Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz < CyberBob > #9936 üzenetére

    Nem MSI kártyán, nem MSI driverrel tudtommal nem (végül is az csak egy RivaTuner). Én Sapphire-ön próbáltam tesztelni, hasztalan. Nem volt benne a jelzett V-állítási lehetőség. A mentett kép szerint MSI OSD szerver szabályozza a profilokat (gondolom, ez a meghajtóban van, mint anno a DOT, amely szintén nem működött még MSI bios-sal flashelt kártyán sem), és abban kell változtatásokat eszközölni.
    Itt olvashatod a többit, pl. hogy feszt (stb.) monitoroz, órajelprofilokat kezel. De letöltöttem, megnézem, változott-e benne valami. mod: Megnéztem, ott a fesz.-állítási lehetőség, de főablakban inaktív marad, hiába unlockolom.

    RpPRO: Igen, a legtöbb baj a kombóval van. Pl. számos embernek volt számtalan hibája telepítéskezelő és/vagy CCC használatával, míg nekem csak a driverrel ált. semmi (amíg nem kezdek kísérletezni maximális beállításokkal :B :DDD ). De ezt nem is szoktam a meghajtóra fogni. ;)

    Matthewsz: A hiba ott lehet, hogy "először fel sem rakta a catalyst-et". Próbáld meg ATI telepítővel eltávolítani az egész hóbelevancot, ha nem megy, lepucolni a töredékeket, amik felmentek, ill. kiszedni registry-ből, mert vsz. valami felkerült bejegyzés/fájl miatt keveredik meg a dolog.
    Amúgy óvatosabbak eleve csak a drivert telepítik bármi más előtt, azt is Eszközkezelőből.

    Abu85: Nos, +1 friss telepítéses C hiba... :U
    Kaptam egy tippet AvP-re. Feltettem a NoDVD fixet, és megy DX11-ben 10.7-tel is, ATT-szal is. Ez már a 3. original game, amely bugzik valamelyik meghajtóval, nodvd fix-szel meg megy; nem tudom, mit hagytak figyelmen kívül 10.4-től kezdve. Persze az összes mentésem használhatatlan, de ez már nem az AMD sara. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák