Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Villanyász #7625 üzenetére

    Nálam a hálózatoknál van ehhez hasonló jelenség, konkrétan egy -a legújabb build telepítésétől számítva- kifogástalanul működő hálózatot amortizált le, amikor bekapcsoltam a router-t, új hálózatot detektált, furcsállottam(mert statikus beállításokat használok,, nincs dinamikus IP, tartomány stb stb), de rányomtam az otthonira és csontra fagyott, be sem lehetett csukni a hálózat ablakot, csak restart segített. Azt követően viszont jött a korábbihoz hasonló bug, csak még durvábban, 2 sec alatt 4 ablakot dobott fel és csukta is be, esélyem sem volt bármire kattintani, csak annyit lehetett kivenni, hogy hálózatokkal kapcsolatos. Onnantól teljesen KO volt a hálózat, kézzel kellett kitakarítani a beállításokat.
    Hozzáteszem ez tegnap előtt jelentkezett, közvetlenül miután frissített, azután zakkant meg, addig nem volt ilyen gondja, szóval lehet, hogy csak valamilyen hibás frissítés jött hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák