Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
Lesz aki esetleg Xbox One-ra veszi a játékot?mokus1: Ha gondolod, épp árulom a receiverem, nem linkelem, mert tiltja a szabályzat, de ha érdekel, akkor nézz rá a hirdetésemre
[ Szerkesztve ]
-
orc88
őstag
Valaki akinek van tapasztalata ilyenekkel, megjelenés napján (pénteken) már a vidéki 576kb/Mediamarkt üzletekben is megvásárolható lesz?
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
tkesy
őstag
-
veterán
Kicsit böngészgettem külföldi fórumokat, úgy néz ki hogy elég jó lett, viszont kormányok terén vannak gondok, Momo G29 G920. Van akinek nem ismeri fel rendesen, FB kihagy, nem érzékeli hogy teljesen le van nyomva. Ezen kívül viszont jó dolgokat írnak.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
orc88
őstag
Megnéztem a MM honlapját, látttam hogy már van raktáron, meg is vettem gyorsba
Kb 2 óra múlva írhatok pár sort hogy fut a konfigomon a 2015höz képest."Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Gbcrtrtlp
csendes tag
Cockpit nézetben lehet állítani a kamerapozíciót?
-
Chereiose
addikt
Kommentek, bemutatók alapján tényleg jó lett a játék, végre
-
Forestgreen
aktív tag
Rendelt valaki konzolvilágtól? Nekem még kiszállításti értesőt sem küldtek mail-ben....
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
tkesy
őstag
válasz Gbcrtrtlp #74 üzenetére
Igen, lehet:
Amúgy nekem eddig nagyon bejött...
Igaz csak Time Trial-t meg a Qiuck Race-t próbálgattam ma, nomeg állítgattam a kormányt és a gombokat, pedálokat...
Ami viszont nem tetszik, hogy szinte mindenért én kapok figyelmeztetést, a gép meg nem egyszer felkent a falra (instant kiesés), aztán semmi retorzió...[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Chereiose
addikt
PC-n hogy fut a játék? Csak mert tavaly katasztrófa volt az optimalizálás.
-
Forestgreen
aktív tag
Valaki próbálkozott G29-el?
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
veterán
-
Forestgreen
aktív tag
Megrendeltem a játékot, de visszamondtam, mert még nem küldtek kiszállítós értesítőt... ha hazaérek le "steamelem"
-
nagyúr
DFGT-vel nyomja valaki? Néha nem vált az autó. Eddig csak time trialt próbáltam, de nagyon zavaró.
-
tkesy
őstag
G29, de nem tudom eldönteni, hogy én vagyok a béna vagy tényleg kihagy néha, mivel csak visszaváltásnál van olyan érzésem, hogy nem abban a fokozatban van, mint amiben szerintem kellene lennie... én meg a kavicságyban emiatt... de lehet csak én bénázom el a visszaváltást...
amúgy van néha FFB bug, egy-két átvezető rész után picit meg kell rángatni a kormányt, hogy legyen FFB, de onnantól kezdve normálisan megy.. és az egyenes részen sem érzem azt a FFB lyukat mint ami volt tavaly...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Danecay
addikt
válasz Chereiose #78 üzenetére
Annál lassabb szerintem. A 2015 ULTRA-n 60 (70-80) FPS felett teljesített, ez viszont inkább 40-50 között. Persze ezt, akár csak egy pluszban belekerülő effekt is okozhatja, aminek a hiányát lehet észre sem lehetne venni, ki tudja igazából ki kellene kísérletezni, de ha tényszerűen hasonlítunk össze egy-egy grafikai szintbeállítást, úgy lassabbnak tűnik.
-
Danecay
addikt
-
veterán
Én V-Sync-el játszok alapból, nem tapasztaltam semmi gondot. A játék így első blikkre pár kör után egész jó lett. Jó hogy kijelzi hogy mennyire nyomod le a féket, gázt, illetve pozitív irányba variálták át a HUD-ot.
Viszont 1 kérdésem lenne.Nektek is úgy van, hogyha a Wheel Weight-ot nem veszitek fel eléggé, akkor a kormány még nagyon puha, nincs is semmi ellenállása? Hiába tekerem fel a Strengh-t ugyanúgy puha a kormány. Eddigi szériáknál nem így volt, Wheel Weight-ot 0-ra vettem le, és mégis volt ellenállása a kormánynak. G29-ről van szó amúgy.
80-30-70 amúgy nekem most a Feedback beállítása, így elég jónak néz ki.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
Forestgreen
aktív tag
Én is G29-el játszom, nálam minden oké. Először a sterling saturation-t 75-re fel kellett tennem, hogy valós legyen a kormány elfordulása, mert gyárilag nem így volt.
A másik, ha hozzáérek a billentyűzethez, akkor elmegy az FFB, de menüben játék közben azonnal vissza lehet hozni, ha a kormány gombokat nyomkodom.
-
veterán
válasz Forestgreen #95 üzenetére
És te milyen Feedback beállításokkal játszol? Neked is úgy van hogyha leveszed 0-ra a Wheel Weight-ot, akkor a kormánynak nincs ellenállása, csak akkor érzel FFB hatást ha lemész a pályáról?
Nekem mondjuk nem megy el ha hozzáérek a billhez.
iPhone 13 Pro Max
-
Forestgreen
aktív tag
Én nem állítottam semmit, minden 100-on van... Ha 0-ra leveszed, amit mondtál, akkor nincs FFB.
Csapatom is neki
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Forestgreen #95 üzenetére
Vsync be van kapcsolva Nálad? Nvidia experience telepítve van? Rendszer Win10 64bit?
-
Forestgreen
aktív tag
Igen, minden így, ahogy mondod...
Szerintzem az van, amit írtam... Ha billentyűt használsz, akkor a menüben nyomogatni kell a kormány gombokat, hogy visszajöjjön az FFB, prbáld meg. Nekem is úgy van, ha menüben nem a gombokat használom, hanem a billentyűzetet, akkor nem lesz FFB.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Forestgreen #97 üzenetére
100%-on nem túl erősek a hatások ha lemész a fűre, illetve főleg a rázókő ilyenkor nagyon ráz. 80-20-70-re lőttem be, nekem ez úgy néz ki hogy tökéletes lesz most. Nem ráz zavaróan a kormány ha rámegyek a rázókőre, illetve a kormány is pont annyira tart ellent 70-es Weight beállításnál ami nem akadályoz pl. a sikánoknál.
Saturation én viszont 20 fölé nem viszem, mert az már nem jó. Amúgy korrekten be lehet állítani ezeket mert ahol ezeket állítod, alul ott van a kormány fék gáz "csíkja" hogy reagál a beállításokra. És így szépen be lehet lőni mindent.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest