Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa Competizione
- Battlefield 4
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
Ha nehezebbre állítom akkor gondolom a valós erőviszony kijönne, csak nekem ez olyan irreális...
Persze egy játék, de jobban szeretem a valóságot (bár ha magamat kiveszem akkor pl. a 2 merci ugyanúgy mindig 15mp el előrébb van, többi csapat meg úgy van helyileg mint igazából) -
Gbcrtrtlp
csendes tag
Én GeForce 770-es kártyával nyomom. Az ultrát abszolút nem bírja, csak 15-20 fps van. High beállítással már játszható (csak a tükör van ultrán), 45-50 fps van, esőben ez lemegy 40-re. Ízlés kérdése, ha valakinek nem elég a 45 fps, lemehet medium grafikára, még úgy is szép a játék. Szerintem nem vészes a hardverigény, mivel nálam mindezt nem full HD-ban tudja, hanem QHD-ban. Tehát egy kisebb monitoron valószínűleg még egy régebbi kártyával is hasít.
-
Bib
őstag
válasz cyberkind #203 üzenetére
Igazából sokkal szebbnek én nem látom a tavalyinál ,de tény a Gtx970 -et fullon tekeri vsync -onon.
Tudja e valaki hogy multiba a kollégák hangját hogyan lehet kikapcsolni, mert alapból a mikrofon aktív Push to talk on/off-nál ha jól emlékszem alapból off.2-3 embert hallottam ahogy hangfalon küldik,azt se tudtam mikor váltsak semmit se hallottam -
nagyúr
A Push to Talk-ot allitsd on-ra. Ha off-on van, akkor folyamatosan ad a mikrofonod, ha van. Ha on-on van, akkor csak a beállított adás gomb nyomvatartása alatt ad a mikrofon.
A tobbieket pedig ugy tudod némítani, ahogy a kolléga leírta. Arra kell meg figyelni, hogy a mute all elvégzése után csatlakozó játékosok nem lesznek némítva, azokat vagy egyesével némítod, vagy újra mute all. -
Forestgreen
aktív tag
Míg nem vettem fel a videót és nem néztem vissza nem is láttam, hogy kicsit késik a kormánymozdulat, ami játék közben nem észrevehető...
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
orc88
őstag
Reggel félkómásan leültem játszani, és véletlenül új karriert kezdtem, mivel rossz gombot nyomtam
Hiába nyomkodtam az ESC-et, már nem a régit töltötte be hanem azt dobálta, hogy válasszam ki az újhoz a dolgokat. ALT F4, újraindítás és megmaradt minden végül"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
veterán
válasz cyberkind #216 üzenetére
Ez a manuális mód gondolom az hogyha benyomom az adott gombot, akkor onnantól fogva elindul a képernyő mentése. A-ra átraktam, de akkor sem jó.. Amúgy ha lenyomod az adott gombot, akkor egyből meg kell jelennie, jelen esetben nálam jobb fent a jelnek hogy a felvétel elindult?
Az nem lehet hogy a játékoknál nálam nincs hozzáadva az F1 2016? Vagy ennek attól függetlenül mennie kellene?
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
orc88
őstag
Első szezon, utolsó verseny előtt valahogy így alakultak a dolgok
FejlesztésA szezon utolsó pár versenyére érdemes befagyasztani a fejlesztéseket, ha már nincs befogható távolságban senki, vagy ha esetleg már nagy az előnyötök, így minden megszerzett Resource pont után 25% bónuszt kapunk, viszont csak a következő szezon elején költhetjük majd el őket.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
tkesy
őstag
válasz jozsi252 #218 üzenetére
Ez már eleve tömörített anyagot ad, én nem szoktam konvertálgatni még... Ahhoz képest hogy amit a Fraps rögzít nyersen ez alig foglal helyet... Amúgy amivel sokat tudsz nyerni, hogy csak 30 fps-t állítasz be.
orc88: basszus én még csak az első versenyen vagyok túl, Te meg már végig is toltál egy szezont...
[ Szerkesztve ]
>>>> The Truth Is Out There - I Want To Believe <<<<
-
veterán
Igen azt látom hogy 30fps-el nem annyit foglal. 5 perc 8-900mb-ot foglal nálam. Amúgy nem tudom miért, de VLC-vel visszanézve, néha akadozik a kép, de nem értem miért. Megvan a 60fps mindig, V-Sync ON.. Szóval ez nem tudom miért van. fHD-ba rögzítette most a felvételt.
iPhone 13 Pro Max
-
Forestgreen
aktív tag
macy: Pont tegnap nyomtam én is le Bahrain-t. Csak azért nem volt rajt-cél győzelem, mert bealudtam rajtnál és visszaestem a negyedik helyre, de ha jól emlékszem 3-4 kör után már a kerékcseréig végig az élen voltam...
Q3-ban 1:34 vége sikerült, Time Trial-ban 1:33 végét mentem, de a top idők 1:30-asok, amit nagyon nem értek... hol bukok el 3, 5 másodpercet...
Első futamon ausztráliában 4. hely lett meg, mert az első körben a második egyenes végén kiszorítottak a kavicságyba...
orc88: hány %-os futamokon sikerült ilyen hamar az a sok futam? Én tegnap a 25%-os bahreine futamon majd meghaltam
[ Szerkesztve ]
ASROCK Z790 Riptide WiFi + Core i5-12600K+MAG Coreliquid E360, Gainward GeForce RTX 3070 Ti Phoenix, 1 TB SSD, CORSAIR 32GB Vengeance RGB DDR5 6000MHz + Corsair 6500X
-
cyberkind
félisten
válasz Forestgreen #223 üzenetére
Én billentyűvel 1:33 végét mentem Bahrain-ben, a top időhöz kormányszett kell.
-
-
cyberkind
félisten
válasz Forestgreen #225 üzenetére
Akkor még gyakorolni kell illetve a kocsit ajánlott jól belőni, én még sokat is hagyok a körömben.
-
cyberkind
félisten
válasz Forestgreen #228 üzenetére
Akkor marad az, hogy használd ki a pálya és játék adta csalásokat, azzal is sokat nyerni.
-
cyberkind
félisten
válasz Forestgreen #230 üzenetére
Nálam a kocsibeállítás min. 1mp-cet hozott, aztán ahogy tanultam a pálya határait egyre jobb lettem, kb a legend ai-val nagyon de nagyon szorosan küzdhetnék de az már durva lenne.
-
cyberkind
félisten
válasz bendeguz76 #232 üzenetére
Innen vadászom, nemrég linkelték, viszont ezekből se mind fekszik nekem az adott pályára, meg kell találni ami jó.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz bendeguz76 #234 üzenetére
Szerintem se, csak nekem nem mind jön be.
-
mcwolf79
veterán
[Úr Isten, emlékszik még erre valaki?]
Emlékszem kollegámmal mennyi órát toltunk bele éjszakánként multizva 1 gépen (x kört én, x kört ő). Mennyit bújtuk akkor a gyakorló körök után a grafikonokat, hogy a pálya melyik szakaszán lehet még kisajtolni egy század másodpercet. Azok a régi szép idők <3
Honnan jutottunk el [idáig] [Ez is tanulságos][ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
ForRedGlory
félisten
válasz mcwolf79 #236 üzenetére
Középiskola kollégiumban volt 4 db PC és minden toltuk az időmérős köröket, hogy ki a jobb... Leginkább Monacoban versenyeztünk.
Megjegyzem, a Grand Prix 3-al még többet játszottunk.
Azok a hangok.... Egyébként ezeket a feliratokat tökre hiányolom, hogy élőben számolja a hátrányt, stb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Udv!
Nekem csak egyetlen egy problemam van, hogy amikor elinditok egy quick race, vagy time trial, akarmit a tolto kepernyonel befagy feher kep nem latom a beallitast, es nem tudom kivalasztani hogy hany %-os futam legyen, az Ai milyen nehez legyen stb, csak nyomok az OK gombra elindul, de a beallitasokat nem latom.
Erre van valami fix?[ Szerkesztve ]
-
Heroes fan
őstag
Akinek nincs erőműve az is tud játszani vele.
-
ForRedGlory
félisten
válasz #97716736 #239 üzenetére
Ugyanezt tapasztaltam én is. A töltő képernyőnél mintha kifagyna, de egy ok után már megy is és nekem sem engedte módosítgatni azokat az értékeket. Akkor lehet, hogy csak a 144 Mhz a gond és nem a G-Sync.
Most úgy nézem, hogy magától megjavult, már nincs ilyen gondom. Egyszer majdcsak neked is megjavul, vagy majd jön a patch.
Én amúgy szenvedek a játékkal. Kapom folyamatosan kb 30 percenként a "the d3d device has been removed" hibát és szétszáll a játék... Most visszavettem a VGA tuningból, meglátjuk. Más játék vígan megy, de ez lehet kevésbé szereti a tuningot. Mondjuk elnézve a hivatalos fórumot, másnak is van gondja gazdagon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #242 üzenetére
120Hz-en minden okes, de azert szeretnem a 144Hz-et hasznalni.
Legujabb driver van fent nalad? Illetve ha OC van rajta probald visszavenni. Nekem a 2015 is erzekeny volt mindenfajta OC-ra, de ez most stabil. -
macy
addikt
válasz Forestgreen #223 üzenetére
Én szó szerint bealudtam. Elindítottam a játékot és többre nem emlékszem Éjjel 3-kor ébredtem fel. Szóval ma estére maradt Bahrein, hacsak nem Assetto lesz. Kijött az új dlc, meg Monza.
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #246 üzenetére
Akkor nalad mar jol megy 144Hz-en?
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #248 üzenetére
Nem tudom akkor miert nem jo nalam, igaz en win7-et hasznalok.
-
oneak7
tag
Karrier közben tudod állítani a nehézségi szintet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest