Új hozzászólás Aktív témák

  • Argos

    őstag

    LOGOUT blog

    válasz lezso6 #7003 üzenetére

    Ne érts félre, téged aztán abszolút nem akartalak megszólni.
    Akármi gebasz adódik, te legalább bármikor záros időn belül reagálsz. S ha tudod az okát megírod - mint most is - és lehetőségeid szerint javítod.

    A 'ki tartja el az oldalt' szempontjából meg lemehetünk az alapokig, hogy erőmű, meg energiahordozók.. De, az szerintem vitán felül áll, hogy ha nincs olvasó, nincs lapcsalád se. Kb. ez lett volna a lényege annak, amit írtam.

    A prémiumot csupán azért hoztam fel, mert akkor arról volt szó, hogy normális reklámok lesznek - és voltak is egy darabig, így nem is volt bekapcsolva a blokkoló. De, az utóbbi 3-4 kampány már sok volt.
    Távol álljon tőlem a "konteózás", inkább csak reméltem, hogy a prémium lendít valamit a helyzeteteken és lesz némi lehetőségetek válogatni a hirdetők közt, vagy legalábbis lesz beleszólásotok és nem kell minden vackot úgy elfogadni, ahogy elétek dobják..

    Ellenben így, hogy leírtad a ~pontos életútját egy reklámbanner-nek, már elég más a leányzó fekvése. :U
    Azt viszont egyáltalán nem értem, hogy hogy lehet az a bevett szokás egy kampánynál, hogy egy deka preview-t nem kaptok róla, hanem egyszer csak elindul a számára fenntartott helyen és csak les mindenki, ha gubanc van vele - akár bug, akár esztétikai (beleordít/villog a képembe).
    Így már teljesen világos, hogy ilyen átfutási idővel és nulla előzetes infó nélkül nem sokat tehettek. Visszamondani meg persze, hogy nem lehet az nyilvánvaló. Mindig is utáltam a bürokráciát, de ez kész vicc így..

    Nos köszi, hogy leírtad!
    Reméljük jövőre, ha beindul az új szerver, többen fogják inkább a ti adszervereteket igénybe venni és mindenki boldog lesz. :)

    ...elmúlik...

Új hozzászólás Aktív témák