Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare II (2022) topikban! Kérünk, olvasd el a téma összefoglalót első hozzászólásod megírása előtt, illetve mielőtt kérdést tennél fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pRoject22
őstag
válasz bobby45 #1300 üzenetére
Tegnap mi voltunk öten, ebből egy konzolos, össze álltunk és egy komplett magyar team ellen játszottunk S&D-t, én azt hiszem valami 23/4-es KD-val lettem mvp, én ugye PC-ről játszok, nyertük a meccset, én nem csalok de minden kör végén a voice chatben lehetett hallani ,hogy csaló kutya a kurva anyádat stb, oké ,hogy láttunk már csalót a bétában na de mégiscsak böszmeség lecsalózni mindenkit aki máshogy játszik mint egy konzolos
-
-
N@idia
őstag
Az open beta steamen mikor tölthető tudja esetleg valaki
Semmiben sem nyilvánul meg olyan világosan az emberek jelleme, mint a játékban.
-
bobby45
tag
válasz pRoject22 #1302 üzenetére
Èrtő olvasás, direkt
kihangsúlyoztam: tisztelet a normális pc-s közösségnekTehát nem általánosîtok de ez az igazság mióta bejöttek a pc-s játékosok egyre többször fordul elő a csalás ami érzékelhető...
Már most tele a youtube a sok wallhack-es meg hasonló videókkal aztán még csak a bètánál járunk, mi lesz később?Ès nem a konzolos csalások szerepelnek youtube-on hanem a pc-sek...
De mint mondtam tisztelet a kivételnekJa amúgy nem szoktam siránkozni ha jobb valaki, vagy lelőnek, de az ember van már annyira rutinos hogy kiszúrja nagyjából aki nem oda való...na azon szoktam agyfaszt kapni
Csibe1-nek címeztem a választ igazából
[ Szerkesztve ]
-
huby80
senior tag
Srácok Battle.neten hogy lehet vissza mondani az elörendelést?
-
Mentolka
senior tag
Hello,
Most akkor ezt ki lehet próbálni? Hogyan? Kell fizetni érte? -
laceszgamer
addikt
válasz markknight #1286 üzenetére
Nem a sima dolgok miatt, hanem különféle skinek járnak a teljes verzióban pár szintenként, 30-ig lehet felmenni és akkor adja meg mindet. nem mintha annyira foglalkoznék a skinekkel de mivel valószínű máskor már nem elhet őket megszerezni így gondoltam legyenek meg.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
nutella1
őstag
válasz pRoject22 #1314 üzenetére
Ugyennyit játszottam kb, egyetlen cheaterbe sem futottam bele. Kontrollerrel például én nem is tudnék FPS-t játszani, überbéna vagyok hozzá. S ha megpróbálnám, néhány kör után tuti kiszaladna a számon, hogy sok a csaló.
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
pRoject22
őstag
válasz nutella1 #1316 üzenetére
Felőlem mehet az aim assist is, kell nekik némi segítség mert egérrel mégiscsak könnyebb célozni, nekem ezekkel nincs bajom, viszont ha egy PC-s lelő akkor az egy kutya csaló hozzá állás sem hiszem ,hogy járható út, tegnapi magyarok elleni S&D meccsen is ez volt, lőttem őket, levártam és lőttem hátba és szerintük csaló voltam
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
-
bobby45
tag
Ès mivan ha se uav, se nem fut? Hagyjuk már ezt a ugyan már nincs csaló sehol dolgot
De ez a te véleményed az meg az enyém, maradjunk ennyiben, èn sem ma kezdtem, meg más sem aki nagyjából le tudja szűrni mikor van csalás mikor nincs...
De èn ilyenen nem vitázok senkivel, viszont egy-kèt embernek belesnèk azèrt a titkaiba, mert lehet az csal a legjobban aki a legjobban tagadja
Mindegy hagyjuk is.....jó játékot
-
turho
addikt
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Nem vagyok nagy Battle.net guru.
Valamiért nem jelenik meg a kliensben nálam az MW2, nem tudom kivalasztani, és így letölteni sem.
(Mw2019-em és Vanguardom az van, azokat megvettem. De a jatéklistában is 17 játékot ír, nincs közte az MW2).
Tudtommal mától van az ingyenes open beta.
Illetve, kaptam azt a tanácsot is, hogy kérjek hozzá itt kódot.
Szóval ezekben kellene segítség.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
boogie84
veterán
Szia,
bal felső sarokban (all games) vagy megkeresed a játékot, vagy a + jellel hozzáadod az MWII-t a favoritokhoz. Majd bal alsó sarokban kiválasztod a bétát. Sztem onnan már mennie kell. Előtöltés pár napja már elérhető.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok Ps4en a bétát lehet tolni előfizetés nélkül?
-
KaitouP
veterán
Supportnak írhatsz refund ügyében, de felhívom a figyelmed, hogy nem nagyon szokás náluk pre-ordert cancellelni. Az alábbi sztoriban a gyereknek kiemelték, hogy most az egyszer visszamondják neki, de ez egy utolsó kivétel: [link]
Metaphor: ReFantazio teszt: https://playstationcommunity.hu/metaphor-refantazio-ps5-ps4-psn
-
nutella1
őstag
Azt meg lehet valahogy oldani, ha leteszem tálcára a játékot, ne szóljon a menü zenéje? Nem is értem miért szól. Példának okáért a CW és a Vanguard, ha letettem tálcára, elnémult a zene.
[ Szerkesztve ]
https://www.instagram.com/pacsi_kulturalis_kozpont/
-
KaitouP
veterán
válasz nincsnév007 #1333 üzenetére
Összefoglalót böngész kérlek, Béta teszt GYIK-ban szerepel az információ: [link]
Metaphor: ReFantazio teszt: https://playstationcommunity.hu/metaphor-refantazio-ps5-ps4-psn
-
turho
addikt
válasz boogie84 #1332 üzenetére
Erre szeretnék én (is) rájönni. 17 játékot mutat, de az mw2-őt nem hozza fel.
Igaz, hogy a régióm RUB0, így vásároltam meg anno, itt a ph-n az mw2019-et. A Vanguardot mar Euroban vettem meg.
Most viszont nincs is semmi a listában sem.
Próbáltam rendszergazdaként futtatni a Battle.net-et, az nem segített.Elvileg letölteni tudnom kellene a beta-t, ha játszani még nem is lehet vele estig.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
KaitouP
veterán
válasz nincsnév007 #1338 üzenetére
19 órától, oriic írta feljebb. Elképzelhető, hogy korábban is elindul 1 órával, figyelgesd közben.
-
turho
addikt
válasz BandiHUN #1342 üzenetére
Sajnos nem tudok róla. Amikor 2020-ban megvettem itt eg tagtól az MW2019-et, nem tulajdonítottam akkora jelentőséget annak, hogy orosz és rubel...
Országot, régiót változtatni viszont nem lehet gyorsan, csak valami ügyintézéssel (ami nekem magas).
A 2019 és a Vanguard sikeresen működik.
A telefonszám autentikálást sem tudom megcsinálni, mert nem ismeri fel/fogadja el a számom. (Az első mezőben sötétszürkén egy db 7-es szám....remélem orosz )
A shopban jelenik meg egyedül, mint pre-purchase.
Mindegy, elfogytak az ötleteim.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
válasz boogie84 #1345 üzenetére
Orosz, itt vettem a mw2019-et 2 éve, adott volt a komplett fiók
Csinálnék újat szívesen, de fogalmam sincs, abba átvihető -e valahogy a 2 megvásárolt cod mindenestől...
Ország-és régiómódosítás meg elég komplexnek látszik.[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
kzsocca
csendes tag
Szia!
Országváltáshoz van külön support szekció, tök egyszerű a menete. Viszont a probléma az lesz, hogy nem a te nevedhez van kapcsolva a fiók és ha feltöltenél személyi, lakcímkártya adatokat a régióváltáshoz nem az a név lesz rajta mint az accounton. Szóval előbb szerintem a nevet kéne elrendezni valami jó szöveggel és utána az országot átíratni.
(amúgy csak személyiről kép kell, amin látszik az ország és a név (én lakcímkártyát is feltöltöttem, persze mindegyikről papírral kitakartam minden más adatot ami nem kell) és 2-3 mondat, 1 nap alatt megcsinálták most nekem is UK-ról HU-ra a váltást)[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Szeretnék kérdezni? M4 esetében szándékosan nem lehet feloldani az optikákat? Egy van engedélyezve és a rendszer szerint elértem a 20-as Max szintet. Ez most hogy van? Másoknál látom, hogy be tudtak tenni másik optikát, de nekem az istennek nem engedi. Miért?
-
KaitouP
veterán
válasz nincsnév007 #1341 üzenetére
User error lehet vagy más gond, mert ahogy mondtam, a hivatalos FAQ (ami alapján írtam az itteni béta GYIK-et is) szerint sem kell PS+ előfizetés a bétázáshoz. A CharlieINTEL-en igy ugyan ez az információ található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Kétféle verzióban jön az Addlink PCI Express 5.0-s SSD-je
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kupon kunyeráló
- Macska topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen