Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- PlayStation 5
- Warhammer 40.000
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
-
GAMEPOD.hu
Idén ősszel hatodik részéhez érkezik a Call of Duty sorozat, mely a Modern Warfare 2 címet viseli. Az 5. rész II. világháborús kitérője után újra napjaink konfliktusai kerülnek előtérbe. Természetesen megint a multiplayeren lesz a hangsúly, de a single sem marad ki. A történet az első rész, azaz a Modern Warfare folytatása:
Zakhaev halott. Az első rész végén Sgt. Price és csapata keresztbe húzta az őrült hadúr világuralmi terveit, azonban Zakhaev jobb keze, Makarov még mindig szabadlábon van, és bosszút forral mentora meggyilkolásáért. Makarov valahonnan Oroszország belsejéből, egy volt szovjet támaszpontról irányítja zsoldosait, a konfliktus pedig csakhamar annyira elmérgesedik, hogy az amerikai kormány kénytelen ismét bevetni a különlegesen kiképzett katonákból álló Task Force 141 csapatát. A helyszínek között lesz Oroszország, Rio de Janeiro és Afganisztán.
Megjelenés mindhárom platformon egyszerre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #23450 üzenetére
Ja, a ColdBloode Pro-val sem írja ki. Meg amúgy is, mindenre lövök ami mozog, még saját csapattársra is néha.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Winne
nagyúr
válasz tupacamaru #23453 üzenetére
Még jó, hogy nem hardcore-t szoktunk játszani...
Igen hamar befejeztétek ma!
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
F e Z o
veterán
válasz Laraxior #23448 üzenetére
Engem anélkül is cheatereznek, hogy látszik a nevem. Mi lenne ha azt is eltüntetném. Minap toltam 3-4 hchq party-t, egy haverom, meg 2 barátja ellen (egyik siletto volt). Nagyon kikaptunk, folyamatosan stinger volt a kezemben, mert annyi gép volt az égen, mint kecsón repnapon.
H2O über alles!
-
freestailo
őstag
sziasztok! Beszállnék tölteléknek egy meccsbe ha van üresedés, steam azonosítóm snake001100, most vettem meg a stimulus pack-ot, de nem tudtam még játszani vele tök gáz, mindenki BO-zik, alig vannak IW-n. Előre is kösz ha felvesz valaki. Egyébként 1. prestige 70-es szinten vagyok és ˙[HUN]Petya a nickem. üdv
-
@rglaaf
veterán
válasz freestailo #23456 üzenetére
hát ez kissé tulzás hogy mindenki bo- tolja lassan annyian mint mw2-t
PSN:BiZzare_0 ️
-
Winne
nagyúr
válasz F e Z o #23458 üzenetére
Ebben egyetértünk. A BO kicsit olyan, mint egy felturbózott CS:S GunGame DeathMatch, mindemellett, ha azt fogom ollvasni a topicjában, hogy na végre, minden fasza és társai, akkor lehet, hofy beszerzek egyet.
-
busman
veterán
Szabad a vásár! [link]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
tupacamaru
veterán
válasz busman #23462 üzenetére
Megvettem a F.E.A.R. Complete Pack-ot a régi idők emlékére, meg jó áron van a Commandos Pack is, azt is megvettem. Már ott figyelnek a Titan Quest Gold mellett.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Trident28
tag
válasz freestailo #23456 üzenetére
Felvettelek!
TDM-ben és Domination-ban amúgy általában talál lobby-t. Ma is toltunk pár map-ot Grifid-el és az ifjú Angel-el.[ Szerkesztve ]
-"-
-
Laraxior
titán
SD-t kellene tolni HCben,de a pitypangok csak a simát bírják
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Mappa
addikt
már csak 48 mérföldet kell szaladgálnom
nem kötelező megadni
-
freestailo
őstag
és? én csak futkosok mindig, egyszer szóltam már be egy csávónak hogy fákoff 3 szor kempelve belőtt aztán 4. re odatett egy claymore-t ahol volt abba is belehaltam, aztán 5ödszörre amikor visszamentem megint hátbalőtt...
-
REDeath
őstag
Üdv!
Nézegettem pár fórumot, de nem találtam rá megoldást, vagy csak szarul kerestem.
pár napja van fent a játék, de ma elkezdett befagyni 1-2 secre, és kb mindig meghalok. nem laggol, hanem egyszerűen megáll minden, majd megy tovább, megint megáll stb..
8600GT-m van, felbontás is csak 1280*valamennyi, minden más low.
felraktam ma legújabb nvidia drivert (win7 x64) de így is csinálja.
a fura, hogy pl. 2 napja nem volt ilyen gond :/valakinek volt hasonló? ha igen hogy oldotta meg?
előre is thx
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
Winne
nagyúr
-
Laraxior
titán
AA-12. World's deadliest shotgun!
asszem nem véletlen ez a kedvencem
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
SipiBcs
őstag
Két beállítás van:
- Beállított gombra szólalsz meg
- Automata ami hangra kapcsol. A bekapcsolás érzékenységét egy csúszkával tudod beállítani ott, ahol a hangerőt. Minél feljebb állítod annál erősebb, minél lejjebb annál alacsonyabb hangszintre kapcsol be. Finoman be lehet állítani, hogy a háttérzajokra (pl tv, sárkány, gyerek) ne kapcsoljon be, de ha te brekegsz arra azonnal."Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
tupacamaru
veterán
válasz SipiBcs #23486 üzenetére
SipiBcs CoD4 12,49€ [link]
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
-
Laraxior
titán
Toltam a srácok ellen ma kb 6 mapon keresztül.
Egyszer végeztem 1 arány alatti stattal de egy meccset sem nyertem
jól játszanak a fiúkákde az uccsó meccsen megpipáltattam őket
Vélemény: továbbra is inkább velük...
Tupának külön köszönet a sentry-ért
[ Szerkesztve ]
-
-
Laraxior
titán
válasz albert8 #23492 üzenetére
épp ma meséltem el asszem
ott hasznát lehet venni egy ilyen embernek mert ott lassabb a játékmenet,de itt annyira pörög,hogy csak "bazmeg"ezni van idő"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
tupacamaru
veterán
válasz Laraxior #23491 üzenetére
NM, de nem tudom miért nem a Highrise-os map-ot linkelted be?? Amúgy THX a gémet mindenkinek.
[ Szerkesztve ]
-
albert8
veterán
THX a gamet
jól ment ma
Holnap 500 kill Strikerrel
Az a triple kill jó voltFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Mappa
addikt
steam fiókomban hogyan tudom módosítani a telefonszámomat ?
nem kötelező megadni
-
Svájcinéger
őstag
Mivel holnap karácsony és ma 5-ig meló, aztán otthon fafaragás + mivel asszony akkora fát vett, hogy át kell rendezni a nappalit és lyukat kell ütni a tetőn nem biztos, hogy ma fogok tudni játszani. De nem szerettem volna, ha nem kívántam volna Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek, különösen a játszótársaknak. Ez egy kiváló csapat és minden este egy élmény Veletek játszani.
b1zarre: még reggel mielőtt melóba jöttem kisütöttem a Troops of Tomorrow-t, de ahogy hallgatom ez egy válogatás ?
Laraxior: hencegő.[ Szerkesztve ]
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külpolitika
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Szemüveges topik
- OLED TV topic
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- További aktív témák...