Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz p a s s e r #1755 üzenetére
Ok. A screenshotokat megoszthatnád velünk. A versionnel kapcsolatban mire érted? Miben különbözik?
-
Vistaboy
veterán
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz #97544192 #1744 üzenetére
Hát az biztos, hogy ha megint felugrik 35-re a számláló három napnál, akkor ezután megkérem Gerr'y-t, hogy olyan képeket rakjon be, amiken minden nap egyel nagyobb szám lesz...
Amúgy, látom Gerr'y belejött a képes linkelésbe...
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
vazimódó
senior tag
Gerr'yJók a képek így talán kicsit könnyebben elviselhető a várakozás.
"Mar elegem van a sok belpolitikabol,szoval itt van ez hiszen en se vagyok fabol"
-
losi73
senior tag
hay na végre megy a crysis beta hát baromi ütös gém ez ill lesz a teljes eddig is sejtettem hogy ütös lesz,de mostmár tudom hogy ultra ultra jóóóóóó,amugy vistán még nem is tom elinditani a vista védelem miatt xp-re kellet telepitenem még jó hogy vna egy xp particio is a gépen
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
keszegduda
őstag
Rossz végignézni, hogy mások már tolják a bétát...
De meg is halna 7300GT alatt tuti. -
Vistaboy
veterán
válasz keszegduda #1761 üzenetére
Ne sajnáld. Majd ha meglesz a rendes demó, megspékelve minden technológiával ami a teljesben is benne lesz, akkor derül majd ki, hogy milyen gép is kell majd alája. Lehet hogy el fog futni rendesen a régebbi vasakon is. (Persze lehet az is hogy 8800GTS alatt nem nagyon lesz majd érdemes foglalkoznunk vele).
-
-
Vistaboy
veterán
válasz keszegduda #1763 üzenetére
Ha elfogadsz egy tanácsot, szerintem érdemesebb megvárni most már az év végét. A Crysis-on kívül idén nem igazán lesz olyan játék, ami komolyabban igényelné a grafikus kártya cseréjét.
Addigra hátha kijön a következő NV-kártya, így aki gazdag az rohanhat a boltba, a szegényebbek pedig talán olcsóbban juthatnak az őáltaluk kikukázott kártyákhoz."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Alapvetően nem az igény, hanem a pénz határoz, sajnos.
Nekem lenne igényem legalább 1680x1050-as felbontáson Full grafikára, csak pénzem nincsen kártyára. De ha már pl. Medium-on eldöcög a 7800GTX-emen, Én azzal is kiegyezek.
Persze, utána amint lehet, megveszem a 10800GTX-et...
-
Pala
veterán
válasz Vistaboy #1766 üzenetére
én viszont ellenék a Crysisszel 1024x768 medium részletességgel is, csak jó lenne tudni, hogy ehhez milyen gép kell... na mindegy, október 26-án úgyis kiderül.
Egyébként szerintem nálad el fog futni komolyabb kompromisszumok nélkül. Erős középkategóriás géped van, a Crytek nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen gépen diavítetés legyen a játék. -
Ragnar_
addikt
Én töltöttem le vmi downloadert , ami úgy műxik , hogy beírod egy Battlefield2 Cdkeyét , és elkezdi letölteni a multiplayer beta demot , de sajna teljesen nem tudtam letölteni , mert lefagy a downloader progi , legutóbb kb. 600 Megánál
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Vistaboy
veterán
Hát reméljük. Én 1280x800-ban szoktam a mostani progikkal játszani. Pl a Jericho demója és a Bioshock is mindent fullra rakva megy röccenés nélkül. Így nekem tökéletes. Most raktam fel újra a Neverwinter Nights 2-őt (Mivel nemsokára itt a kiegészítője), és az is gyönyörűen megy.
A VGA-n kívül mást nem áll szándékomban cserélni Karácsonykor. Jelenleg az a "Leggyengébb láncszem". Meg persze kell egy hangkari is, a régit el kellett adnom. De az már nem olyan nagy plusz költség..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gerr'y
senior tag
válasz keszegduda #1771 üzenetére
Miért ne lenne csak 26 nap hátra???
Eddig sem csúsztattak el semmit Crytekék. -
edgR
őstag
válasz keszegduda #1775 üzenetére
mint legutobb
-
keszegduda
őstag
De ezt már nem előszőr játszotta el a Crytek együtt a kedves EA-val, igaz hogy nem teljesen ilyen formában, de ha minden jó ment volna már rég tolhatná mindenki és ráadásul sosem biztos, hogy meg fog jelenni a jelenlegi dátumra, hisz igencsak "könyörög" a mostani csúcs gépeken is. Menjenek a p*csába....
-
fpeter07
veterán
válasz keszegduda #1777 üzenetére
Asszomdoménis. Deha2évvelezutánjelennemegnemlenneolyan...
-
Vistaboy
veterán
Kár hogy sokat nem mutatnak benne megint.
Ha valaki már linkelte akkor bocsi, nekem még új volt..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Crysis 'Crash Cutscene' gameplay!
Ezt sem láttam még, bár már régebbi.
Mindegy belinkelem, hátha más még nem látta."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz keszegduda #1781 üzenetére
Én meg vertikálisan...
-
ent
őstag
Volt "szerencsém" tegnap feltenni a vista és összes javítását. De csak a játékok kipróbálása végett. Nagy csalódás nekem, hogy vista alatt semmi eltérés nincs xp-hez képest. Viszont a vista driverek egy nagy hányadékok, max 22 fps, amely néha 18 alá is leesik. Élvezhetetlen a játék, tuti nextgen nv miatt lesz csúszás, de akkor felakasztom magam. 100e ftos kareszt eladhatom, és vehetek 200eFtosat, fasza.
A játék 10 ből 5 ször tölt be (ha nem, akkor kiírja crájenzsin 2 nem lódingol, hát crájok rendesen), a töltési idő duplája az xp alatti töltésnek, pedig az se kevés.
Érdekes dolog viszont, hogy van egy optimális beállítás automatikus kérése: xp alatt mindent médiumra rakott, vista alatt high ra ua. konfigon, lol. (veriháj ezek szerint béta miatt nincs, meg új nv hiánya miatt)
Visszatettem xp.
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
szabozeee
aktív tag
Annó olvastam hogy a multiban lesz külön dx10-es és dx9-es szerver, a dx9-esen nem lesz hullámzás, nem lesz rombolható környezet stb.
A kérdésem a single játékban dx9-es alatt is ilyen megkülömböztetés lesz????Hala Madrid :)
-
gandras
tag
Itt vannak az új NVIDIA kártyák, még idén!
http://www.hwt.hu/hirek/hir/nvidia_geforce_uj_kartyak_novemberben.html
-
keszegduda
őstag
válasz gandras #1789 üzenetére
Állítólag kamu, helyete ez lesz:
[9800GTX/GTS] -
gandras
tag
válasz keszegduda #1790 üzenetére
Köszi ha ez a 9800GTX novemberben, de legkésöbb januárban megjelenik akkor megvam az új vga-ám Ez tuti igaz egyébként???
-
p a s s e r
őstag
válasz keszegduda #1783 üzenetére
Egyetértek, ezekbe a videókba már bele sem nézek...
beszéljünk másról! filmekről, képekről... csak jelenségekről, semmit a lényegről...
-
szabozeee
aktív tag
-
feka007
veterán
Miért lett kivéve, hogy az "itt szóltam hozzá"-nál rögtön az utolsó hsz-emhez ugrik? Így most háromszor kell betöltenem 200 hsz-t, mire végre eljutok a végére...istenem...
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest