Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Acheron #5809 üzenetére

    Én a rush-t szeretem. Pont ezért szoktam leginkább shoot house-on játszani mert ugyan ott is vannak kemperek de többnyire a többiek is rohangálnak és megy a darálás. Pont ettől kaptam agyf*szt amikor crash volt 24/7-ben és na ott nem tudtál egy kanyart bevenni (nem rohanva csak sétálva) hogy valami ablakkemper ne öljön meg... Na ott nekem is 10 alatt maradt a killem, leszámítva ha én is beálltam kemperkedni, de az meg dögunalmas volt. Persze ettől függetlenül meghagyhatták volna az opciót a többieknek.
    Én arra is gondoltam hogy azért van hogy egyik meccsen jól megy a másikon meg szitává lőnek minket mert valamikor randomok vannak az enemyben de tutira sokszor ha nem is teljes csapat de mindenképp többen akik összeálltak együtt játszani multit. Ez már kivehető a mozgásukból is. Az egydül játszó játékos csak elindul valamerre, nagyon max egy másik játékossal kezd el elindulni vadászni de sokszor látni olyat hogy tökéletes formációba állnak fel védeni egy pontot és ha valami esemény van azonnal reagál a csapat. Az még oké hogy 1-1 játékos esetleg jól méri fel a helyzetet de amikor az egész csapat akkor már sokkal valószínűbb hogy akit lelőttek az adja le mikrofonon az infót a többieknek.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák