Új hozzászólás Aktív témák

  • Satariaaa

    tag

    Tudjátok, hogy én mit látok?
    Vitatkoztok egy ócska kis mobilos játékon. :D :D :D
    Eszembe jutott a South Parknak a PS VS Xbox része. Na pontosan ugyan azt a gyermeteg meccset játsszátok, pontosan az ilyenekre lehet azt a részt tökéletesen ráilleszteni. Aki nem látta nézze meg feltétlenül, magára fog ismerni.

    Muglinak: Én is sok helyre írok, hova tovább zenész vagyok. Hogy milyen minősítésben, azt hagyjuk. Hogy jön ez ide? Kiadsz a kezedből egy szellemi terméket, egy zenét, egy szöveget, egy leírást. A világnál kegyetlenebb hely nincs, ezt tanuld meg, és ezt a "terméket" a világba rakod ki, ahol nem csak az a tábor van, aki neked lájkokat fog osztani, köszönömökkel, térdre borulással. Az is van, de a világ nem ez. Tudod ennek van másik oldala is. Mint ez is. Lesz olyan, akinek nem fog tetszeni és az, hogy görcsösen erőlteted a jövő hétig is azt, hogy de már pedig a te szellemi terméked az igen is jó, és csak az a jó, méghozzá azért, mert máshol megköszönte egy, a szemléleteddel egyetértő slepp. Meg azért, mert azért is a tied lesz az utolsó szó...
    Az nem ellenség, aki nem teszi azt, mint a slepp. Ez olyan, mintha megírok egy számot, minden szar, ami nem az a stílus és büdös gyökér, akinek ez nem tetszik és igen is megmagyarázom, hogy de márpedig miért kell, hogy neked is tetsszen a zeném és ezt addig nyomom a torkodon, ameddig odáig jutok, hogy azt mondom, a zenémre negatívan reagálók szavazzák meg, hogy folytassam e a zenélést, vagy se. Majd nekiállok bizonygatni, a nem tetsző hallgatóknak, hogy nekem facebookon, a sarki kocsmába, meg még kitudja hány szórakozóhelyen, előre köszönnek, annyira jó, amit csinálok. Ráadásul én ezzel jót akarok. És felsorolok hozzá 15 olyan zenekart, akikkel jóba vagyok, akiket a kutya fasza nem ismer... Nem érted, hogy nem így működik, hova tovább, senkit az ég világon nem érdekel, hogy téged hol, hogyan és miért szeretnek? Megírtál valamit. Eleve beteg, felelőtlen és idióta dolog volt belemenni egy olyan téma kitárgyalásba, amibe benne van az a veszély, hogy más fényben tűnsz föl. A nagy és hatalmas klánoddal együtt. Szerinted az autósportban (ez a másik hobbim), a szezon végén kitárgyalja a nagyközönségnek, az aktuális legjobb csapat, hogy hogyan és miként kerülték meg a szabálykönyvet, ami sikerre vitte őket, vagy lapítanak, mint szar a gazban? :D :D :D
    Lehet, hogy magasztos a célod, de nem jó, amit csinálsz, tényleg nem érted?
    Ebben a stílusban és megfogalmazásban nem jó...
    "Kiemelem, mert nem fogod érteni, amit mondok, jön majd a sértődés, topicgazda vagyok, engem ott szeretnek és itt nem fogok soha többet írni..."
    Ez bullshit ember!!! :D :D :D
    Tehát nem elég, hogy baromságot kezdtél el csinálni, még elpazaroltál rá egy tonna időt is, után még arra is, hogy közöld, mindenki helytelenül látja, akinek ez nem tetszik és te igen is jó vagy és nagyon okos és nagyon szeretnek a coc játékosok. Így most, az én szememben, nem csak magadból csináltál komplett hülyét (azt ezzel a topicgazda, jézuskrisztus hányingerrel érted el isten igazából, meg az önsimogatással), hanem az egész klánodból is. És azt soha ne felejtsd el, hogy aki úgy kezeli ezt a játékot, ahogy én is, a nagy átlag, annak nem elég felsorolni azt, hogy ki mit tett le az asztalra. Amikor elmész, húzod az igát reggeltől estig, fenntartod a lakásod, az autód, enni adsz az asszonynak és a gyerekeknek, az asztalra tevés. Ez meg egy játék, aminek csak a mulandó világában lehetsz valaki, de egyébként a kutya fasza azt se tudja, hogy kik ezek a "nagy klánok és emberek". Le se szarják ember. Kit érdekel, mond meg? Nem olimpiai érmekről beszélsz, vagy egyéb nagy teljesítményről, hanem egy "szaros mobilos játék" sosem látott és sohasem ismert alaktalan árnyairól, akik nem hírességek, nem tudósok, nem emlékezetes figurák, csak az utca emberei, egy egyszerű játéknak a huszadrangú idoljai... Ez édes kevés, hogy engem meghasson, hogy hány csillag, th11, th10, mod, witch, faszom... (South Park rész, amit mondok).
    Ez ügyben már privátban is érdekelt volna az életkorod, de végül nem mentem bele..

    Konklúzió: Írj meg egy dolgot. Mindegy milyen célból és indíttatásból. A te szabadidőd. Tedd meg és tedd közzé. De ne bizonygasd a világ végéig, hogy de igen is az úgy rendben van, és jó, amit csinálsz, hanem fogadd el azt, ha valaki azzal nem fog egyetérteni... Ez a világnak a rendje, bármennyire fáj és hiába feszítteted keresztre magad topicgazdaként, akkor is így lesz...
    Ha meg "telemetriai adatokat" szolgáltatsz ki a csapatról, legyen annyi eszed, hogy azt fű alatt tedd és lapíts, ha esetleg kikezdik (autosportos hasonlat megint). Nem hiszem, hogy Totto Wolf és Lauda nyílt sajtótájékoztatón fogja elmondani, hogy miért ilyen g..ci gyors a merga. Ellenben, ha álnéven ír egy cikket, hogy "tételezzük fel, hogy ha az a szárny úgy áll, az meg így, akkor lehet hogy....", de nem mond semmi konkrétat már is más. Mivel érdekes, el fogom olvasni és még csak ki sem derül, hogy ki hol a hunyó.
    Érted már???? Már nincs több metaforám... :D :D :D
    Azzal foglalkozni, hogy a fejlesztő minek csinálta a játékot, miközben te a tehén tőgyének nem a fejő oldalán állsz, igazán felesleges foglalkoznod, neked is és bárkinek is, mert minden egyes szavaddal és játékóráddal, a lefikázott fejlesztőnek teszed a vacsit az asztalára, ami nem jön össze a "deszar a játék és a supercell" elméletekkel :D :D : D:D :D

    Nagyban függ és rengeteg dolgot fog elmondani rólad az, hogy erre miként és hogyan reagálsz, pontosabban hogyan cselekszel majd a jövőben... Tehát most vagy 10szer gondold meg, vagy 100szor olvasd ezt át amit írtam, vagy akkor inkább maradj csendben. Hidd el, hogy az értelmesebb rétegnél, már így is csurig vagy fekete ponttal, ne tetőzd! Ha te is értelmes vagy, rá fogsz jönni, hogy van igazság abban, amit mondok és nem bántalak, nem oltalak, nem elüldözni akarlak és nem *ellened vagyok (*mekkora ökör elmélet ez is). Most én szeretnék segíteni neked, hogy te ne csak, az amúgy tényleg jó írásaiddal, hanem a bölcsességed használatával tudj segíteni nekünk, hogy mellőzni tudd az ilyen SP-s, GYps- kommentárborúk kialakulását... Remélem érted.

    "A témától és mindentől függetlenül leírtam egy dolgot, ami lehet tetszeni fog valakinek és lehet, hogy nem. Lehet, hogy nem fogsz vele egyet érteni s nem is kell. De biztos, hogy ezt még 15 ilyen novellában sem bizonyítani, sem megvétózni nem fogom neked. Vagy tetszik, vagy nem :) "

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák