Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cashback
őstag
Nézelődök, meg feldobtam egy hirdetést is...
Már mindenképpen DX11-es kártyát kellene ehhez a játékhoz beszerezni (én úgy gondolom).
A lent említett két típus mozog akörül.Sajnos olyan kies helyen lakom, hogy a madár sem jár erre - megbízható féltől szívesen vásárolok postán keresztül is, de nagyon sok újonc (1-2napos reggel) elvárja hogy előre utaljak. - Noh persze.
Az előző részek tesztjeiből levonva a konklúziót 6kártya jöhet szóba COD széria futtatásához (az én pénztárcámhoz mérten):
GTX550Ti
HD5770
HD5750
GTS450
HD6670
HD567040-60FPS-t produkálnak HD felbontáson, High grafikán
Most 30-40FPS-vel játszok MW3-at Low-on... szóval mindenképpen előrelépés lenne.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Én szerintem egy GTX550Ti-t szerzek be... nem egy erőgép, de minimumra elég lesz...
Valamint MW3-at most az i3 2120 igp-vel játszok, ehhez képest meg a minimum is maximum lesz.
(CS-hez meg még az igp is elég... szóval most csak a Ghosts miatt veszek vga-t)Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz boogie84 #653 üzenetére
1hét múlva sem szánok rá több pénzt.
Persze itt jön az hogy: 15k értékű, de ha még egy kicsit hozzáteszel akkor már egy jobbat kapsz... viszont, ha ahhoz is egy kicsit akkor egy még jobbat... és így tovább... majd ott tartok hogy ugyan csak kicsiket adtam hozzá, de a fizetésemnek lőttek.
Szóval jó nekem a 15ezer környéke.
-
cashback
őstag
válasz DokiBaxxi #1122 üzenetére
"Alright... I just got INTEL from H.Q. E.T.A. 5minutes to BEDTIME BOYS - Let's rap it up!"
Ez kész... megnéztem párszor egymás után.
Nekem tegnap Steam feldobott egy hírek ablakot és ott azt írta hogy Nov. 4. a várható indulás... más is találkozott vele?
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Winnie The P #1140 üzenetére
Steam-hez képest ez is más időt mond.
-
cashback
őstag
válasz killer095 #1142 üzenetére
Én annak hiszek aki kevesebbet mond.
Sajnos délutános vagyok a hónapban végig... így sok időm nem lesz játszani. (hogy rohadjanak el)
Azért remélem egy kis időm lesz játszani decemberig.wwenigma - Sajnos egyik időpont sem az igazi számomra. (9:30-tól 18:00-ig dolgozok +-1óra előtte és utána még haza érek +-1óra még kajálok/pihenek)
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Én is valami ilyesmire gondolok... Homefront is jónak igérkezett (számomra)... aztán el lett felejtve.
Beszereztem a DigitalHardenedUpgrade-et is az alapjátékhoz... még nem aktiválom... szerintem megvárom az első napot... ha befutó a játék akkor aktiválom.
-
cashback
őstag
Remélem késik egy hetet az indulás...
Valószínű jövőhéten szerda felé lesz meg a vga-m... kisebb baki történt a postázás alkalmával.[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Casanova* #1289 üzenetére
Pár fegyvernél nem rossz az... főleg ha célzáskor betakarja a fél képernyőt.
Viszont tény hogy nem mindegyiknél jó az... főleg, ha cserébe egy fontosabb alkatrész nem kerül fel.
nanus - Igen. A szebb start csúszik pár napot... mert akkor is játszok, csak csúnyábban. (igp)
swagger55 - Ne csak nekem legyen már rossz!!!
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
válasz Casanova* #1293 üzenetére
Nyomi...
Funkcionalitását kell nézni, nem azt hogy hogy néz ki.COD4-ben M60E4-en meglehetősen jó ha van... mert egyébként nem látsz magától a fegyvertől semmit.
mcwolf79 - 12-14ezer alatt nem nagyon fogsz kapni. Ha boltban betudod annyiért szerezni, akkor jó vagy.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
-
-
cashback
őstag
Jól látom hogy éjfélkor oldják fel a játékot?
Ha szerencsém van akkor hétvégén még játszani is tudok majd.
-
cashback
őstag
válasz laca000 #1550 üzenetére
Én tegnap előtt indítottam el először az MW3 SP-jét.
Játszottam vele egy kicsit, de nem hatott meg.Gépigényes téma...
Gépem:
Intel i3 2120 (HD2000 IGP)
AsRock B75Pro3-M
Corsair 2*4Gb 1333MHzVga még függőben, de Gigabyte GTX550Ti lesz a héten.
Reggel (hacsak nem ma este még) tuti ránézek, hogy mit szaggat így a gépemen az IGP-el.
Egyébként MW1-2-3-at játszok az IGP-vel... BO2-t is kipróbáltam. Full-full minimumra véve elmegy vele.
35-45FPS-t hoz MW3 1680*1050 / Low-ra és Off-ra állítva minden.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Nekem is elkezdte újra letölteni az egészet.
Jó éjt, szép álmokat. Jó játékot!
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Valami oknál fogva azt hittem, hogy az i3 igp-je DX11-es. Pedig nem is.
Így marad, hogy várom a vga-m megérkezését.
-
cashback
őstag
Az a baj, hogy ezt minden rész megjelenésekor elmondja valaki (valakik)... aztán meg jön az újabb rész és siratjuk majd ezt.
Én még nem tudtam játszani, de nem hiszem hogy olyan nagy csalódás lesz ez... 2évente meg ennyit megéri kiadni. Legrosszabb esetben is 200órát lejátszok... akkor ~40Ft-ra jön ki óránként a buli.
Ettől "olcsóbb" szórakozást nemigazán tudok mondani.Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
Részemről a WoW, BO1-2 olyan mint amit te leírtál. Indokolatlanul nagy a gépigényük (nem amit papírra vetettek... hanem amivel játszható).
Én MOHAA-val kezdtem komolyabban az FPS pályafutásomat... aztán jöttek a COD részek... SinglePlayer-t a COD1-2-ben játszottam végig... azóta csak MP-t játszok.
BF 1942 - 2 - 2142 - BC2 - BC3 -at is játszottam.Szóval nem vagyok elfogult egyik téren sem. BF kevésbé fekszik, de élvezhető és jó játék.
Viszont én nem vagyok grafikabzi! COD MP-ben nincs idő bámészkodni... (már aki nem kempel)
Ha jól játszol észre sem veszed a grafika minőségét... persze látod, hogy nem atombrutál tiszta minden, de pont hogy lesz.rod. Tény hogy nagyon szép és nagyon jó is lehet, de nem ez a lényeg!
Sajnos ezt már sokan elfelejtették.BF4-et éppen ez miatt a túlszép grafikája miatt nem fogom megvenni, mert az eddig vélemények alapján maga a játék menet az nulla.
huby80 - ha fele ennyibe kerül esetleg... addig nem hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Ma már én is játszok...
Megy szépen a game... egyedül a menüben van kisebb gond. Meg-meg akad egy pillanatra.
Játék közben nincs ilyen.Olyannyira tetszik a játék, hogy aktiváltam az HardenedUpgrade-et.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Értem én hogy kell a negatív kritika is, de akkor most folyamatosan ismételni fogjátok magatokat kedves elégedetlenkedők?
A választás szabadsága megadatott nektek is: NEM KELL VELE JÁTSZANI!
-
cashback
őstag
-
cashback
őstag
Megoldódott a menü akadozás...
GeForce Experience - Optimalizálás után tökéletesen megy.
-
cashback
őstag
Ma jött valami frissítés... két részletben... egy pár tíz megás és egy 200Mb körüli.
-
cashback
őstag
válasz ForRedGlory #2795 üzenetére
Mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
cashback
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest