Új hozzászólás Aktív témák

  • Wans

    aktív tag

    válasz Laby #3120 üzenetére

    Pont erről beszéltem. mindenkinek próbálnak megfelelni és ki-ki milyen módot szeretne játszani megtalálja benne, amit szeretne szerintem. Attól még, hogy játékosok inkább annak adnak hangot, hogy a ground war (battlefield mód) mennyire gagyi codban elég sztem fölnézni, hogy mennyien tolják. Biztos azért játszanak vele ennyien, mert azt nem szeretik. :K
    A másik meg, hogy folyamatosan unalmassá válik... Miért? Nem b@szt@k tele elég challenggel, hogy lekösd magad vele? Tomko78 kollégával most álltunk neki a 3. fegyverünket kimaxolni, miután mindkettőnk kipörgette az AK-t, valamint ő a PKM-et én meg az M4-est. Amikor 10 évvel ezelőtt ugyanúgy az akkori ph-sokkal összejöttünk esténként játszani ott is mindig valaki csinált valamilyen challenget. De vagy, ha már azok is megvoltak (amit kétlek, hogy bárkinek is sikerült volna megcsinálnia közülünk az összeset), akkor meg csak ugyanazt a módot nyomtuk orrba szájba minden este. Volt egy DOMI-s csapat meg egy DEMO-s csapat, ha meg az este folyamán megfogyatkoztunk, akkor meg egyesítettük erőinket úgy nyomtunk tovább valamit. És 2-2,5-3 éven keresztül mégsem untuk meg.
    De ott vannak az ősrégi részek is. Ott meg pubon nem volt semmi, választhattál fegyvert attól függően, hogy melyik oldalra kerültél, de azoknál szó sem volt arról, hogy alakíthattad, killstreakekről, meg ilyen olyan extra kütyükről meg szó sem volt. És ráadásul cod2-ben a pályák 75-80%-a a cod1 pályái voltak. (Más kérdés, hogy voltak custom szerverek, amik nagy népszerűségnek örvendtek, de erre van most szvsz pl a spec ops vagy a zombie módok) Mégis annak idején senki nem panaszkodott arra, hogy kevés lenne a tartalom és soha nem vált unalmassá a játék.

    Origin: Provoxion, Steam: provoxion, Xbox: WansHUN#7006

Új hozzászólás Aktív témák