Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barell
senior tag
Egyszer régen volt egy B-tech kormányom még amivel DownTown Run-t toltam. Volt kb 5k az a kormány az is volt már legalább 5-6 éve. Aztán azóta nem nyomtam kormánnyal meg nem is érdekelt a dolog. Tehát akkor tökéletesen fog működni nekem minden ahogy akarom! Köszönöm választ!
[ Szerkesztve ]
-
-
bognar110
őstag
Anno gta 4 el voltam így aztán irták hogy magyarország nem támogatott regio !
corsa Akkor neked ez kell, rakd fel !
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
az ismidnek ez a megoldás sikerült? mert én leszedtem a live-ot,felraktam egy régit(2.xx),és ugyanugy kifagy mentéskor,sőt kértem egy első verseny utáni mentést save mappa+live mappa tartalmát,bemásoltam,kijelentkeztem az én accountommal,be a kapottal és a következő verseny után ugyanugy kifagyott,csak hidegreset után indult..
valaki valami megoldást?Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Breki
veterán
Én nem ellene hozom fel csak nekem így fura, hogy egy kart vagy két kart tologatva vezetek
Ha egyre lehet rakni az még furább számomra, de nem ezen volt a hangsúly.
De mint írtam megértem ha másnak jó, de szerintem azért egy jó kormány klasszisokkal
valósághűbb.Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
TazLeacher
nagyúr
Hoppá! Új infó, köszönöm szépen.
Ezek szerint a régi játékok mennek így, de az újak nem....ok. Hálás köszönet.
(Megmondom őszintén, nekem ami LIVE-os játékom van, az mind az, ami, úgyhogy nem tudtam. Jobb a nékesség, nehogy egyszercsak rájöjennek stiklire és törlik a game-eimet...annyit nem érne az egész)
-
Enton
addikt
Végre egy játék amin nem ülnek hónapokat Cdprojeckték.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Sz.Miki
őstag
Ma beszéltem beszéltem a Microsoftal, és megnyugtattak, hogy nem fogom tudni átvinni a kódot, sőtt, még azt is közölték, ha külföldi országra regisztrálok, kamu adatokkal, akkor még bűncselekményt is elkövetek, sajnálják de nem tudnak mit csinálni... Magyarországon nem működik a Game live rendszer.
Tegnap én dühömbe letöröltem az eredeti Live id-met amire regeltem a játékot szóval végleg baszhatom
Hát így jártunk, üdv a klubban, vajon ebben a percben még hányan szívják meg ugyan így!!
Ez van, örülj neki, hogy legalább single-ben tudsz játszani!
Mikor mondtam a diszpécser csajszinak , hogy érdekes, hogy erre semmi nem figyelmeztet engem regisztrációnál, sőtt alapértelmezetten a magyart jelöli meg, és utána még egy magyar X-Box live felületre át is irányít, csak annyit mondott, sajnálja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdezem én akkor mit keres benne magyarország mint régió????
[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
nagyúr
Én megváltoztattam "Egyesült Királyságra". Ez így rendben lesz?
Érdekes, hogy a FlatOut UC-ben nem volt baja a Hungary-val sem.
(Meg sem próbálom addig telepíteni, amíg nem tuti a dolog. Ehh.)Szerk: na várjuk csak, ez még az első regisztrációm lehetett, mert
most nézem a FlatOut-ban, hogy másik e-mail cím volt megadva...Mika1227: fölötte.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
maflame
aktív tag
Ez milyen mod?
Tegnap én is kipróbáltam a feltöltést, csak úgy szórakozásból, de csak úgy símán feltoltam amit a fraps csinált. (1,5GB kb)
Az utolsó métereken nyertem!!!! ..persze nem a leg keményebben hanem 2vel a hardcore alatt. insane asszem
Kellett volna valamit optimalizálni valamivel, gondolom, hogy ne kelljen ekkora cuccot feltölteni.
[link][ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
Mit is moddoltál ebben?
Nagyon semmi kihívót nem látni ebből a kameranézetből."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Breki
veterán
Nálam 30-35 körül mozgott és folyamatos volt.
Úgy láttam mintha a benzingőz és a felszálló por szebb lenne viszont UTAH-ban a megnyert futam után kifagyott a második futam már nemis jött be eddig ilyet nem csinált
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Xmodule
őstag
igy jo lett. köszi a segitseget. igazabol kormannyal nehezebb sokkal szerintem. legalabbis egyenlöre biztos. mindig kipördulök kanyarnal. ugyanakkor jobban lehet adagolni a gäzt mert ugye ha csak felig nyomom le a pedält akkor felig van csak gäz
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
PiE137
senior tag
Köszi, közben én is megtaláltam!
De hiába kínlódtunk órákig a beállításokkal, egyszerűen nem tudjuk belőni, nem értem mi baja! A hamachin látjuk egymást, a teknogods is látja a játékot, csak a másikunk által kreált match-re nem tudunk rájointolni! Minek kell ennyire túlbonyolítani mindent, azt nem tom! Kinek jó ez
A gridbe meg még virágboltival is lehetett simán multizni, ebbe a rohadt rallyba meg mindig els**rják az egészet! -
csabicska
senior tag
Szia .
Nekem csak kettő dolognál engedélyezi az ultra high módot,nem mindennél.
Igaz akkor az fps leesik 5-8-ra tehát játszhatatlan egyébbként 60 körül mozog.
Nagyon kell oda már a vas.
Nekem 4850 HD 4gbram 9850 Phenom x4 WIN 7 ami érd.
Most akkor hogy is van az UH mód?Mindenhol kellene lennie?
Amugy a játék nagyon szép ,és fontos a kormány szerintem.-Galaxy S20 - The best-
-
Enton
addikt
Amugy annyira nem is gáz, habár egy normálisabb alapra jobban festene nem egy ilyen magasszárú futócipőnek. :S
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
DigitXT
nagyúr
LOL, látszik, hogy ennyire ismerem a Live-ot.
Akkor ha összefuttok velem, DigitXT2 leszek,
mert hogy erre a sz*rra pénzt be nem fizetek,
az már egyszer biztos. Btw. sok értelme van,
ha bármikor létrehozhatsz másik profilt.https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
DigitXT
nagyúr
Eredeti játékra fel lehet tenni, nem okoz problémát? Mert akkor nézném is!
Szerk: most nézem, hogy csak néhány XML? Mert akkor "megkockáztatom".
Persze backup-olom az eredetiket, hogy könnyen visszaálljak: kíváncsi vagyok![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/ibike_mono_adventure_3000w_sok_extraval_elado/friss.html
-
Breki
veterán
Köszi szépen.
Viszont leírnád pontosan , hogy optionsban a grafikánál mi az amire állítható?
Mert én a másik módhoz képest csak egy custom-ot láttam az ULTRA után Shadows-nál és érdekes módon játékban újra 60 fps-em lett és közben mintha szebb lenne
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
DigitXT
nagyúr
Az az igazság, hogy a teljesítményesésen kívül nemigen láttam különbséget.
Egyébként ezeket engedte feljebb rakni (zárójelben a "normális" maximum):
Shadows: ULTRA (HIGH)
Distant Vehicles: ultrahigh (ULTRA)
Objects: ultrahigh (ULTRA)
Trees: ultrahigh (ULTRA)
Vehicle Reflections: ultrahigh (ULTRA)
Post Process: HIGH (MEDIUM)Legutóbbiról gondoltam, hogy látványos lesz, de a benchmark/menü alatt ebből
semmi nem jött ki. Igaz, önmagában túl sok erőforrást nem is zabált meg.Lehet, hogy nem jó helyen néztem, de inkább visszaállok az alap verzióra...
-
Enton
addikt
Az is lehet hogy demózik, és ott ugy is marad azon nem lehet variálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest