Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
válasz Black Dragon #24049 üzenetére
nagyon viccesek vagytok, a bannolt mw2, nem azt jelenti, h nem müxik a többi játék...
-
Arcképgyáros
válasz Black Dragon #24052 üzenetére
10nél kezdődik a licit...(csak a bo, volt 10)
-
Arcképgyáros
válasz Black Dragon #24054 üzenetére
tessék de már fent van 1 ideje...
-
Mappa
addikt
na éjcaka összehoztam a 5. nuke ....
elég tér ennyire későn játszani alig vannak hogy hogy ?
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
A UPC digitális kábeltévé csak szkárton az igazi....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
busman
veterán
válasz tupacamaru #24061 üzenetére
Le is mondtam,illetve a fogyasztóvédelemhez fordultam,a ügyfelek megtévesztése miatt!
Behozzák a lakásba a digitális jelet a szettopbokszig,onnan meg jól agyonvágják egy szkárttal.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Mappa
addikt
válasz Black Dragon #24063 üzenetére
nem minden esetben.
ott a digi kábel tv jó is és olcsó is. műhold egy szar.net olcsó és bestbuy
upc műhold jó, kábel egy szar net fibernet logikátlan arányú le/fel töltés drágáért = szar
t-home drága de tényleg minőségi....busman - miért mivel gondoltad hogy mivel kötik össze a tv ?
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
válasz Black Dragon #24063 üzenetére
60/10 net,telefon,tv családi csomag 10K ért szerintem eléggé jó ár.
Csak a megtévesztéssel van gondom,,,,digitális...a tvre már csak analóg jel megy.
Hozzáteszem 98 óta van chello-upc szerződésem folyamatosan...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laraxior
titán
válasz busman #24067 üzenetére
nekünk is 6 pénzért tolják a 120/10et
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mappa
addikt
válasz busman #24073 üzenetére
egy szóval nem mondtam hogy a scart digitális de jelet fogadja a set top boxról.
de ha szerinted digitális set top box felkonvertálja a jelet majd az scartal kötöd össze és analóg lesz a végeredménye amit te látsz, akkor tévedsz. felejtsd már el mivel kötöd össze a tv-t!
szerk.:ja nem ez a UPC legnagyobb átbaszása ? NMHH meg fittyet hány rá ...akkor én kérek elnézést pfffff. lássunk már a pipától még.
[ Szerkesztve ]
nem kötelező megadni
-
busman
veterán
válasz busman #24075 üzenetére
Nem is tudom minek taláták ki a HDMI-t scarton is meg a digitális....
Te linkelted,itt a lényeg: "Ez azért nem ennyire egyszerű..az a doboz nem csak pusztán D/A átalakítást csinál, hanm még rengeteg egyéb mást is, hogy a digitális adásból az analóg TV számára értelmezhető jel legyen."[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
Milyen SCART-ól bezéltek itt?? Az csak SCAR.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
-
Mappa
addikt
válasz busman #24081 üzenetére
bullshit sorry ezt mocsok mód benéztem öhöm megnéztem analóg marad scartal.... érdekes miért írta a tv digitálisnak ? ez már részletkérdés
analóg tv + set top box = analóg adás tehát ez a parasztvakítás
digitális adást csak hdmi-vel megy.
ha van DVB-T DVB-C a tv akkor nem kell set top box.
már csak az a kérdés ha tudja neked a dvb-t,c akkor minek neked set top box ?
nem kötelező megadni
-
Winne
nagyúr
Na most akkor én írok egy összegzést a dologról.
A lényeg, hogy a magyar háztartások nagy többsége analóg képcsöves tv-ket használ, ezért alkalmazzák a set top boxokat, amiket scart kábellel kötnek a tv-re. Az egy másik kérdés, hogy opciónak miért nem adják a pcmci-os kártyaadaptert azoknak, akiknek alkalmas a tv-je a digitális vételre. Én faluban lakom és már egy éve így használom a tv-met digitálisan, előtte én is set top boxot használtam scarton.
Itt jön a varázslat. Ezzel a megoldással is lényegesen jobb minőségű képet érhetsz el, és nem azért, mert digitális adást nézel a tv-den, hanem azért, mert digitálisan jut el hozzád az információ, és a tv-dre a boxból egy jóformán jelveszteség nélküli képet juttatsz fel, nincs a hosszú kábeleket felvett zavar, amit lehet szépíteni, lehet erősítőket beszerelni, mágneseket használni, de attól még nem történik itt semmi különleges. Ha ezt az oldalát nézzük, akkor bőven van még így is váltani digitálisra, de főleg azoknak, akiknek nem megfelelő az analóg adással kapott kép, vagy hangminősége, de mivel árkülönbségről nem nagyon lehet beszélni, így akit nem zavar a plusz fogyasztó, a plusz éjszakai fényforrás, és a plusz távkapcsoló, az bátran vágjon bele a dologba, akinek meg alkalmas atv-je kábeles digitális adás vételére, az meg harcolja ki magának, hogy használhassa is...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
busman
veterán
Akkor ennyit az OFF ról! Este ki jön?
+1I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
Laraxior
titán
válasz busman #24086 üzenetére
-1
Farmandia-t tolok"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
Kínkeserves hetek után végre meglett a SentryGun 1000 killje. Jön az AC-130.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #24089 üzenetére
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #24091 üzenetére
Nézd meg az összes játékidőt.
-
tupacamaru
veterán
-
Raidon
őstag
Vki dobjon TS-t pl tegnap este is azért léptem le mert uncsi volt a hangotok nélkül XD
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
Raidon
őstag
Először külj 100 maláj k...át aztán esetleg megőrülök tőlük XD
[ Szerkesztve ]
"A háború első szabálya (...): soha ne teljesítsd az ellenség vágyát!" George R. R. Martin
-
F e Z o
veterán
E.D. Angel-nek grat a mai délutáni nuke-hoz. Habár nélkülei is sima lett volna a party...
H2O über alles!
-
albert8
veterán
válasz tupacamaru #24089 üzenetére
Gratula
nem hittem volna ,hogy ennyire hamar megleszFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Crypto Trade
- rtx 4060 Ti választás?! Melyiket válasszam
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...