Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    A kamu tovább folytatódik.

    [link]

    A tény,hogy továbbra sincs 2013. évi jelentés és 2014. évre vonatkozó negyedéves jelentés sem. Tehát továbbra is csak a hamisított pénzügyi jelentés van. Úgy látszik elmenekült az ACT-AUDIT Kft is. Csak nem akarja senki megcsinálni a jelentéseket?
    Előrehaladott tárgyalások folynak egy befektetői csoporttal (irgalmas szamaritánus csoport) akik minden kiderült disznóság ellenére is adnának pénzt a nagy semmire. Hacsak nem a pénzét akarja valaki tisztára mosni miért ad pénzt ilyen embereknek? Ezt miből fizetnék, hiszen semmit nem fizettek az utóbbi egy évben? A portfolio fórumon írták, hogy be van zárva a kecskeméti iroda és nincs villanyóra. Tehát milliárdokkal dobálóznak, de nincs 1-2 százezer forint a közműtartozások rendezésére, mint másra se. Tényleg nagyon menekülnének a srácok, mert a csőd számukra csíkos ruhát jelenet.
    Úgy néz, ki még mindig az orosz pénzét szeretnék behúzni fenyegetőztek már perrel, ami nem jött be és most leakasztottak egy titkos befektetői csoportot (így mutatni mennyi érdeklődő van) és újra meg akarnak egyezni vele. Csak nehogy a titkos Illuminatiról kiderüljön, hogy főállásban a Btelnél takarít. :D

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák