Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz nitro16 #26499 üzenetére

    Szia,

    Az, hogy szokott még jönni MW-s, az túlzás, viszont a legutóbbi 2 idén jött:
    BOCW Season 1: Tracer Pack: Crimson Ronin
    BOCW Season 2: Sparks Operator Bundle

    Tehát Season 2-ben egy sem jött, valamint eddig a mostani Season 3-ban sem. Viszont Soap Operator, CX-9/Skorpion Evo és RAAL MG még benne vannak a game file-ok között, úgyhogy ezek még várhatóak.

    Az AMAX, RAM, Kilo, Grau fegyvereket akkor sem fogod tudni könnyebben unlockolni, ha megveszed a BOCW-t, mert WZ-n kívül csak MW-ben fogja számolni az unlockolásaikhoz szükséges challenge-ek teljesítését.

    AMAX unlockot csináltam barátnőm only WZ accján, ehhez ha jól emlékszem 3 gunbutt kill kell 10 meccsen. Nem volt könnyű, az biztos, viszont a lényeg, hogy down-olni bármivel lehet, csak maga a kill kell történjen gunbutt-tal (puskatussal). Azt is meg lehet próbálni, hogy Plunderben csak a kezdőrepülő kezdőhelikopter útjának végén ugrasz ki, és ha van AFK player, akkor azokat gyorsan megbasholod. De benne van a pakliban, hogy más is erre utazik, úgyhogy figyelni kell, ki mozog. :)

    A BOCW fegyvereknél amihez nem kell challenge, ahhoz ajánlom WZ-ben játék előtt a főmenüben a Squad Fill: Don't Fill beállítását (hogy ne legyenek random csapattársak, akik Bounty contractokat veszegetnek fel egyfolytában, amit meg b*sznak teljesíteni, így több percig nem tudsz te sem más contractot indítani), majd játék kezdetén egy olyan heli megkeresését, amelyért nem mennek sokan (kezdőcsík vonalához képest 2. vagy 3. legközelebbi heli), aztán Supply Run-ok csinálása, addig amíg lehet, úgy, persze, hogy közben a kezedben az a fegyver van, amit húzni szeretnél (a secondary fegyverre ilyenkor nem számolja a weapon XP-t!).
    Ha van haverod, aki tud segíteni, az mégjobb, mert akkor egyikőtök helivel/kocsival szedegeti fel a földön a Supply Run contractokat, másik pedig helivel teljesíti.

Új hozzászólás Aktív témák