Új hozzászólás Aktív témák

  • weri

    senior tag

    válasz WaterWave #3591 üzenetére

    Nagyon jo a claymore, nagyon... Vagy 3 ajto tavolsagbol mar robban. Az ajtok nem rombolhatoak... Gun Runner palyan tegnap 3 ember claymore + .725 shotival kempelte kozepen a hazat es szarra lottek mindenkit vele.

    - Kell nekik a balance mert meg oli a jatekot es komolytalan lesz az egesz. A masik, jo lenne ha az ajtok tobbsege rombolhato lenne...

    -Jo lenne ha be lehetne allitani quick play-be hogy melyik palyakon akarunk jatszani es nem ilyen wargaming style-ba hogy oda dob be ahova akar. Ma csak kb. 10 meccsbol vagy 6x szakitottam meg a keresest mert mindig a bridge-be akart be tenni... nekem semmi kedvem face to face fight-ra. Meg a buszos palyara is szivesebben megyek mint oda, pedig mind2 egy fos...

    -Sokszor a palyakon empty server hangulatom van, ergo keves a 20 player kb. az osszes mapra nem hogy a 12.

    -Palace-nak a ket vege nem tudom minek, ha spawnol oda akkor egy unalmas rusholas van a map kozepere ahol a fight zajlik. Ha csak kb. az a resz lenne a palya akkor szerintem egy showdown feelingu mappot kaptunk volna mert egyebkent szerintem nem lenne rossz palya.

    -Arklov Peak: Neki se artana egy kicsi rovidites mert a map ket vegebe be lehet szoritani a playereket es az istennek se akarja sokszor attenni a rendszer a spawn-t. Egyeb irant egy mukodokepes mapnak tunik ha publicra szannam.

    - Hackney Yard: Az osszes map kozul kb. ezt elvezem a legjobban talan.

    - Azhir Cave: Sokszor tul sotet az amugyis rossz visibility-vel meg spekelve (pont olyan problema van most cod-ba mint a BF5-be volt eleinte. Rossz a lathatosag). Ettol fuggetlenul tobbnyire jo jatekaim vannak rajta.

    - Grazna Raid: Szinten egy kicsit tul nagy palya, de ebben az esetben csak a "C" (Domination mod szerint) oldal veget vagnam le a mapnak kb. Egyebkent neha Strike feelingje van sztem a palyanak nehany reszen.

    - Gun Runner: Jelenlegi unbalance miatt a sokszor ruined a claymore camp miatt pedig ez a masik olyan palya amit Hackney Yard utan szeretek.

    - Piccadilly: ALT+F4

    - Euphrates Bridge: ALT+F4 /format C:\ Szornyu....

    - Rammaza: Eleg vegyes erzesem van errol a palyarol, tobbnyire negativ de annyira nem veszes. Ez egy jatszhato palya ettol fuggetlenul.

    -St. Petrograd: Piccadilly-ra hajaz sokszor, nagyon kaosz kozeli harcok vannak benne... A map ket veget ennek is le vagnam, foleg az "A" (Domination mod szerint) oldalt mert ha oda be szoritanak, akkor 2 kaput kell letartaniuk es soha budos eletbe nem jovunk ki onnan... "B" site-ot sokszor szinte lehetetlen foglalni a sok ablak "kemper" miatt. Rossz helyen van, de nem is tudom hol lehetne jobb helyen.

    A regi codos hasonlitgatasok meg valamilyen szinten irrelevansok mert ott is voltak zomevel rossz palyak, csak mivel nem ilyen rendszerben jatszottunk igy azokat a palyakat skippeltuk.

    Nem hiszek a véletlenekben. Az események mögött - bárhogy fordulnak is - mindig van egy terv.

Új hozzászólás Aktív témák