Új hozzászólás Aktív témák

  • márNemKereső

    tag

    válasz lck #6104 üzenetére

    Khm. Tessen már megtanulni az mádzsár nyelvül! ;)
    Nem azt mondtam, hogy ő trollkodik, hanem azt, hogy ha valaki merészeli az imádott tárgyat/szoftvert/pártot/isteneket negatív jelzőkkel illetni, netán feltételezni, hogy nem olyan szép és jó minden, ahogy elsőre mutatja magát, akkor rögtön trollkodással vádolják az illetőt, ahogyan tette ezt blattida is, amikor kijelentette, hogy szerinte csak kötekszem.

    Nem arról van szó, hogy a fizetős szoftverekben 100%-ig meg lehet bízni, de ott ugye van egy bevételi oldal, amiből eleve jól megélnek. Vannak komoly rendszerek, amiknek az ingyenes változata úgy ki van herélve, hogy inkább demonak jók (pl. AVG legfrissebb v. ZoneAlarm régi verziója - ZA frissebb változatait már nem ismerem), de a hasznos funkciók többsége a fizetős változatokba van csomagolva.
    Itt meg úgy tűnik, hogy kapunk egy komplett biztonsági rendszer, olyan tudással, ami szerintem bőven eléri a fizetősökét (sőt...), teljesen ingyen. Ritka kivételtől eltekintve, nem nagyon lehet szükség a fizetős kiegészítőire. De akkor miből élnek? Valahogy "gúgli fílingem" támadt, pedig épp csak megnéztem a szoftvert.

Új hozzászólás Aktív témák