Új hozzászólás Aktív témák

 • Mr X

  veterán

  A teszt nagy részével egyetértek, a zombi mód kritikájával nem teljesen. Az MWII-nél az első pár hét multiplayer után szinte kizárólag DMZ-ztem. Imádtam azt a módot, leszámítva a sok fejvadász játékostársat.

  Én kifejezetten örültem a zombi mód érkezésének, máskülönben meg sem vettem volna a játékot. Előtte pár héttel volt szerencsém megtapasztalni a Vanguard zombi módját, ami nem volt rossz, de nekem ez az open world megoldás sokkal jobban tetszik.

  Az viszont tény, hogy egyrészt a játékról ordít, hogy ez csak egy DLC, másrészt olyan bug-ok vannak benne, amik már az előző részben is megvoltak (föld alól lövő botok, nem felvehető loot, indokolatlan lag). De emellé érkeztek újak is. Nem tudom, hányan tesztelték a zombi módot, de a teljes QC csapatot nyakon kellene vágni. Az mi, hogy teljesen más irányból hallani sok hangot, mint ahol a hangforrás valójában van? Vagy épp az ejtőernyő nyitás nem-érzékelését tényleg ennyire nehéz javítani? Esetleg a víz grafikai hibája series s-en mond valakinek valamit?

  Mindent összevetve, a bugok ellenére is, nekem a zombi mód az egyetlen, ami képes volt eladni ezt a játékot, rögtön kétszer is (magamnak ps5-re, a feleségemnek pedig Series S-re)

Új hozzászólás Aktív témák