Új hozzászólás Aktív témák

  • Lootolok

    tag

    válasz sutyesz96 #5092 üzenetére

    Mivel sokáig mi is szívtunk ezzel, algo karikat vetettünk be. Van néhány tag, akik szinte 0 deffel rendelkező falukat üzemeltetnek pont emiatt, miközben a támadó erő erős TH8-TH9-et képvisel.
    Fent is sok nálunk a TH9.5, vagy 10.5 (azaz TH10-es falu infernok nélkül, max támadó erővel, vagyx TH11-es Sas, és 4. xbow nélkül).
    Így nagyjából kiegyenlített ellenfeleket kapunk, hol picit erre, vagy arra dől a mérleg, mert ahogy látjuk, nagyon sokan élnek ezzel a lehetőséggel.
    Sokszor kaptunk korábban olyan ellenfelet, hogy nálunk TH10 volt max, mégis volt odaát 2db TH11-es, sas nélkül, 3 hőssel, akik le tudták 3-ra nyomni a top faluinkat (TH11 sereggel ugye könnyű TH10-est lenyomni 3-ra, ha nem b@ssza el az ember), míg mi az ő TH10.5-öseiket max 2re, így ők nyertek, csak ez miatt (minden más maxolva volt támadás szempontjából). Mai napig is kapunk néha olyan ellent, ahol TH11-es falut a mi TH8-as szintünkre rak, mert nincs sok erős deff, de a támadó ereje majdnem maxos TH11 (vagy 6-os sárkány, vagy 3-as bojler, erős 3 hőssel).
    Sajnos emiatt "okoskodni" kell nekünk is.
    Ilyen ez a COC :D

Új hozzászólás Aktív témák