Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
őstag
Tegnap delutan rosszul leptem, kiment a bokam, a masik labbal kitamasztottam, az is kapott kis terhelest emiatt. Meg egy orat jottem-mentem akkor, nem volt nagy problema.
Ma reggel meg majdnem meg kellett kernem tl-t, hogy kiserjen ki a furdoszobaba, mert alig birok menni. Bdskrvelet. Pedig a mai terv a veszpremi allatkert lett volna, de nem hagyom hogy elvigyenek, mert a gyengeket megeszik az oroszlanok. -
Mercutio_
félisten
válasz CoolBoy323 #80588 üzenetére
Az azért leesett (legalább utólag), hogy ez a melltartós duma jó eséllyel nem a kolleganőnek hanem neked szólt?
Legközelebb ilyenkor leejted aszappantcsavarhúzót és megkéred, hogyhajoljon leadja fel neked, majd ha már ott van felajánlod, hogy szívesen élmégy vele.... (a szokottnál csak egy gondolatnyival hosszabb szünet ) kiválasztani a megfelelő ruhadarabotTim82: Azt nem irhattam, hogy Nelson & Murdock a kis konyhatündérnek
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #80606 üzenetére
A Wolfram & Hart tökéletesen ráillik, a Nelson & Murdock valahogy kevésbé.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Magnum_
nagyúr
Kis vicceskek!
I humbly and respectfully decline™
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #80589 üzenetére
De legalább javul a menetideje majd: Kétszer három sávosra bővítik az M1-est és M7-est
#nincsbennetarcsi
-
Tim82
félisten
Lassan irány Kapolcs.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
rgeorge
addikt
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #80596 üzenetére
nem vagy vele egyedül, kicsit el is aludtam. meg meg is bántam, hogy lejöttem ma, üres a zerőmű kb...
de legalább kitaláltam egy csudijó kis elemzést, ami egy nagy rakat manuális excel munkával jár. mondjuk írhatnék rá egy makrót, de most van kedvem valami jó zenével a fülben adatokat rendezgetni és szűrögetni
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #80619 üzenetére
Haha, az fix.
Eltévedtem egyszer és tök véletlen kerültem oda (am tényleg király utak vannak arra), éppen a művészetek völgye c. rendezvény ment én meg 2-esben 6000 rpm-en hörgő bokszerrel estem be a faluba... hát nem nagyon értékelte a sok széplélek. Persze ha már ott voltam körbenéztem, kellemesen csalódtam.
bandus: Nyugi addigra tuti nem lesz kész.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
GabN73
addikt
MediaMarktba gondolom utólagosan nem lehet garit érvényesíteni, ha csak a blokk van meg (talán megvan)
Kevesebb mint 1 évet bírt ki a Logi G100s
-
bandus
veterán
rajok a gyerekek YT alert
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Magnum_
nagyúr
Out of office repost mar most beallitva.
Bandi
[ Szerkesztve ]
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valakinek van Micro HDMI-->HDMI átalakítója eladó?
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
-
Tim82
félisten
válasz Magnum_ #80639 üzenetére
A srác jogász, ez már kizárja, hogy a másodregem legyen. Tudod,csakis valami decens foglalkozással, nehogy megszóljanak...
-
Melack
veterán
Clipboard manager progit tudtok akár win akár linux alá?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Siriusb
veterán
válasz Melack #80643 üzenetére
Parcellite Évek óta ezt használom, de legalábbis amióta nincs gnome2.
-
macilaci78
nagyúr
Szili! Aleska a napiszaron másodlagos nemi jelleget villant! Gyorsan lesd meg, mert ha linkelem, moderálnak!
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #80645 üzenetére
Vhogy úgy emlékeztem, hogy nagyobb az a másodlagos nemi jellege.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #80647 üzenetére
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest