Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lootolok

tag

Sajnálattal olvasom Hunmugli bannolását, mert nem volt ő rossz ember, csak a sötét oldal elcsábította, ez van. :)

A bannolást én is tűzzel, vassal üldözném, ha lenne rá módom, mert tényleg megöli a tiszta játékosok örömét.
    CW alatt a mi klánunk is találkozott már 2-3 alkalommal mod-os bandával. Lehangoló dolog tud lenni, ezért örülök ennek a bannak, mert csak így lehet elejét venni a dolognak.

Jó eredményt pedig el lehet érni mod nélkül is, csak tenni kell érte. Nyilván könnyebb segítséggel, de akkor hol marad a játék öröme? Akkor mi értelme a játéknak. Szerintem sokkal nagyobb öröm egy jó támadás tisztán, főleg, ha előtte volt jó néhány eltolt támadás is, mert azt mondhatja az ember, hogy igen fejlődtem, tanultam, a saját erőmből, és megcsináltam!

Aki ismer, tudja, hogy milyen "jól" támadtam nem is olyan régen. Az oka az volt, hogy TH7 és TH8 szintet 100%-ban végig sáriztam, mindig elég volt a 3*-ra, ezért a többi troop fejlesztésére a loot seregen kívül nem fektettem nagy hangsúlyt. Aztán TH9-en jött a koppanás, ahová már sokszor 1*-hoz is kevés volt a 3-as sári sereg (abban az időben még 3-as sári volt a max TH9-en). Jöttek a jobbnál jobban eltolt CW-k, és mérges voltam magamra, amiért így a klánommal is kitolok, ezért elhatároztam, bármi történik is, gyakorlok, és gyakorlok. Akkor átmentem 1-2 hétre a Phoenix Hungary klánba, hogy segítsenek kicsit, és bár a rutint nem ott szereztem meg, de a helyes iránnyal kapcsolatban felnyitották a szememet.
    Ezek a következők:
    - A hősöket fel kell tolni maximumra, nincs mese, nincs kifogás, meg kell csinálni.
    - Lootolni is lehetőleg CW sereggel kell, hogy legyen rutin, és nem alsó silver, meg gold kategóriában tartózkodni, mert akkor az ember elszokik a keményebb ellenfelektől, ami megbosszulja magát.

Ez utóbbit nehéz jól kivitelezni, mert egy kemény CW sereg drága, így nehéz közben gyűjtögetni is, főleg darkot. Ezért én én maradtam a jól bevált olcsó loot seregnél nyersanyag gyűjtésre, így minden héten indult 1 hős. Aztán néha tartottam 1 hét szünetet, és 2 hőssel gyakoroltam, csak CW támadásokat, CW sereggel multiplayerben. TH9 maxolásom környékére meg is lett az eredménye, jöttek a vastag 2*-os, aztán már 3 is összejött (persze nem mindig sajna).
    TH10-re lépéskor mindent kezdhettel "előlről", mert az megint más támadási stratégia. Ott is jöttek a vaskos 0*-os támadások eleinte, de ugyanúgy nem elkeseredtem, hanem megráztam magam, és leszegett fejjel mentem előre.
    Eredményeképpen mér megvannak a maxos hőseim, maxos bázisom, és bár szerény ember vagyok, nem szeretek kérkedni, de a CW támadásaim is egész jól sikerülnek. Maxos TH10-esek is mennek vastag 2*-ra (azaz nem épphogy 50%-ra), néha 3-ra, a nem maxosak pedig már többször 3-rea, mint 2-re.
    Meg lehet ezt csinálni mod nélkül is, ami ugyan lassabb, de élvezetesebb, és szerintem sokkal jobban büszke magára ilyenkor az ember.

És így a klán CW-jét sem b@szom el, mert ha fent nem remekel az ember, ott ugye nehezebb javítani, és akár 1-2 TH10-es tagon is elmehet egy egész CW, míg lentebbi régiókban sokkal könnyebb javítani mások után.

Új hozzászólás Aktív témák