Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ent

őstag

Ok skacok, cb lefújva. Szóljtok ha akut lesz, én benne leszek!

Hunor: szented mit lehet elérni cb-n? Ranglista, szerinted ha minél előrébb vagyunk a magyarok között, az mit jelent?

booz: Hunor nem azért kell mert nélkülözhetetlen, 1 jó játékos a többi jó játékos között, max kisegítésre.

Napster: 1 db építő jellegű hszedet mostanában nem olvastam, sry. Azon témák amikre válaszolsz akut témák. Mindenkiben megfogalmazódtak így vagy úgy... elég rég óta. Hozzáteszem amiket írsz nem hülyeség, félre ne értsd. Csak vmiért vakvágányra tereled a népet vele. Nehogy sértődés legyen!

Andrish: én legalább gondolkozom a klán jövőjén, de valszeg ez nem fog össze jönni. Látván nem igazán ugrik a témáimra senki.

Kifli: csalódok benned ha elszállt ihleted a klán életével kapcsolatosan, Andrishban szintén. Szerintem annak semmi értelme, hogy a nevetek előtt van pár karakter PH közepével és ez szinte csak annyit jelent: hetente 2-3 netán 3-4 pcw war, ami valjuk be már szórakozásnak se mondható, mert jönnek az eredmények.

Szerintem ezek után elmondható, hogy Ricsi felé vagy más külsős tag felé (köztük jelen pillanatban Hunor) kapcsolódása a PH! klánnak feleslegessé vált/válhat. Mi se vagyunk együtt, de miért? Vki erre tud válaszolni? Megszünt a varázs? Unalmassá vált a játék? Unszimpátia lépett fel a tagok között? Újra át kéne gondolni, van e ennek így értelme...
    Illetve minden tagnak el kéne gondolkodnia, csak a PH! előtag miatt akarok még a klánban lenni? Mert én lassan eljutok odáig - és el kell mondanom, hogy nagyon sajnálom -, hogy igen. Mikor felmegyek egy szerverre, akkor néha ír vki, "3nT a PH! az prohardvert jelenti?", "Regelve vagy oda, mert én is...'". Ez jól esik, valszeg nektek is, de ennyi. Nincs más mögötte vagy ti máshogy látjátok?

Az, hogy lelkesebb vagyok mostanában az nem azt jelenti, hogy én most pörgök! Ti ültetek le! A klán élete számotokra kicsit háttérbe szorult. Nem gáz, volt nálam is ilyen, nem ez az első klán ahol megfordulok. Tudjátok, hogy mit szeretnék már hallani a tagoktól. Ent ne jártasd már a pofádat, nem látod, hogy már nincs ennek értelme? Tudomásul veszem, kussolok, azt majd lesz vmi! Addig is néha warozgatunk egyet vegyes csapatban, majd xen szóljatok ha nem vagytok ki.
    Viszont ha egy picit is felfogtatok amit írtam és netán megváltozik semleges viselkedésetek, akkor nagyon szívesen beszállok a közös hogyan tovább gondolkodásba.

Még egy: az, hogy cb ben gondolkozunk, gondolkozom, azt tudjátok mit jelent? Leesett vkinek? Elmondom: az eredményeken kívül (ami lehet - vagy +, lényegtelen) azt jelenti, hogy együtt csinálunk oylat amit régen is csináltunk. Összébb húzza a klán tagokat, nem esik JOBBAN szét. Vérfrissítés a klán életében. Megértem Kifli a te álláspontodat is, ha cb zünk akkor rendesen csináljuk, ami vonz maga után egy olyan kérdést: ki vegyen részt ezen warokon? Neked van egy listád, jó lenne ha megosztanád mindenkivel, ha nem akkor nem.

Azért tettem offba, hogy ehhez a hszhez ne szóljon senki. Nem érdekelnek vélemények. Viszont aki nem bírja ki, az PÜ-ben írat rám nyugodtan ezzel kapcsolatosan. Bocsi offért.

[ Szerkesztve ]

WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)

Új hozzászólás Aktív témák