Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #95590400

    törölt tag

    válasz bociusz #1328 üzenetére

    majdnem. felfüggesztette a hozzáférést a szolgáltató a microsoft corp. kérésére, amíg a felhasználó írásba ki nem jelentette, hogy felhagy a jogsértő magatartással. mellesleg a szolgáltatónak nem kötelessége (és talán egy bizonyos pontig nincs is joga) sem szűrni, sem vizsgálni az adatforgalmat. amennyiben bejelentést kap, úgy köteles a jogsértő tevékenységet felfüggesztetni.
    amúgy csak az én tapasztalotom miszerint jogerős bírói ítélet/végzés nélkül egy demokrácia szerű képződményben csak a szerzői jogok esetében szokás eljárni? azaz az eljárási gyakorlat szerint a jogtulajdonos megállapítja a jogsértést, melyet a szolgáltató, felhasználó köteles azon nyomban megszüntetni vagy felfüggeszteni a jogerős ítéletig satöbbiig.ellenben például egy építkezéssel, bontással, bármivel. mire jogerős ítélet születik elbontották, felépítették, becsődölt...
    ja és ha magánemberkedve szeretnél szerzői jogokat védeni például egy hírújság, tévéműsor, bármi ellen esélyed se nagyon vagy, hacsak nem vagy Örkény vagy József Attila jögörökös.

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák