haza és megnézem én is
-
Pala
veterán
válasz vazimódó #1892 üzenetére
Nah sikeült csatiznom, azért tűntem el
Hát...mit mondjak....a miszióra tettem magasról, helyette elmentem nézelődni a tengerpartra, úszkáltam egy kicsit, mászkáltam a bokrokban, ilyesmi.
A grafika beszarás, felraktam high-ra és megközelítette azt a minőséget, amit az eddig kiadott videókban láthattunk. Más kérdés, hogy 3-4 fps-sel futott Bár érdekes módon swap csak az elején volt, utána már nem nagyon akadt be.
Mediumon már 10-20fps is megvolt, és még így is nagyon szép (Far Cry-t rommá veri). Mindez 800x600-ban.
Sajnos egy intenzív lövöldözés közben annyira leterhelődött a gépem, hogy kifagyott az egész.ui: ha majd újra csatizok, megpróbálok készíteni pár screenshotot, azt talán nem tiltja az NDA. (nem tudom amúgy)
-
Jhonny06
veterán
Ez valami eszméletlen b+! És fullon nem akad, de érezhető, hogy lassabb, mint egy másik játék, be kéne fizetnem egy GTX-re. Nektek is "csak" a high-ot engedi bekapcsolni? Mert van ott very high funkció is, megnéztem volna azon, de nem lehet.
-
vazimódó
senior tag
Nh örülök.
Nálam meg Vistán kékhalált dobogatott.
Nem mondhatnám hogy jól fut a konfigommal 1024x768-ban Vista alatt.
FPS-t nem néztem.
Mindent hogh-ra állítottam,de olyan beröccenések meg laggok vannak mint állat.
Jhonny06 Nálam is csak high-t enged beállítani maximum."Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
törölt tag
Nemtom szerintetek érdemes megbukni angol irodalom és kultúrából (kötelező tantárgy/talán lesz vizsgakurzus(1kredit :S)) a Crysis béta miatt??? ...baromira kiprobálnám ...de vissza kéne menni suliba
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest