Új hozzászólás Aktív témák

  • MrCsiT

    addikt

    válasz Hunmugli #5104 üzenetére

    kérdés: lehet abból problémám - ban, mac tiltás, akármi - ha több acc-om (falum) van és 1 mobilon érem el mindet?
    A történet ahogy alakult az alábbi:
    Kb. 3 éve kezdtük a Clasht játszani. Rá fél évre csináltunk érdekességnek és más fejlesztési stratégia miatt gyermekemmel együtt +1-1 falut(nekem így lett 2 falum akkor); Korábban még volt, hogy a 2. acc tabon futott de aztán androidos telóra felvettem a 2. google fiokot is és mindkettő azon volt, plusz néha besegítettem a gyermekemnek, így valójában 4 email cím és falu volt nálam.
    Mostanában neki már csak az egyik falujánál ha besegítek 1x-2x, azonban tavaly mikor th11-en szén gyenge lootokat kaptam és a legrégebbi, akkor még th10-es falummal sem akartam th11-re lépni, kíváncsi voltam, milyen tempóban tudok fejlődni, így tavaly húsvétkor csináltam egy 3. falut. A th10-es falum másik klánban volt, de ott nem tetszett a vezetőség némely tagjának egyes reakciója, így a th10-es falu is átlépett a th11-em által (úgy alakult) immár leader-ként vezetett klánba.
    Ezt tavaly az egyik Co-leaderrel még megfejeltük azzal, hogy versemyezni kezdtünk abban, hogy egy új falut melyikőnk tud gyorsabban fejleszteni, így lett egy 4. falum is. :DDD
    Szeretem a játékot, elég sokat utazok a munkahelyre és haza, így van is időm fejleszteni. Izgalmas a más-más fejlettségi szinthez tartozó csaták és feladatok végigjátszása.
    Azonban nem szeretném, ha a klánom látná esetleg kárát a múltnak.
    Ezért kérdés, hogy lehet-e probléma a jelenlegi helyzetből? Esetleg érdemes-e a Supercellnek megírnom az egész sztorit, hogy miért alakult így? :F Azt tudom, hogy elvileg az EULA egy falut engedélyez telónként/eszközönként, de az biztos, hogy tavaly ősszel ha CSAK a th11-es falum lett volna meg, akkor talán abba is hagytam volna a játékot, annyira játszhatatlan volt egy időben azon a szinten.. :U

    szerk: 1. természetesen (hogyan is másképp) minden falu külön Google fiókhoz van társítva.) 2. nem minden faluval, de az évek során volt rá példa, hogy kisebb összegért vettem gemet is.Nem tudom, ez ad-e valami előnyt esetleg.

    [ Szerkesztve ]

    "Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

Új hozzászólás Aktív témák