Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Xbox Series X|S
- Azonnali játékos kérdések órája
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trident28
tag
A "persze" az már annyiszor "elhangzott", hogy abból már perszepörköltet lehetne főzni! Nektek úgy is mindíg malacotok van és én meg futhatok utánatok, mint a nyúl! Na perszeee!!!
-"-
-
albert8
veterán
Köszi a játékot nagyon ott volt
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23061 üzenetére
meg egy bambi...
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
danilla
őstag
Ha esetleg valaki ismerné, rúgja seggbe, de nagyon, wh-zik a kis majom: Budapest, Mészáros Bence Marcell
-
busman
veterán
Este màr leszek èn is..
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
cashback
őstag
Ahola.
Hát el telet közel fél év mire elővettem újra a COD6-ot.
Nem kellett volna.Megértem teljes mértékben azokat akik, úgymond, "lopott játékkal" játszanak.
Azt hiszem ez volt az utolsó game amit megvettem.
Gusztustalan hogy 10játékból 9nuke-ra végződött és ebből 8ban biztos vagyok hogy szétcsalták az agyukat!COD4 annyival jobb hogy ott "magán" szerverek vannak és az adminok dobálják ki az ilyen csicska gány embereket. De ebben a game-ben a Steam tojik az emberek fejére.
Nem hiszem el hogy ennyi idő után sem tudtak használható ellenszert kitalálni a csalók ellen.
És pénzt mernek elkérni ezért a trágyáért???Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
cashback
őstag
válasz busman #23073 üzenetére
Nah ja.
A legjobb statom GW alatt 8 - 23
Olyan érzésem volt mintha semmi közöm nem lenne a játékhoz. És ettől csak rosszabbak voltak. Megmozdulni sem tudtam.Mondjuk így visszanézve semmi közöm nem volt a játékhoz.
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
-
eszaki0
aktív tag
Sziasztok
Trident köszi a délutáni játékot jó volt
everlasting AMD
-
Laraxior
titán
válasz cashback #23074 üzenetére
campelj...vagy használj jobb fegyver és perk kombinációt...sok múlik ezen
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Winne
nagyúr
válasz jozefgucci1 #23080 üzenetére
Neeem, én ott csak a topicban rosszalkodom, a játékban nem, csak teszteltem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
LamaCube
addikt
válasz cashback #23071 üzenetére
A dedikált szerverekről és az adminokról kérdezd LackóMestert.
BO-ból 5 szerverről tiltották ki, mert jobb volt az adminnál vagy azt csinálta amit a játékmód megkövetel. Ahol pedig nincs admin sűrűn az tele van csalóval.Nukeval már szerintem 4 hónapja nem találkoztam/(tunk). Igaz mi csapatban toljuk. Sőt veszíteni se nagyon szoktunk.
Persze, ha nem tetszik nem tetszik ez is egy véleményHyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Polllen
nagyúr
válasz LamaCube #23084 üzenetére
Én már nem mindig játszok csapatba, mert páran már BO-znak inkább hétköznap és csak hétvégén van nagy összeröffenés, de így se nagyon találkozom nuke-kal... Meg prestige 10, lvl 70-sel se nagyon...
Ha meg mégis valaki erre gyúr, inkább levadászom...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Laraxior
titán
Lassan én is elvesztem a szüzességem
a stat nem valami szuper, de legalább nem csalok
jut eszembe ezelőtt valamelyik agytröszt beírta hogy csaló vagyok..mert kétszer egymás után lelőttem csórót,talán fal mögött is volt. 6/15 vagy hasonló faszán álltam a helyzet magaslatán
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eszaki0
aktív tag
-
Laraxior
titán
válasz LamaCube #23091 üzenetére
nem tagadom,hogy Ground Waron jópárszor beleszaladtam =) Ami nem csalás
Egyébként 7nél lennék Kb"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
eszaki0
aktív tag
Figyeld ez nem csalás csak egy kis szemfény vesztés a steam fele.
Ha el akarod adni akkor is az új tulaj is így tud újra indulni megint
Ha vissza olvasol grifid nagyon sokszor írta be a menetét ennek
én annyi+ annyit adtam hozzá csináltam egy új mappát és le nulláztam az összes statot total commanderben
El mentem egy TDMre meg vártam míg vége ki száltam utánna ki léptem és át másoltam a kellő mappákat és kész az új stat1. steam\userdata ott kell az 5753-as számmal kezdődő mappát másolni
Utánna
2. steam\steamapps\common\MW2\players mappa
Ezeket kell másolni vagy ezekből kell ki törölni az összes adatot és fel menni egy tiszta teljes meccset végig játszani ,hogy a steamen belül is felül íródjon a mentésed és DÁDÁ kész az új 1es szintű karakter[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
eszaki0
aktív tag
válasz eszaki0 #23096 üzenetére
Ja nem fért bele az időbe a steamet ne kapcsold ki csak ne legyél benne játszani
Pl.: fel b..... valaki lvl70re de még nem szeretnél váltani jól jön egy régebbi mentés én KB óránként frissítem nehogy sok adat vesszen el hátha egy jó kis title vagy embléma jött közben vagy egy nagyon jó arány vesszen el[ Szerkesztve ]
everlasting AMD
-
Mappa
addikt
Durván 1 éve van meg a MW2 és ez alatt egy olyan host-ra dobott fel ahol felvitte a lvl szintet. Valahogy úgy rémlik 7 vagy 8 prestige-nél tartottam és ilyen 67 szintről dobott fel 70re (magyarul letojtam).. és kb 2 olyan hely volt ahol GL zápor volt + nagy ugrabugra. Ez alatt egyszer sem mentettem el/ki a meglévő statomat.
+két kezemen megtudom számolni hányszor találkoztam csalóval
de az is lehet hogy én vagyok a jó és nekem nem tűnt fel ha valaki csalt mert azt is kivégeztem (büszkén feszítős szmájli)
nem kötelező megadni
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs