Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Anubris #7800 üzenetére
Őszintén ha nem akarod feltétlen 1500rpm-en nyúzni a házventiket, akkor én nem bolygatnám. Az a 2db 14-es befújó SzVSz 700-as fordulaton is elég levegőt szállít, főleg, ha van elég kimenet, ami az extra apacsok miatt biztosítva van.
Ami komolyan segíthet még a dolgon, ha a VGA kap egy külön kisradis megoldást a hátsó (kifelé fújó) ventinél - bár ez kompakt vízzel macerás, egy H90 + egy haszálható hibrid hűtőkeret (Accelero hybrid?) kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
válasz eventus #7805 üzenetére
Utánanézek. Eddig csak olyanokat láttam, amit ellenállással szereltek. Olyan nincs, ami a 4pines pwm venticsatlakozóból halász ki 7V-ot? Tudom, szőrszálhasogatás, de a 40OHm-os ellenállás 2db komolyabb ventinél kb 5W-ot vesz fel feleslegesen.
-
Anubris
őstag
válasz Montesantos #7804 üzenetére
Még Enermax T.B. Silence-n gondolkodom, elég jó a légáramlása, halk is és könnyen tisztítható. Mostanában a por a főellenségem.
-
eventus
veterán
Azt elfelejtettem mondani, hogy a mini usb dugaszt utólag nagyon! nehéz volt bedugni a pumpába, mert az armor miatt kevesebb volt a hely oldalról. Kockáztatva, erővel sikerül, történjen bármi is Izgi lett volna leszedni a borítást vagy a pumpát + pasztàzni. Jó kis móka volt, de mindenképp megérte
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
n.gab
aktív tag
válasz eventus #7809 üzenetére
Sziasztok
Végre visszajött a H100i-m gariból.
Kaptam egy zsír újat. 5év garival.
Viszont lenne gondom. Corsair linket felraktam,de nem látja a radin lévő ventiket.
Nem tudom őket állítani. Nem gyári van rajta. Apache ventikra cseréltem.
Win 8.1 van a gépen. Corsair oldalról szedtem lenne a Linket 2.7... tovább nem tudom.
Mi lehet a baj?
A másikkal nem volt ilyen gond. A win miatt lehet? Akkor még win7 volt fent.
Illetve nem tudom a corsair link színét sem tudom állítani. Csak fehéren világít.[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Corsair 40% kedvezmény ma, persze kint.. Mire az ideér szép ára lesz.
-
Mate
nagyúr
Remélhetőleg jövőhéten nagyjából összeáll a gép Egyedül venti cserét kell majd meglépnem tavasszal
-
eventus
veterán
válasz Black Dragon #7823 üzenetére
Kedvesek. Kevésbé zörgő pumpás h100i. Valamelyik, amit leadtam
-
cserkopater
csendes tag
Mi a vélemény a h110 es gyári ventikről? Érdemes őket lecserélni? És ha igen akkor mit ajánlanátok 5k körül?
-
eventus
veterán
válasz cserkopater #7826 üzenetére
Mindenképp csere. Corsair AF140 helyette.
-
t72killer
titán
Mindenki cserét szokott ajánlani, én most belebújok a fekete bárány szerepébe: SzVSz akár maradhatnak is a gyári ventik. Attól függ, mennyire hajtod a gépet, és milyen hőfokot céloztál meg?
Nyilván csúcstuninghoz (4.8GHz környéke 1.3V fesszel) kell a magas fordulat és a halk venti. Tuning nélkül viszont én nem bolygatnám a ventiket, jelenleg nálam is a kis szürke corsairek teszik a dolgukat - 700rpm környékén (sőt, néha kikapcsolva!) csendesen.
-
Dr. Gonzο
senior tag
Én hagytam a gyáriakat, kedvemre szabályozva.
-
Anubris
őstag
Ezeket a PWM-es ventiket ti melyik progival szabályozzátok?
-
Locutus
veterán
válasz eventus #7832 üzenetére
1000 rpm alatt? Egyik se mozgat szinte semennyit se. Tehát ebből a szempontból is marhára mindegy.
A különbségek olyan 1000, méginkább 1200 rpm-nél kezdődnek.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
eventus
veterán
A víz ereje:
-
cserkopater
csendes tag
Fesz. emelés nélkül menne a proci. Sokan fel se rakják a gyári hűtőket, ezért vagyok kíváncsi hogy mennyivel másabb másik ventikkel. Ezeknek a gyári hűtőknek mi a típusszámuk? Egy tesztre kíváncsi lennék.
-
Locutus
veterán
válasz cserkopater #7840 üzenetére
Kit fan teszt. A már tárgyalt eredményekkel. Az AP15 cipőfűzőjét se kötheti meg egyik se. Sőt, a corsair fan a legrosszabb, ha 1000 rpm feletti üzemről van szó.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
XaraX
addikt
válasz cserkopater #7843 üzenetére
Alaplap: MSI Z87-G45 GAMING
Processzor: Intel Core i7-4790K 4GHz LGA1150
Processzorhűtő: Corsair Hydro Series H110 CW-9060014-WW
Alapon rendben van, 25-26 fokosak a magok.
LinX alatt 90 fölé is mennek, a cpu nincs húzva.
A pumpa megy, biosban látom, alaplapra van dugva, fan control nélkül.
Sejtem, nem kellene ilyen melegnek lennie....
Mi lehet a gond?
A cpu-ra rendesen felfekszik, leszedtem, ellenőriztem. -
daveoff
veterán
válasz eventus #7849 üzenetére
Azért a refihez van csak, mert így a gyári ventivel megmarad a kártya gyári venti vezérlése, ami a VRM miatt fontos. De a tesztek alapján nem egy nagy szám ez a HG10, én többet vártam tőle.
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest