Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A Crysis egy sci-fi FPS a díjnyertes Crytek fejlesztőcsapattól, a kritikusok által magasztalt Far Cry alkotóitól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
losi73
senior tag
ááááááááá most feltelepitettem minden ok de amikor be akarok lépni egy szobaba azt irja ki hogy invalid cd key na ez hogy lehet helppp valaki.............
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Vistaboy
veterán
Egy pár kép az Idegenek Anyahajójának belsejéről (A képekre kattintva reményeim szerint a teljes méretű képet is megnézhetitek):
Király ez az új PH!-motor!!!
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
losi73
senior tag
helo help help
"Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." - John Lennon
-
Vistaboy
veterán
Nem kell minden órában UP-olnod.
Ha azt írja ki hogy "Invalid CD-Key", az azt jelenti, hogy egy Kalóz vagy Fake CD-kulcsot használsz. A Multiplayer Demo-hoz már nem tudsz kulcsot szerezni."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
losi73
senior tag
válasz Vistaboy #1654 üzenetére
nem kalozal és nem is fake azokal el sem idul a gém nekem megy minden csak a szobába nem tudok belépni és nem offolok hanam segitséget kérek amugy tegnap kaptam a kulcsut és telepités közben 2x is kérte és el is fogadta ugy hogy ha segiteni nem tudsz akkor nem is szolj.THX
-
losi73
senior tag
akkor hogy tudtam telepiteni és hogy hogy el is indul a gém stb probálkoztam elötte is fake kulcsal meg kalozal de azzal max telepiteni tudod de el sem indul a gém,szoval az irjon aki segiteni tud nem csak be szolni kösszi
-
Vistaboy
veterán
Csak azt mondom, hogy nem kell mindig beírni ugyanazt. Ha valaki tud, majd segít. Nem mondtam, hogy OFF-olsz, azt mondtam, hogy UP-olsz. Nem ugyanaz.
Amúgy ezzel pont segíteni akarok, nehogy ez egy modinak is feltűnjön.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
losi73
senior tag
-
Vistaboy
veterán
Idézem az Alapelveket:
"A mértéktelen UP-olás: ne várd, hogy minden kérdésedre azonnal választ tudjunk adni. Topikonként napi 2 UP megengedett!"
Az UP-olás az, amikor egy régi kérdésedre nem érkezett még válasz. Ilyenkor beírsz egy "UP" -ot, és aki ezt olvassa, visszakeres az utolsó hsz-edre. De ha azt írod be hogy "Valaki help!" vagy ilyesmi, ez is annak számít.
És a Crysis topikja az "Aktív Témák" legelejére kerül ezáltal."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
losi73
senior tag
válasz Vistaboy #1662 üzenetére
ok ok már értem de sok értelmét nem láttom mert ha be irom a kérdésem és az utána olvasok nem tudnak válaszolni-rá persze másrol irnak akkor hátra kerülve senki nem válaszol a kérdesemre
-
losi73
senior tag
hay akinek van fileplanetes crysis és játszik is vele irjón már egy pü lenne pár kérdesem Thx
-
-
Vistaboy
veterán
válasz feka007 #1665 üzenetére
Van arra is megoldás. Egy profi hűtő:
Ui.: Na tessék! Én mondom mindig Gerr'y-nek, hogy sok képet rak be. Itt tényleg járvány van...
-
Vistaboy
veterán
válasz feka007 #1666 üzenetére
Szerintem Karácsonykor teszik ki a helyes időt mutató visszaszámláló órát...
Hogy hány számjegyű lesz, arra még lehet tippelni..."A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
keIdor
titán
válasz feka007 #1665 üzenetére
Ez így van. Ezért is vagyok SLI/CF ellenes ember... Tripla CrossFire is lesz, gondoljatok el 3db 2900XT-t egymás melett... 1db megeszik 240W-ot, akkor 3db már 720W-ot eszik... táp is kell majd alá meg durva lehet 720W 10×30cm helyen.
Jah igen és a vicc, hogy terveznek Quad SLi-t is, de nem GX2-kel, hanem rendesen 4 VGA-val... csak mi a fasz értelme van azt nem értem. 2db VGA még oké, kell 1920×1200-ra (leszarom ki mit tart értelmes felbontásnak, de oda kell 2 VGA, de 3-4 mi a fasznak? )
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Vistaboy
veterán
Az a lényeg, hogy amikor beilleszted a képet, utána az egészet jelöld ki (Azokkal a karakterekkel együtt, amit hozzátesz a motor.), és úgy illeszd be a nagy kép linkjét.
-
törölt tag
Jók ezek a képek Vistaboy!!! Ilyeneket még nyomhatsz ám!
Egyébként... Régen vótam már itt is, valaki tud valami fejleményt? Új videó, stb... Szval valami fejlemény? -
Vistaboy
veterán
válasz #97544192 #1680 üzenetére
A fejlemény röviden az, hogy Eltolták (Elk*rták ) a Crysis demóját. Szegény Gerr'y számolt vissza minden nap (És vele a fél világ), erre 3 nappal a megjelenés előtt az óra 35 napot mutatott. Azóta már újra számolnak, de már ez lassan egy vicc lesz csak.
Például ilyeneket?
-
feka007
veterán
válasz p a s s e r #1683 üzenetére
Még jó, hogy nekem egész nyáron a szekrényben kuksolt. Jó nyara volt.
-
Vistaboy
veterán
-
T.Peter
őstag
Pár videó a napszakok váltakozásáról, és a végén, a VÍZ!!!!!
[Napszak változás 1]
[Napszak változás 2]
[Napszak változás 3]
[Napszak változás 4]
[Napszak változás 5]
[Napszak változás 6]
[Napszak változás 7]
[Napszak változás 8] -
Vistaboy
veterán
válasz T.Peter #1690 üzenetére
És még nem hitték el a Bioshock topikban, amikor azt írtam hogy az Unreal motor helyett a CryEngine2-őt kellett volna egy olyan játékba tenni, ahol ennyi víz van...
-
T.Peter
őstag
válasz T.Peter #1690 üzenetére
A víz hullámzását nagyon jól megcsinálták. Lehet, hogy csak nekem újdonság, mert én még nem láttam. A végén, ahogy felpuposodik, az nagyon jól néz ki. Tisztára, mintha igazi lenne. Persze mindezt a mostani megvalósítási szint lehetőségein belül, mert természetesen még ebbe is bele lehetne kötni, hogy pl a végén nem habozódik, meg furán megy vissza a partról a víz(nem folyik lefelé, hanem mintha húznák). Egyszer majd ilyen lesz, viszont a mostani is kíváló, és tényleg gyönyörű. Nekem nagyon tetszik, és előszőr, én néztem egyet, hogy hoppá
-
T.Peter
őstag
válasz Vistaboy #1641 üzenetére
[Nvidia új kártyái]
Ennek alapján, végülis el lehet képzelni, hogy valóban már a következő kártyákra optimalizálnak, ami nem lenne jó hír senkinek sem. -
T.Peter
őstag
Valamit kellett írnom rá Felgyűrődik? Ez sem jobb(ilyen nincs is, hogy felgyűrődik) "ahogy a végén a partra hullámzik" így lett volna még a legértelmesebb, talán, de javítsatok ki, légyszíves, ha tudtok jobbat, vagy megfelőbbet. Most veszem észre, hogy lemaradt az ékezet nálam a púpról.
Új hozzászólás Aktív témák
Archívum I. - [link]
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs