Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
közben most nézegetem a mw és mw2 multi videókat, tényleg gázos a mw2 multis része? Lassan tölt be? egyéb ilyen dolgavan, illetve mi a ti tapasztalatotok?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #28149 üzenetére
Gondolom nem sok kellett volna a NUKE-hoz neki és nem nézte, hogy kitől kapta. Én kérek elnézést, de azért nem fogom lecseszni. Ahogy nézem a másik totyikot csak összejött neki, bár már délben azzal fogadott, hogy első pályán nyomott egyet, aztán amíg ettem mégegyet.
Laraxior: hát ez nagyon gáz. Legalább megpróbálhatták volna a zsanéroknál is, bár lehet, hogy 5 cm-es acélajtó volt mögötte 15 helyen rögzítve.
[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Laraxior
titán
válasz Svájcinéger #28155 üzenetére
tegnap este fél11kor kaptam ezt a dózist..szakadtam a röhögéstől
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
busman
veterán
válasz Svájcinéger #28155 üzenetére
E van...így járt
Nincs gáz,kapott ő is meg én is..I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laraxior
titán
válasz BigStraw #28160 üzenetére
2 román cigány 30 másodperc alatt bejutott volna ....
Nem tetszik•Megjelölés 39 perccel ezelőtt Tetszik•Válasz
Hitman1982ful
Hitman1982fulVajon milyenek lehetnek az átlag román rendőrök?Mert hát ugye ezek itt a profik
1 órával ezelőtt Tetszik•Válasz
Hitman1982ful
Hitman1982fulromanos commandos:-)
icevik9
icevik9DDDDDDDD
simlaaaozkan
simlaaaozkanhát ez nagyon nagy XD
titanfiu
titanfiulehet, hogy kifelé nyílik
2 órával ezelőtt Tetszik•Válasz 4 embernek tetszik
Kopiati
KopiatiMár tudom miért hordanak a kommandósok símaszkot, ehhez én sem adnám az arcom.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz busman #28159 üzenetére
Amúgy nem Neked írta. Valaki kitúbolta.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
lafaty80
addikt
na meglett a cod4-mw2 (orosz uncut-ból csináltam angolt)
Az egyetlen rész, ami orosz maradt. multinál a játék típus választásSzóval hol szoktatok játszani, kipróbálnám magam.
-
Laraxior
titán
az enyém is köbö annyi
ha vennék még egy ilyen TV-t akkor nem férne el egymás mellett kettő hogy ne takarja el az egyik a másikat"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
LamaCube
addikt
Visszatértem, de nem ígérem, hogy ma este leszek. 1200 km-t vezettem 5 nap alatt (tudom nem sok) és kb 40 km gyalogoltam hegyi utakon (ez már sok volt nekem alföldi kölöknek)
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
nah remek beleszaladtam egy hekkelt host-ba mindenem nullázódott egyedül a prestige 10 embléma maradt mind1 nem kezdem már újra
PSN:BiZzare_0 ️
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz @rglaaf #28171 üzenetére
Velem ugyanez történt tegnap, csak 100%-ra pörgetett mindent . Mondjuk már p10 lvl70-ben voltam, szóval csak ezek a színezések meg az emblémák voltak újdonságok. De volt ott bár gyerek aki úgy 2 hete vehette meg a játékot és 1 gombnyomással kimaxolták az egészet. Mostanában nagyon elszaporodtak a moddolt szerók, de én örülök neki hogy egy kis változatosságot visznek a játékba, csak a Vactól félek mert most ki tudja hogy ez csalás vagy nem csalás, mert 3rd party progi, reklamálni meg nem lehet. Mindegy én inkább nem kockáztatok.
-
P-SZ-S
aktív tag
válasz Lankadatlan #28173 üzenetére
Félreértesz, arra gondoltam hogy esetleg én is használnám hostként. De persze ha nem nálad fut az app akkor neked nem lehet bajod.
-
tupacamaru
veterán
-
@rglaaf
veterán
válasz tupacamaru #28175 üzenetére
Nem baj legalább a win/loss arányt nem -500 kezdem 2-3 fegyot kimaxolok az annyi az mw3 ugy is pár hónap még
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #28177 üzenetére
De csak azért mert csalsz.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
Winne
nagyúr
válasz Pickle Rick #28178 üzenetére
vagy a többiek csalnak... (pld te )
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
albert8
veterán
válasz Pickle Rick #28181 üzenetére
Kösz a tegnapi gamet
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
LackoMester
addikt
válasz Pickle Rick #28178 üzenetére
Persze, már sokan mondták, de tévednek. Tegnap volt pár jó körünk, Tupa-val, Angel-el, Rusher-al, meg is kaptuk a csalózást, sajnos bannolni is kellett.
Jólvan Kobold, nem kell annyira fényezni a Lackót..ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
Pickle Rick
senior tag
válasz LackoMester #28183 üzenetére
Nem téged fényez, hanem a kisfiad (kisLackót).
Xander: Nekem köszönheted, én nem voltam.
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
LackoMester
addikt
-
lafaty80
addikt
Lassan én is szeretnék csatlakozni hozzátok valahogy, de hogy is lehet?
-
@rglaaf
veterán
válasz lafaty80 #28186 üzenetére
Mondjuk adsz egy steam nevet vagy ráírsz erre a jóemberre ő a lobby maker általában
TupacamaruPSN:BiZzare_0 ️
-
Rusher
őstag
válasz LackoMester #28183 üzenetére
Őőő Én tegnap nem is játszottam.....még úgy is csalóznak, hogy ott sem vagyok
-
tupacamaru
veterán
válasz LackoMester #28193 üzenetére
A sok ital............
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lankadatlan
tag
válasz tupacamaru #28194 üzenetére
Látod már nem is fényezlek Laczkó!!!
Szeddjjjééé Cavintont!!!!
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
LackoMester
addikt
válasz tupacamaru #28194 üzenetére
nem is....
Jólvan Kobold, örülök neki, tévedni emberi dolog.ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
LamaCube
addikt
Na holnaptól szorítsatok egy helyet nekem is, mert már nagyon viszket a kezem egy kis harcra.
Lackó picurral és a mamával minden rendben? Milyen apának lenni?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
@rglaaf
veterán
válasz Pickle Rick #28190 üzenetére
Jaja itt helyben szereztem egyet jó áron, pár évig el leszek vele ha nem megy tönkre
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest