Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
http://steamcommunity.com/profiles/76561197965272462/
hát az oké ha bannolva van... .de hogy játszhattam vele mégis
nem kötelező megadni
-
tupacamaru
veterán
Van egy vagon játéka, az nem lehet hogy másik van ban-olva? Vagy ha egy VAC-os játékot ban-olnak akkor megy a többi is? Nem hiszem, bár én így csinálnám. Olyat mutassatok akinek csak egy játéka van, az is ban-olva, és mégis játszik. Majd akkor elhiszem hogy ki lehet kerülni a VAC-ot.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mappa
addikt
válasz tupacamaru #27354 üzenetére
na ez az, azt honnét lehet megtudni melyikre van bannolva?! mert csak ott a narancs szöveg azt annyi.... mondjuk én két hete nyomtam is a görényre reportot, de ha nem látom melyik gamere kapja
nem kötelező megadni
-
-
LackoMester
addikt
Remélem este már menni fog ( rendesen ) a Steam, és játszható lesz az MW2.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
@rglaaf
veterán
válasz LackoMester #27357 üzenetére
azt se tudom most megy e tegnap du még sikerült pár kört lenyomni de estére full halott lett
PSN:BiZzare_0 ️
-
Kephamos
addikt
Az AUG nektek mennyire jön be? Csak én érzem úgy, hogy sokkal jobb a többi fegyvernél? Esetleg egyszerűen csak tökéletes a játékstílusomhoz?
-
GyN
csendes tag
Nem kapcsolódik ide, de jó lenne ha itt kitöltenétek ezt a "tesztet'' annak reményébe ,hogy az MW3 majd teljes valójában megjelenjen majd magyarul: http://www.bakeronline.hu/news.php
[ Szerkesztve ]
-
Pítike
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam modern warfare topicot remélem itt is válaszra talál kérdésem.
Custom mapot szeretnék behívni de impure client detected. invalid .iwd files referenced hibával elszáll. A játék telepítés után 1,4 től 1,7-ig fel van patchelve, de sehogy sem tudok custom mapot indítani.
Jah és modwarfare mod-ban próbálom a pályákat behívni.
A segítséget előre is köszönöm.Peti
-
@rglaaf
veterán
az a helyzet hogy egy kurva jó játék de leszarják a gémerek á`lá quakewars mert nem cod vagy bf egyébként ha van kedved qw-t kiprobálni adok egy key-t csak hogy érezd milyen egy normális mp-
Pítike van annak topicja csak keresni kell [link]
[ Szerkesztve ]
PSN:BiZzare_0 ️
-
albert8
veterán
Kösz a gamett
végre M21 EBR 2500KillDONE
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Kephamos
addikt
Szokott lenni PH!-s meccs? Ha igen, akkor szóljatok. Csütörtökön benne lennék egy hentelésben.
-
-
Mappa
addikt
belefutottam egy hackelt hostba.... de nagyon nem állíott el semmit kivéve ezt a ping kapcsolat pálcikákat.... hogyan tudom visszaállitani hogy ismét csak 4 vagy 5 pálcika legyen ? engem zavar
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #27375 üzenetére
Nem. Neked nem ez a bajod, hanem a matek 3-mas.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Ha minden jól megy holnap én is hadrendbe állítom magam! Kell tudni valami hasznosat? Valami newbie faq létezik? Továbbá ez az instant 70 mókára létezik ellenszer? Nem szeretnék rögtön így kezdeni!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
albert8
veterán
Legtöbbször mindenki P10 lvl 70 és mindig van valami szöveg a képen a szerver neve vagy ilyesmi
néha még ilyen gombokat is lehet nyomkodniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Svájcinéger
őstag
Nem megy a TS. Tupa engedelmével beléptem az övére. Gyertek oda.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Lankadatlan
tag
válasz Svájcinéger #27383 üzenetére
Kabbe Angel!
Am is jövőre 4-es leszek
"Utólag okosnak lenni olyan, mint előre hülyének."
-
Lankadatlan
tag
-
Svájcinéger
őstag
válasz Lankadatlan #27393 üzenetére
Most nincs kedvem. Csikket meg amúgy sem szívok.
-
Mappa
addikt
válasz Lankadatlan #27394 üzenetére
lehet kéne rá egy default mp_config mert furcsa lett a grafika mint ha nem lenne csillogás minden olyan matt
nem kötelező megadni
-
Laraxior
titán
Skidrow mapon leszedtem az AC130-al egy Apache-ot biztos örült neki a Chopperes arc
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs