Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi8800gt
addikt
Amikor verseny közben egyszer csak VSC-van akkor az idő sávot pirosban kell tartani?ami meg jelenik jobb kész felől ?Vagy van erre valami gomb amit ha meg nyomok és akkor VSC-módban megy az autó ?
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
sz_abika
addikt
-
Vityaa
tag
válasz ricsi8800gt #401 üzenetére
Zöldben kell tartani. Ha piros azt jelenti, hogy gyorsabban mész mint a megengedett. Szerintem.
-
Motion_Blur
félisten
Tegnap én is befizettem az éves adót Codies-éknak
Első benyomásaim: ugyan csak TT-t próbáltam 2 pályán, de nagyon kicsi a tapadás mértéke. 2016-os valós kvali időket elnézve is 2-4mp-el lassabb köröket lehet megfutni. (pl. 2014-es Austin pole idő 1.36.0 volt, idén lesz vagy 1:33, és ezt lehetetlen megközelíteni is) Az előző játékhoz nagyon hasonló az irányítás és a fizika, annyi különbséget vettem észre hogy gyors kanyarokban is megúszik már az autó és gyors irányváltásokban bebicskázik. Lassú kanyarokból való kigyorsítás ugyanolyan mint eddig, annyi különbséggel hogy most már semleges állapotban, kanyarcsúcsponton is bármikor keresztbe állhat az autó. Azt gondolom hogy ezek irreális dolgok.
Pozitívum viszont hogy sokkal érzékenyebb a játék vágásnál, egyből elveszi a kört. Pl. Austin első szektorban lehet ezt nagyon jól megtapasztalni.
Egyelőre ennyi, kb. 2 órát tudtam vele foglalkozni tegnap, komolyabban majd a hétvégén.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
nagyúr
válasz Motion_Blur #409 üzenetére
Lesznek setupok is?
-
GuruZone
őstag
Profilerben minden alapértelmezetten; alul pipa, hogy a játék felülbírálhassa őket.
200° fokkal használom, ne bántsatok miatta. Sokatok szerint ez túl érzékeny
Linearity feltolva:
Enviromental visszavéve, hogy az alsó szomszédok ne panaszkodjanak. Régen volt rá példa. Kerékvetőn így is bőven elég nekem amit visszaad.
A TRL Limitless setup-ok eddig bejöttek nekem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
-
nagyúr
Köszi Mindkettőtöknek az infókat
-
GuruZone
őstag
1 hét alatt 1 db hozzászólás sincs. Pedig messze az eddigi legjobb rész
Ráér valaki péntek/szombat délután/este 50/100%-os távra?Xiaomi 12 • PlayStation 5 Digital • LG OLED55C21
-
Ataxia
tag
Üdv
Egy kis segitseget szeretnek kerni.
A jatekot nem tudom sehonnan se megrendelni, mert sehol sincs raktárkészleten.
Mi ennek az oka? Hivatalosan már 2 honapja kint van.
Ti hogy szereztétek be? -
Motion_Blur
félisten
-
ricsi8800gt
addikt
válasz Motion_Blur #421 üzenetére
Milyen szinten nyomod vele ?
-
Motion_Blur
félisten
válasz ricsi8800gt #422 üzenetére
Eddig csak TT-t próbáltam, természetesen minden segítség OFF-on.
Mivel ShadowPlay-el most kínlódok a frissítés óta, így tudtam megörökíteni egy kínlódást TT-ben: [link] ismerkedős kör, rontott első kanyarral.
Ha lesznek majd értelmes köridők, rakom fel a vidiket setuppal.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok.
Beszereztem ma a játékot, de volna is egy problémám. Semmi FFB nincs. 0 visszajelzés. Fanatec CSR Elite kormányom van. Valaki tud rá valami okosságot?
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
djrobaa
aktív tag
-
djrobaa
aktív tag
válasz Tomdriver #427 üzenetére
360 fok, 70 ffb a többi 0. Amúgy random dobálja el az FFB-t. Mentem egy próbát TT-ben, mikor átadta az irányítást akkor volt ffb egész addig még ki nem léptem másik pályát nézni. Közbe leraktam tálcára és mikor visszaléptem már nem volt ffb.
.:: iPhone 13 Pro 128GB ::. Fanatec CSR Elite Wheel - CSR Elite Pedals
-
Tomdriver
őstag
Win 10? Bár mindegy, nekem is ez a gondom a Forzával, hogy már nincs gyártói szoftver támogatottsága, félek egyre több lesz vele a szívás. Pl, a mostani Win upgrade leírtotta a firmware-t - Te is próbáld meg újra rakni, nekem sokadik próbálkozásra az segített (hogy egyáltalán normálisan működjön).
Bár ez a random kidobálás dolog azért nem normális, más oka is lehet.[ Szerkesztve ]
-
Tomdriver
őstag
-
JustGamer
csendes tag
Sziasztok!
Coop társat keresnék F1 2016hoz 25%os versenyekre jelenleg Master Ai ellen jàtszok de az idôelôre haladtaval kepes leszek Legend Ai ellen is menni,
Aki szeretne jonni Pm-ben irjonSima online versenyeket,lobbykat tol itt valaki? Arra is vevô lennék
Valaszokat elore is koszi -
Motion_Blur
félisten
Érdekes módon én a Red Bull-al tudom hozni azt az idő amit a Mercivel, sőt 1-2 tizeddel jobb is vagyok ebben körben még maradt bő 3 tized, de ennyi.
Mercit nem tudom kiautózni
-
hacseki
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok van magyarítás az F1 2016 hoz?Láttam videot ahol részben magyar volt a menű csak nem találok hozzá sehol. -
ricsi8800gt
addikt
Na neki esek az első szezonnak a játékban.Amikor meg jött a játék akkor Suzukában járt a mezőny és én is onnan mentem végig ABU-DZABI-ig egészen.Most az első szezonnak esek neki.Kíváncsi vagyok rá melyik csapatot ajánlja fel
-
hacseki
tag
Mert hadilábon állok az angollal És az se bajj ha tudom mivan leírva ha estleg állítgatok valamit.Különben nagyon jó a játék szerintem.Most vettem meg,még soha nem játszottam F1 játékkal de bejön nem is nagy a gépigénye minden maxon van é szépen fut.Pár óra tesztelés kormány állítás (ismerkedés) után elmondhatom hogy élvezetes játék.
-
Ataxia
tag
udv
beszereztem en is a jatekot.
xbox kontrollerrel játszok, de eleg gyenge koroket megyek. ( bahrain 1:33.5 )
a kontrollerhez van valakinek beállítási javaslata amivel talán nyernék pár tizedet. ?assistoknál látom, hogy sokan nem használnak vagy mediumra rakják a kiporgesgatlot.
Lehet ezzel is időt nyerni ha mondjuk mediumon hasznalnam csak? -
JustGamer
csendes tag
Valaki játszik itt közületek Thrustmaster Ferrari Gt Exprience kormánnyal? Nagyon darabos a vezetése amikor csak egy kicsit nyúlok bele az itányításba.... Ehhez tudnátok valami beállítást adni?
Válaszokat előre is köszi! -
tkesy
őstag
Lenne pár kérdésem a TT kapcsán, megnézve a top 10-es setup-okat:
- miért mennek mindig max guminyomással,
- miért nem állítják lejjebb a hasmagasságot,
valamint mióta van különbség az autók teljesítménye között? (nem egyformának kellene lennie? vagy ez csak régebben volt?)>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Motion_Blur
félisten
1. mert bugos a játék
2. mert bugos a játék
3. mindig is különbség volt TT-ben az autók teljesítménye között, nekem ebben az idei játékban pl a Red Bull fekszik a legjobban, azzal jobb köridőket tudok mint a Mercivel... online természetesen azonos fizikával rendelkezik minden autóStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Strezi
őstag
válasz Motion_Blur #443 üzenetére
2. Nem bugos, hanem szándékos döntés hogy el kell találni az otimális magasságot, nem mindig a lagalacsonyabb a leggyorsabb. Mont ahogy a valóságban sem, jó példa pont a redbull, ami alatt akkora ék van hogy csak na
Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
ricsi8800gt
addikt
Amikor a szabadedzéseken vannak feladatok ès mikor 10 kört kell még tenni. Mikor vannak a 10 kis pötty akkor ott mi is a pontos feladat? Mert nekem piros mind, hiába megyek jól meg a köreiben is meg döntöm akkor is piros ès failed van.
[ Szerkesztve ]
-
tkesy
őstag
válasz ricsi8800gt #445 üzenetére
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
Az első 10-ben általában mindenki Mercedes-el van, náluk a valóságban is sokkal kisebb az az "ék" mint ami a Redbull- nál, vagy Force India-nál jól megfigyelhető, viszont a játékban pl Monaco, Montreal, Baku (hogy csak az utóbbi 3 pályát említsem ahol néztem a top10-eseket) mindenki a gyári 5-5-ös beállítást használta...
@Motion_Blur: thx, ezek szerint kevertem az on-line versenyes dologgal...
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
tkesy
őstag
válasz ricsi8800gt #448 üzenetére
Úgy kell végigmenni az adott távon a kapott / választott típusú gumival, hogy lehetőleg lila vagy a zöld szektorba maradjon a csúszkán a kis kör, másrészt meg szintidő alatt maradjál...
Ez alapján számolja a program a gumikopást az adott keveréknél, ami alapján meg a javasolt versenystratégia készül...>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
Extracsaba
tag
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot, és olyan problémám van, hogy a gamepaddal ha kikapcsolom a track kontrollt
nem lehet vele egyszerűen irányitani az autot.
Fullnál is vannak kormányzási nehézségek, de a 2013-ban tökéletes volt.
Már az elején mikor belépek a játékba nem ismeri fel a kontrollert, azt irja manuálisan állitsam be.
Esetleg valaki nem tud rá valmi megoldást?
Köszönöm.Extracsaba
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs