Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Proci85
senior tag
Sziasztok
Köszönöm a választ. Tudom kicsit banális kérdés, de a teszt kérdésekből azt látom, hogy nagyon bit szinten rákérdez a dolgokra. Nem győzöm félmondatonként értelmezni ezt a nyomorult szöveget. Többször ott rejti el a választ, a leckéhez tartozó quizben meg rákérdez
Szóval, ha a 800 oldalt nem is fogom bötüről-bötűre bevágni, legalább az összes quiz válaszát érteni szeretnémEz a Training360 CCNA bootcamp tanfolyam előtt küldött felkészítő pdf. Training360_ICND1v3_StudentGuide.pdf
Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 1
Student Guide Volume
Version 3.0Láblécben: © 2016 Cisco Systems, Inc. Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 1 (ICND1)
Szóval hivatalos anyagnak tűnik, azért fura, hogy hibás, de most már biztos, hogy az, mert annál a leckénél 7 kérdésre 6 választ ad.
Ez is rossz:
Which of the following is the correct command syntax for a Cisco router?
A. Router#trace route 192.168.1.1
B. Router#traceroute 192.168.1.1
C. Router#tracert 192.168.1.1
D. Router#trace 192.168.1.1Válasz: 6. A
Szerencsére volt egy 2960, 881G ahol validálni tudtam a választ.Jó lesz fenttartással kezelni ettől kezdve a válaszait
Nem tudom, nem probléma, ha néha beküldenék 1-2 problémás kérdést? Bizonyára más is tanulhat belőle.
Nem vagyok sík, de eddig mikrotikeztem, a cisco világa új nekem, tehát nagyon alap hálózati kérdésekkel nem fárasztanálak titeket.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest