Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Arra nem emlékszem, hogy mi van az USB csati alatt, de a manual szerint sincs hozzá semmi. Még egy valami eszembe jutott, hogy nekem egy időben a ház ledjei nem mentek, mert a lap BIOS-ban ki volt kapcsolva, csak nem emlékszem, hogy hol volt ez a beállítás és mi a neve neki.
Nem tudom, hogy nem-e ez okozza a ledek nem működését.
Esetleg egy load default beállítás után nem tudom működne -e rendesen.(#3368) Shokkolo - Nem, az megvan neki.
[ Szerkesztve ]
-
Shokkolo
addikt
prbáld már meg méás színnel... mert látom full pirosnak szeretnád.
a gond, hogy már volt aki jelezte, hogy pont a piros ledje nem megy.
"hátha" neked is cska az szarakodik de a másik kettő jó"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
eszakas
senior tag
Szia!
Igen helyes a meglátásod a bal oldali a hőfok, jobb oldalt a hőfokhoz tartozó ventilátor fordulatot beállítani.
A procihoz tartozó legmagasabb hőfokon /nállam 65C° de ezt te választod meg/ pörög teljes fordulaton mind kettő venti. A legalacsonyabb hőfokra /nállam 35C°/valami halk értéket állítasz és e között a tartomány kötött belövöd a többit értéket és hőfokot is.Asus rog strix x570‑e gaming alaplap ,AMD Ryzen 7 3800X ,SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Vapor-X 20G,G.SKILL Ripjaws V 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz, Corsair HX1200i Köszönöm szépen. Üdv. eszakas :)
-
E1even
senior tag
Nem hiszem, azt a hozzá letölthető progiból lehet szabályozni. Ott valami gebasz lehet. Vagy a progi bug-os.
Én sem találtam, szerintem fölösleges. A Corsair webshopjából biztos, hogy meg tudod rendelni."Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
eventus
veterán
Mindenképp PWM kell, de kikerülhető a Link és elég a 3 pines is. Elégedettek az emberek: Corsair SP120 Quiet, Akasa Apache, Noctua ventikkel. Az a lényeg, hogy a statikus nyomása legyen, àtfújni a radiátort.
[ Szerkesztve ]
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
mazacar
tag
Kb 7-8k a kipostazas..elobb irnod kell nekik a supportban..ott feldobnak lehetoseget,h h szeretned gariztatni..van h te postazod..meg van azt hiszem h eljon egy futar..de annak borsos ara van..ha jol emlekszem 20 ezer forint kornyeke...:/
a postazasnal kapsz egy kinyomtatni valot..mint a hazai futarszolgalatok eseteben..feladod postan es fizeted a koltseget... -
Bacusuz
őstag
a hdd kerettől meg egyszerűen megszabadultam.
vettem egy 5,25" & 3,5" átalakítót és beraktam a felső helyre(kép 4.) a vinyót,alá meg egy halk lapos ventit.
az oldalában meg elfér a 2 ssd-mÜDV! Bacusuz. Veszélyes környéken lakom. Ahányszor becsukom az ablakot, mindig odacsukom valaki kezét.
-
-
Bacusuz
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: egy év a NUC mini PC-kkel
- Villanyszerelés
- Viccrovat
- EAFC 25
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban