Új hozzászólás Aktív témák

  • KaitouP

    veterán

    válasz newmoonlight #7359 üzenetére

    Látom nagyon nem tetszik neked hogy az én "irányításom" alatt megy a topik, gondolom azért mert helyre lettél rakva korábban - de nem is ez a lényeg.

    Ahhoz viszont szeretnék gratulálni, hogy egy teljesen ártatlan mondatba, miszerint: "Semmi nem kötelező, így nem értem a kirohanást sem." egy ilyen, passzív agresszívitással túlfűtött módon voltál képes belekötni. :C

    De rossz helyen jársz barátom, ha erőfitogtatásra vágysz. Elmondom neked, nekem az is a dolgom, hogy hivatalos, friss információkkal lássam el a topikot és annak olvasóit, ezért is vagyok topikgazda. Amit megírtam fentebb, az is egy ilyen információ. Lehet tudomásul venni, reagálni rá, ignorálni is, azt viszont hanyagolni kéne, amit itt a kollegáddal együtt előadsz, te még egy jó adag személyeskedéssel is megfűszerezve ráadásul.

    Te mennyit utaltál Ausztráliának anélkül, hogy bármit is kaptál volna cserébe? Ja, hogy ne turkáljak a pénztárcádban, mert semmi közöm hozzá? Akkor te milyen jogon is turkálsz egy cég kasszájában, és kezdesz vitát abból hogy nekik hogyan kellene utalni? Politikát nem akarsz vinni a témába esetleg? :W

    A többi, felém irányuló megjegyzéseden csak jót röhögök. Ellenben ezt a hisztit itt be lehet fejezni, vagy ha nem megy, rajtam kívül moderátor is rakhat itt rendet.

    God, bless us everyone, we're a broken people living under loaded gun

Új hozzászólás Aktív témák