Új hozzászólás Aktív témák

  • H14

    csendes tag

    megpróbálkozom érthetőbben leírni, bár szerintem az előzővel aem volt semmi gond :)

    szóval: adott egy player, aki már ezer órát tett bele a játékba! nem profi, de nem is totál fogalmatlan...
    Shipment... mindenki tudja, mekkora észjáték kell ide, milyen taktikát kell alkalmazni, órákat kell elemezni, mielőtt elkezdenél játszani ( cinikus vagyok : :) )! szeretem, nincs vele gond, darálsz kb nonstop!
    na ezen a pályán képtelenség percekig nem ölni, ha nem vagy full kezdő! mert ugye a comeback-hoz ez kell, hogy hosszú ideig ne ölj meg senkit! egy shipmenten! velem ez rendszeresen előfordul... nem vérprofi az ellen team, nem hull az égi áldás nonstop, mégis minden egyes fószer leszed! 60-70-80 kill simán összejön , de persze előfordulhat, h percekig ne ölj ezen a pályán meg senkit! ennél jobban nem lehet ezt a valamit megfogalmazni, igenis fura dolgok tudnak történni, ami nem bénázás...

    ma Br solo ( nem szeretek másra utalva lenni, itt ha balfasz vagyok, csak magamat okolhatom), én 95%- ban TrainStationra ugrok, sok loot és esemény ( 4-5 ember mindig ugrik ide, én nem szeretem, ha nem zajlik az élet :) )!
    levegőben még nézem, ki hova érkezik, most is így tettem! boltiven belülre érkezem ( ahol kb mindig van buystation), a muksi a tetőn lévő rózsaablakon keresztül ugrik az emeleti szintre! ő nem lát engem...
    landolok, két láda, egyikbe deadsilence meg pajzs, másikba lóvé és egy zöld uzi! pajzs be, közben hallom, hogy a muksi nyitja a hozzám közel eső emeleti két ajtót, ami még peekelve nyutva is nyikorog, ez meg trappol és kb nekirontva nyitja ki! deadsilence be, fel az álványon, ő rohan a ládához, én be az ablakon, ő nekem háttal, szétlövöm a hátát, kb féltár bele, törik, ő még mindig nem lő, minden lövésem talál (32es tár), ő megfordul, és egy ugyanolyan uzival előbb leszed... ilyen szituációknál ordít, h valami nemokés.... :)

    szóval hagyjuk már Ibolykát és ne takarózzunk bénázással :)

Új hozzászólás Aktív témák